|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cyclo Progynova-pozna katera?
28.5.2007 23:02:28   
lin
Pozdravljene.
Po ss 17 marca, sploh še nisem dobila user posted image .Ko sem bila na pregledu pri gin. mi je dal dve škatlici tabletk Cyclo progynova.
Piješ jih 21 dni pol 7 dni pavze in pol spet ponoviš.Niso kontracepcija in v tem času lahko tudi zanosiš.
Ima katera izkušnje z njimi?So tablete za uravnavanje ciklusa 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cyclo Progynova-pozna katera?
29.5.2007 1:17:32   
babylove
Jaz sem jih jemala, pa sem potem 1 mesec nekaj zaštrikala (začela sem v kontra smeri in sem to ugotovila šele čez 2-3 dni) in sem jih 1 ciklus nehala jemat, pa sem ravno takrat zanosila.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2007 22:51:14   
po33
Ja,kar nekaj časa sem jih jedla in se prav lepo zredila.nisem se dobro počutila po njih.ko sem jih nehala jemati,je bilo spet kot prej.imam policistične jajčnike.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 12:35:17   
lin
Po33.
Kolko časa pa si jih jemala?
Meni je moj gin predpisal 2 škatlici,pol pa sep.kontrola.
A si mela večji apetit med jemanjem ali si se redila kljub temu da nisi nič več jedla?
LP

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.