|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DC++
13.3.2005 11:20:03   
ruki
ojla,
mal probavam kj snet s tega share programa pa mi kr nekak ne rata. rada bi posnela kak otroski film in risanko pa ne vem na kateri hub naj se priklopim.
ali mi lahko katera pomaga.

thanx :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DC++
13.3.2005 12:37:26   
borovnička
ruki, jest mam tud DC++. Če bi rada mela slovenske pesmice pa risanke, pejd na slovenski hub. Drugač pa si enga pač izbereš, pa če nimajo tam, greš na drugega.

Mal pobrskej. Jest tud nisem glih stručko, pol pa kr mal brskam :)-:)-:)-

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DC++
13.3.2005 14:00:30   
kaj@
Mene tudi zanima kje lahko dobim kakšno fajn risanko,otr.film,pa sploh ne znam,nisem ravno računalniški mojster,mi lahko katera podrobneje napiše kako se pride po korakih do tja?

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DC++
13.3.2005 19:18:03   
lol
tudi na eMule imaš filme za otroke slovenske.

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DC++
13.3.2005 21:07:09   
borovnička
kaj@ če še nimaš nobenga takega prokramčka za dol vlečt, pejd recimo na google, pa vtipkej recimo emule al pa DC++ al pa kazaa. ko ti to poišče, si ga dol naložiš, da ga maš na računalniku. pol pa sam na ikonco klikneš, da se ti odpre in klikneš na iskanje al pa na lupo. pol boš vidla en oknček, kjer vtipkaš kar bi rada našla (naslov pesmice ali izvajalca ali naslov risanke, filma..) in pritisneš enter. Ta programček bo pobrskal po netu in ti izpisal vse kar je našel. Ko najdeš tisto kar si iskala samo dvakrat klineš na tisto in se ti potem naložil dol.

A sem preveč zakomplicirala?

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?