Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
D. Miglar (Mb) - izkušnje? 20.11.2007 13:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Nujno rabim dobrega ginekologa. da me nekdo vredu pregleda in mi pove, kaj mi je. Lani, od spontanega splava v tretjem mesecu nosečnosti naprej, imam nonstop ginekološke težave- glivice, dolge krvavitve, vnetja,... Letos sem že trikrat ležala na ginekološkem oddelku. Pa še vedno ne vedo, od kod vzrok vseh mojih težav. Probala sem že vso možno terapijo, pregledal me je že 1001 zdravnik, imela sem abrazijo, in še in še. Pa do danes niso ugotovili še ničesar, razen mojih težav. Zdaj mi priporočajo še dr. Miglarja, v Mb. Samoplačniški pregled. Pa me zanimajo vaše izkušnje... Koliko stane? A se res posveti bolnici? Koliko časa čakaš pri njem, na pregled? Rabim vaše mnenje! Pripravljena sem iti na konec sveta po moje zdravje.
|
|
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 20.11.2007 14:28:12
|
|
|
|
Veverička
|
Kaj ti naj rečem druga kot to, da je on res zdravnik s srcem! Tel. št. je 252-50-16, čakalnih vrst pa ni. oz. hitro si na vrsti. Vsaj pred tremi leti je bilo tako, ko sem bila jaz nazadnje pri njemu, sem pa bila kar nekaj let pred tem njegova redna pacientka. Moram se spet naročit, ker imam tudi jaz zadnje čase take čudne krvavitve. Groza, že tri leta nisem bila pri ginekologu Verjemi, ne bo ti žal, ker se res potrudi!
|
|
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 20.11.2007 20:53:11
|
|
|
|
Moyca_
|
meni je vredu, hodim k njemu za ceno pa ne vem, odvisno kaj dela. Nisem bila že eno leto, od kar mi je vstavil vložek
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 20.11.2007 20:54:07
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veverička Kaj ti naj rečem druga kot to, da je on res zdravnik s srcem! sam posvet ne plačaš... Pa cene tud niso tako zelo navite. Sem 5 let hodila samoplačniško na Fontano, pa verjetno vse te obiske lahk seštejem za enega pri dr. Miglarju - časovno mislim...
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 20.11.2007 20:56:39
|
|
|
|
Moyca_
|
ja časovno si vsaj 20 minut notri
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 20.11.2007 20:58:34
|
|
|
|
Moyca_
|
pa še to; ne bom pozabila ko sem prišla prvič k njemu, pridem notri, se vsedem (oblečena seveda ne tako kot drugje...), mi da roko in se predstavi (smajlijikijihkap) res me je skora na rit vrglo
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 20.11.2007 22:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi, izgubiti nimaš kaj. Meni se je zdel super in sva se tudi dogovorila že za porod pri njem v Avstriji. Jaz sem pri njem za morfologijo plačala 50 evrov, zraven sem dobila še cd.
|
|
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 21.11.2007 9:38:48
|
|
|
|
rija
|
toplo priporočam. izjemen človek in strokovnjak. mojcaRR: roko pa ti da vsak kultiviran zdravnik....in zdravstveno osebje. žal je to pri nas redkost...v avstriji pa pravilo. meni je to stvar osebnega bontona, da vem, da se pogovarjam z zdravnikom, ne pa z potnikom za zdravila.....
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 21.11.2007 17:55:09
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija toplo priporočam. izjemen človek in strokovnjak. mojcaRR: roko pa ti da vsak kultiviran zdravnik....in zdravstveno osebje. žal je to pri nas redkost...v avstriji pa pravilo. meni je to stvar osebnega bontona, da vem, da se pogovarjam z zdravnikom, ne pa z potnikom za zdravila..... ja na žalost sem to pri njemu doživela prvič
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 21.11.2007 18:43:45
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija toplo priporočam. izjemen človek in strokovnjak. mojcaRR: roko pa ti da vsak kultiviran zdravnik....in zdravstveno osebje. žal je to pri nas redkost...v avstriji pa pravilo. meni je to stvar osebnega bontona, da vem, da se pogovarjam z zdravnikom, ne pa z potnikom za zdravila..... Rija, imaš kaj proti potnikom za zdravila??!?!?
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 21.11.2007 23:18:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Rija, imaš kaj proti potnikom za zdravila??!?!? dokler mi ne šarijo po tamali ABSOLUTNO NIČ!
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 21.11.2007 23:19:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR ja na žalost sem to pri njemu doživela prvič bodi srečna, ene tega ne doživjo nikoli
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 22.11.2007 7:42:38
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Rija, imaš kaj proti potnikom za zdravila??!?!? dokler mi ne šarijo po tamali ABSOLUTNO NIČ!
|
|
RE: D. Miglar (Mb) - izkušnje? 22.11.2007 7:47:36
|
|
|
|
mika
|
Lani, od spontanega splava v tretjem mesecu nosečnosti naprej, imam nonstop ginekološke težave- glivice, dolge krvavitve, vnetja,... Letos sem že trikrat ležala na ginekološkem oddelku. Pa še vedno ne vedo, od kod vzrok vseh mojih težav aspirin, če ne najdejo vzroka za tvoje težave, je čist možno, da so psihičnega izvora. sponatani splav je huda stvar, mogoče bi poiskala pomoč. pri dr. Miglarju še nisem bila, slišala sem pa o njem samo dobre stvari, kar so ti že punce napisale.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?