|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DECEMBRKE
1.12.2005 13:30:47   
Tinč7
Decembrke, bravo user posted image !

Skoraj smo končale našo dolgo pot nosečništva in zdaj lahko že veselo pričakujemo naše bebice!
Jaz imam rok 9.12 in že nestrpno čakam, da se bo začelo kaj dogajati. Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologinji, pa CTG ni pokazal še nobenih popadkovuser posted image . Občasno čutim topo bolečino v spodnjem delu trebuha in križa, to je pa tudi vse. No, razen pekoče zgage, ki me še vedno spremlja ponoči, in neprespanih noči. Drugače pa vsak dan pridno pijem hribjo reso, ker sem v knjigi patra Ašiča prebrala, da pomaga pri lažjem porodu, in se skušam čim več sprehajati, pa čeprav le po kuhinji.

Kako ste ve? Že nestrpne? Kaj se vam dogaja?

Želim vam čim lepši porod in čim prejšnje stiskanje k vašim bebicam.

Srečno.

Tinč7  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DECEMBRKE
1.12.2005 15:18:28   
petraz
Jaz ti želim čimlažji porod in zadnje lepe trenutke nosečnosti.user posted image user posted image

(odgovor članu Tinč7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 15:19:45   
Anonimen
Drugače smo pa vse DECEMBRKE na "Čvekanje v pričakovanju" in na temi "Juhuhu, december je tu...".

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 18:06:26   
pufi 2003
Lep pozdravček vsem!

Tudi jaz imam rok zdaj decembra in že nestrpno pričakujem mojega otročka. Upam, da se bo kmalu začelo kaj dogajat in da se počasi odpravim proti Postojni. Ali je še katera med vami, ki bo v naselednjih dneh rodila v Postojni, jaz bom rodila z EA (po vsej verjetnosti), ker me je nekoliko močno strah poroda.
Počutje pa je primerno zadnjim dnem nosečnosti.

Uživajte!

(odgovor članu Tinč7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 18:11:43   
arielca
Ooooo... decembrke se zbujajo user posted image user posted image user posted image !!!! Gremo punce na Čvekanje v pričakovanju, tema Juhuhu, december je tu. Tam že pridno odštevamo...

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2005 9:52:10   
toni
Halo, halo!

Še ena se javlja PDP 8.12. 
Smo že vsi na trnih !!!  Sicer grem v pon. v LJ porodnišnico v 4 nadstropje zaradi gestacijskega diabetesa in če ne bom rodila na PDP bojo sprožli .
Pa mi je zdaj že vseeno sem ful firbčna kakšna je pikica.
Sicer vse poteka normalno sem skos na sprehodih z mojim psom .
Vse me špika, trebuh pa ni noro otrdeva. Sem bila včeraj še na zadnjem pregledu in odprta nisem še nič je pa spodaj že vse mehko .
Ne bom pa šla na EA čeprav me je kar strah poroda ampak bo že nekako.
Vsem decemberkam lep pozdrav in čestitke saj bodo letošnji prazniki najlepši z najlepšim darilom.
lp   

(odgovor članu Tinč7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?