jen
|
hi! iz dneva v dan se bolj približujemo uri, ko bomo lahko stisnile svoje štručke. jest sem že čist nestrpna. še 10 dni do roka pa skoz upam, da bo kaj prej. ves čas mi otrdeva trebuh, mali brca pa še vedno nič. vsi pravijo, da bom zagotovo vedela kdaj se bo začelo mene pa še vedno skrbi, da bi šlo kaj mimo mene. upam, da se mi bo porod začel spontano pa ne da se bojim umetnih popadkov, ampak se mi zdi, da je razburjenje in adrenalin še večji, ko začneš štet tiste popadke. drugače sem v redu, na bolečine v križu, otrdevanje trebuha in bolj slabo spanje sem se že navadila. še eno vprašanje. kok imate kaj pripravljenih previjalnih plenic. jest jih imam zaenkrat samo 6, ker to kokr vem uporabljaš samo do 6t al tam nekje ko je prvi pregled kolkov. pol bom šla pa na pamperske. imam tudi sušilni stroj tko, da če bo treba na hitro kaj posušit. a mislite, da jih rabim več? mal svetujte. navadnih pelnic imam pa 40, ker so res uporabne na vseh mogočih podorčjih. skratka komi čakam, čeprav me tud mal skrbi, če bom jets to znala, ampak me možiček zelo podpira. itak je pa on eden bolj sposobnih in ob taki podpori je vse lažje. :muca:. upam, da vam bom lahko kmal sporočila veselo novico :duda:. sem preveč nestrpna, a ne? je mogoče še katera ? pobožajte trebuščke in čav čav zaenkrat lp jen
|