|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cukanje
20.11.2006 7:54:05   
MAM05
Moja 15 mesečnica, me zelo obrača okoli, tega se zavedam, ne znam pa je okoli prinesti jaz. In sicer, najprej je prišla v najino posteljo okoli petih, potem okoli treh sedaj pa hoče že ob enajstih, ko še niti ne spim. Ker jo polagam v njeno posteljico se joka-dere, tako, da popustim, če se hočem naspati in še nekako preživeti naslednji dan, ampak ona ni zadovoljna samo v najini postelji, kar na enkrat se "vrže" name na mojo glavo in se rine, jaz se ji umikam in se vsako jutro komaj sesatvim, ker tako spim, kar me pa najbolj moti je pa to, da me skozi prijema za lase, gre s prstki skozi njih in me cuka, mi puli tisto ubogo tretino las, ki mi po porodu še ni izpadla in to mi je kot.....Prosim za vaše nasvete, želim jo odvaditi vse od tega, nimam pa srca, da bi jo pustila jokati.user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:04:35 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cukanje
20.11.2006 8:16:04   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: MAM05
nimam pa srca, da bi jo pustila jokati.user posted image

Drugega načina ne poznam.....žal! MAlo potrpi......tudi meni je bilo hudo, ko je jokala, toda sedaj imam mir.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:04:53 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cukanje
20.11.2006 9:29:22   
katjandraž
Jp, zelo znano zveni. Ta del s cukanjem, namreč. Naš 4 letni fant se vedno "uspava" tako, da ima palček v ustih, z drugo roko bi pa mamico cukal, če bi mu dovolila, tako da sebi po laseh šari. Še vedno skoraj zmeraj zaspi pri nama, nato ga midva odneseva v njegovo posteljo, pa velikokrat še ponoči pride nazaj. Včasih proti jutru, včasih že ob 2h, včasih pa šele, ko je treba vstat. Tudi meni ni uspelo, da bi ga pustila jokat, da bi se navadil, tako da imamo še zdaj tako, kot sem opisala, vendar je zdaj to čist ok, v primerjavi s tem, kar je bilo ali pa s tvojo situacijo. Lansko leto, ko snmo pričakovali user posted image , smo ga odvajali spanja pri nama tako, da je za vsako prespano noč  v svoji postelji dobil štampiljko, ko je bila tabela s štampiljkami polna, je dobil nagrado, za katero smo se že pej zmenili, kaj bo. Dejansko je kar nekaj časa to delovalo. Ko bo malo večja, mogoče lahko tako poskusiš, če vam prej ne bo uspelo drugače.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:05:09 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Število zarodkov-Klomifen?!
Matejčika

Naj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)! DOBILI SMO/BOMO:

Enega nagajivca! (83%)

Dvojčka! (7%)

Tri korenjake/princeske! (4%)

Več kot tri! (6%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!