Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DANES začnem... se mi katera pridruži? 15.6.2006 8:55:58
|
|
|
|
mojčca
|
Ja danes ne bo šlo, ker sem že po zajtrku . Začnem pa jutri - če prestaviš dieto za en dan, greva lahko s skupnimi močmi v 90-dnevno dieto. Pa pa
|
|
|
|
RE: DANES začnem... se mi katera pridruži? 15.6.2006 9:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nič hudega če si zajtrkovala.. imej za kosilo ločevalno in lepo naprej... tud jaz bom vsak dan minimalno zajtrkovala, ker drugače ne gre... (do treh res ne morem biti brez hrane)
|
|
|
|
RE: DANES začnem... se mi katera pridruži? 19.6.2006 13:14:09
|
|
|
|
puka
|
Živjo, tudi jaz bi tekla z dieto za tabo samo ti si nekaj dni v prednosti,kako ti uspeva za prve dni povej. Lahko bi jaz jutri začela ,ti pa bolj počasi da te dohitim. Lep dan
|
|
|
|
RE: DANES začnem... se mi katera pridruži? 20.6.2006 10:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem začela.. sicer vsak dan za zajtrk pojem kos kruha in namaz, ker samo sadje ne morem.. aja pa obvezna je tud bela kava...
|
|
|
|
RE: DANES začnem... se mi katera pridruži? 21.6.2006 15:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Če dieto prilagodiš po svoje, potem do ni več 90 dnevna ločavalna dieta, pač pa nekaj drugega, recimo "moj način prehranjevanja". Kako je oz. bo učinkovit, boš videla čez čas.
|
|
|
|
RE: DANES začnem... se mi katera pridruži? 21.6.2006 15:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, kako boš pa potem sadne oz. vitaminske dneve furala? Če z zelenjavo, potem ti predlagam, da isto narediš z zajtrkom, torej dva paradižnika, par korenov, kumara, paprika...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?