|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DECEMBRKE
29.11.2004 12:12:36   
jen
hi!
iz dneva v dan se bolj približujemo uri, ko bomo lahko stisnile svoje štručke. jest sem že čist nestrpna. še 10 dni do roka pa skoz upam, da bo kaj prej. ves čas mi otrdeva trebuh, mali brca pa še vedno nič. vsi pravijo, da bom zagotovo vedela kdaj se bo začelo mene pa še vedno skrbi, da bi šlo kaj mimo mene. upam, da se mi bo porod začel spontano pa ne da se bojim umetnih popadkov, ampak se mi zdi, da je razburjenje in adrenalin še večji, ko začneš štet tiste popadke.
drugače sem v redu, na bolečine v križu, otrdevanje trebuha in bolj slabo spanje sem se že navadila.

še eno vprašanje. kok imate kaj pripravljenih previjalnih plenic. jest jih imam zaenkrat samo 6, ker to kokr vem uporabljaš samo do 6t al tam nekje ko je prvi pregled kolkov. pol bom šla pa na pamperske. imam tudi sušilni stroj tko, da če bo treba na hitro kaj posušit. a mislite, da jih rabim več? mal svetujte. navadnih pelnic imam pa 40, ker so res uporabne na vseh mogočih podorčjih.

skratka komi čakam, čeprav me tud mal skrbi, če bom jets to znala, ampak me možiček zelo podpira. itak je pa on eden bolj sposobnih in ob taki podpori je vse lažje. :muca:.
upam, da vam bom lahko kmal sporočila veselo novico :duda:.
sem preveč nestrpna, a ne? je mogoče še katera ?

pobožajte trebuščke in čav čav zaenkrat
lp jen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DECEMBRKE
29.11.2004 12:24:48   
žužu
ko sem bila jaz noseča za prvega, sem bila totalno panična. še nikoli prej nisem v rokah držala dojenčka, kaj šele, da bi ga previjala.
ko sem rodila, ga prvega dne nisem upalal niti pestovati. potem pa sem zbrala pogum in sem ga prijela v naročje. in sem takoj znala. prav tako sem ga znala previti in uspavati in potolažiti. nikar ne skrbi, to nam je dano!
uživaj in ne pozabi, da te čaka najlepša stvar na svetu.
in če je le možno, doji otričička.

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DECEMBRKE
29.11.2004 15:50:28   
Lunca1
Ojla1

Vedno bolj izgleda, da bom jaz le decembrka. jutri imam sicer pregled na Jesenicah, sam danes mi CTG ni še nič kazal.

Lp Lunca

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DECEMBRKE
29.11.2004 16:46:13   
Spark
Hojla Jen!

Jaz imam rok 10.12. pa sem tudi že full nestrpna. Cunjice sem že pripravila, pa me tudi skrbi ali imam zadosti oz. ali mi bo kaj zmanjkalo al če sem na kaj pozabila. Pa sem si prav danes rekla da se ne bom veš s tem obremenjevala. Za prvo silo imam, če pa bo kaj zmanjkalo, bomo pa nabavili (hvala bogu da trgovine delajo nonstop). Skrbi me edino sušenje oblekic, saj nimam sušilca.
Jaz pa tudi nimam nič izkušenj, s previjanjem, kopanjem, oblačenjem in še in še.
Ampak se tolažim, da nisem prva mamica na svetu, in da če so se vse do sedaj naučile se bom pa valjda tudi jaz.

Lp, pa naj ti hitro mine:)

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DECEMBRKE
29.11.2004 16:48:42   
Lunca1
Dobro da bomo rodile pozimi, ap bodo mal radiatorji pomagal. Sama sicer imam kombiniran stroj s sušilcem, samo ga nisem ravno navajena uporabljat.

Lp Lunca

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DECEMBRKE
29.11.2004 17:23:31   
BONI*
Hojla decemberke! Jaz sem tudi decemberka, Rok imam 17.12., pa sem tudi že ful nestrpna. Ne bi imela nič proti, če bi šla lahko rodit kakšen dan prej. Drugače se sedaj kar dobro počutim, ker se je moj :duda: že spustil dol in me niti zgaga ne matra več toliko. Edino ponoči se pa zbujam na 2 uri in to čisto brez razloga. Niti me ne tišči lulat, niti nisem žejna,...:zmeden: Zgleda, da treniram za potem:)-
Trebuh mi zelo redko otrdi, tako da nič ne zgleda, da bi se že začelo kaj dogajati. V sredo imam G, pa bom videla, če se bo kaj zanimivega pokazalo.

Jen, jaz imam pripravljenih samo 5 povijalk. Po moje bo čisto dosti, saj se ne umažejo tako hitro. Itak jih daš čez pamperske in še čez tetra plenice. Upaorabljala jih bom pa samo zaradi kolkov in to nekje do 6 tedna (bomo videli kaka bo situacija).Če bo pa slučajno česa zmanjkalo, bo pa dragi pač urgento letel v trgovino kupiti.
Sva pa z dragim ravno v soboto kupila sušilca, da nam ne bo treba glih po vseh radiatorjih cunj obešati. Postaviti pa sva ga morala kar na stopnišče pred vrata najinega stanovanja (sva v hiši), ker drugje ni prostora.

Lp, Boni&:duda:

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DECEMBRKE
30.11.2004 8:34:25   
mika
alo

Jaz sem od patronažne dobila seznam stvari, ki jih potrebuješ za novorojenčka in piše 4-6 previjalnih plenic, tako da jih imaš dovolj.

Še 23 dni do mojega :duda:, pa upam da bo prej.
Zgaga je še vedno ta prava zgaga, se pa tudi jaz zgleda pripravljam na nočno prebujanje, ker se brez razloga zbujam na 3-4 ure.
Mi je pa moj dragi domov prinesel nahod, tako da komaj diham (zamašen nos).

Naj vsem decemberkam hitro mine in čimlažji porod
LP, Mika
:kava:

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DECEMBRKE
30.11.2004 12:05:24   
Urška*
Ojla!

Evo, se ena decemberka. Jaz imam tudi rok 17. decembra, tako da se malo, pa bo. Ceprav imam obcutek, da bom sla prej rodit. Ne vem zakaj, pac tak obcutek imam.
Tudi meni zelo pogosto otrdeva trebuh. Ponoci pa se tudi jaz zbujam nekje na tri ure, in je treba it odtocit.:)-

Aja, pa zjutraj sem vedno fuuul lacna, pa zejna ko :hudicek:.

No, drugace pa kar gre.

Uzivajte in ce gre katera prej rodit, naj sporoci.
Pa cim lazji porod vam zelim.

LP:)

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DECEMBRKE
30.11.2004 13:43:21   
Lunca1
Izgleda da bom decemberka, ker mam pregled jutri zjutraj. Danes doktor žal ni imel časa, ker je bil skoz v operacijski. No ja, razen če bo kakšna skrita luna kaj ven potegnila, ampak bolj švoh kaže:)-, bi mogla že mal pospešit.

Lp Lunca

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?