|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   D. Miglar (Mb) - izkušnje?
20.11.2007 13:26:10   
Anonimen
Nujno rabim dobrega ginekologa. da me nekdo vredu pregleda in mi pove, kaj mi je. Lani, od spontanega splava v tretjem mesecu nosečnosti naprej, imam nonstop ginekološke težave- glivice, dolge krvavitve, vnetja,... Letos sem že trikrat ležala na ginekološkem oddelku. Pa še vedno ne vedo, od kod vzrok vseh mojih težav. Probala sem že vso možno terapijo, pregledal me je že 1001 zdravnik, imela sem abrazijo, in še in še. Pa do danes niso ugotovili še ničesar, razen mojih težav.

Zdaj mi priporočajo še dr. Miglarja, v Mb. Samoplačniški pregled.
Pa me zanimajo vaše izkušnje...

Koliko stane?
A se res posveti bolnici?
Koliko časa čakaš pri njem, na pregled?

Rabim vaše mnenje!

Pripravljena sem iti na konec sveta po moje zdravje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje?
20.11.2007 14:28:12   
Veverička
Kaj ti naj rečem druga kot to, da je on res zdravnik s srcem!user posted image
Tel. št. je 252-50-16, čakalnih vrst pa ni. oz. hitro si na vrsti. Vsaj pred tremi leti je bilo tako, ko sem bila jaz nazadnje pri njemu, sem pa bila kar nekaj let pred tem njegova redna pacientka. Moram se spet naročit, ker imam tudi jaz zadnje čase take čudne krvavitve. Groza, že tri leta nisem bila pri ginekologuuser posted image  
Verjemi, ne bo ti žal, ker se res potrudi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 20:53:11   
Moyca_
meni je vredu, hodim k njemu
za ceno pa ne vem, odvisno kaj dela. Nisem bila že eno leto, od kar mi je vstavil vložek

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 20:54:07   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Veverička

Kaj ti naj rečem druga kot to, da je on res zdravnik s srcem!user posted image

user posted image user posted image user posted image sam posvet ne plačaš... Pa cene tud niso tako zelo navite. Sem 5 let hodila samoplačniško na Fontano, pa verjetno vse te obiske lahk seštejem za enega pri dr. Miglarju - časovno mislim... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 20:56:39   
Moyca_
ja časovno si vsaj 20 minut notri

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 20:58:34   
Moyca_
pa še to; ne bom pozabila ko sem prišla prvič k njemu, pridem notri, se vsedem (oblečena seveda ne tako kot drugje...), mi da roko in se predstavi (smajlijikijihkap)user posted image  res me je skora na rit vrglouser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 22:09:16   
Anonimen
Poskusi, izgubiti nimaš kaj. Meni se je zdel super in sva se tudi dogovorila že za porod pri njem v Avstriji. Jaz sem pri njem za morfologijo plačala 50 evrov, zraven sem dobila še cd.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 9:38:48   
rija
toplo priporočam.

izjemen človek in strokovnjak.

mojcaRR: roko pa ti da vsak kultiviran zdravnik....in zdravstveno osebje. žal je to pri nas redkost...v avstriji pa pravilo. meni je to stvar osebnega bontona, da vem, da se pogovarjam z zdravnikom, ne pa z potnikom za zdravila.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 17:55:09   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: rija

toplo priporočam.

mojcaRR: roko pa ti da vsak kultiviran zdravnik....in zdravstveno osebje. žal je to pri nas redkost...v avstriji pa pravilo. meni je to stvar osebnega bontona, da vem, da se pogovarjam z zdravnikom, ne pa z potnikom za zdravila.....user posted image

ja na žalost sem to pri njemu doživela prvič

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2007 18:43:45   
Seven*

toplo priporočam.

Rija, imaš kaj proti potnikom za zdravila??!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2007 23:18:42   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Rija, imaš kaj proti potnikom za zdravila??!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  dokler mi ne šarijo po tamali ABSOLUTNO NIČ! user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2007 23:19:39   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

ja na žalost sem to pri njemu doživela prvič

bodi srečna, ene tega ne doživjo nikoli user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2007 7:42:38   
Seven*

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

user posted image user posted image user posted image  dokler mi ne šarijo po tamali ABSOLUTNO NIČ! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2007 7:47:36   
mika
Lani, od spontanega splava v tretjem mesecu nosečnosti naprej, imam nonstop ginekološke težave- glivice, dolge krvavitve, vnetja,... Letos sem že trikrat ležala na ginekološkem oddelku. Pa še vedno ne vedo, od kod vzrok vseh mojih težav

aspirin, če ne najdejo vzroka za tvoje težave, je čist možno, da so psihičnega izvora. sponatani splav je  huda stvar, mogoče bi poiskala pomoč.

pri dr. Miglarju še nisem bila, slišala sem pa o njem samo dobre stvari, kar so ti že punce napisale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?