Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 17.1.2007 11:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo majhne številke (od 40 naprej) dobiš v KIK-u v Avstriji in cene so smešne. Jaz žal takrat nisem vedela,da imajo tak majhne številke sem pa dobila par stvari in so se dobro držale pri pranju,... Cene so pa tudi od 1 euro naprej. Drugače imajo tudi v Baby centru samo so cene za kompletek okrog 5.000,00 naprej!
|
|
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 17.1.2007 11:32:49
|
|
|
|
Ženkica
|
Mi smo kupovali št. 44 v H&M-u. Drugje v Slo. pa sploh nisem zasledila tako majnih cunjic; nekateri trgovci sploh nimajo pod številko 56.
|
|
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 17.1.2007 11:46:03
|
|
|
|
KIKI****
|
V Celju v H&M imajo mislim da od 48 št. dalje v Avstriji sem jih videla pa konec novembra ko sem šla s svakinjo ko tudi pričakuje-ampak tam imajo pa že od 42 št dalje in kompletke imejo po res smešnih cenah za 5-8€, vse ostalo pa je od 2€ dalje,pri nas se sučejo od 14€ dalje. plača se it pogledat čez mejo ker bo full prišparala. lp
|
|
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 17.1.2007 12:12:42
|
|
|
|
dskubin
|
jaz sem zadnjič vidla v Lj v HM bodyje 44, ampak slučajno, tako da ne vem, če imajo tudi druge stvari. ampak najbrž ja - pokliči. Vsaj jaz se ne bi šetkala po trgovinah gledat, ampak bi poklicala kaj in če imajo.
|
|
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 17.1.2007 12:33:06
|
|
|
|
kafka
|
Številko 44 imajo v H&M, Neckerman in La redoute (kataloška prodaja), potem ima Zara manjše številke oblačilc, zadnjič sem zasledila, da tudi Okaidi (gledala v LJ) ponuja oblačilca za nedonošenčke... Baby center nima dobre izbire... LP
|
|
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 18.1.2007 9:43:31
|
|
|
|
TODI
|
Tudi v Emporium-u majo majhne št.
|
|
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 18.1.2007 23:03:44
|
|
|
|
nina64
|
H&M od 44 dalje, Ariel od 50 naprej in pa v Mariboru je tudi trgovina Mami kjer imajo od št.44 naprej - zelo lepe in kvalitetne cotke. Ne vem pa ali je ta trgovina še kje drugje.Poglej na njihovo stran:www.ma-mi.si
|
|
RE: Cunjice za nedonošenčke 22.1.2007 12:06:57
|
|
|
|
žabica 24
|
Pa tudi C&A v Avstriji ima male cotke - mi smo od 42 naprej tam kupovali! Pa tudi ne kaj drago.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?