anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Ker sem jih kupila v njihovi trgovini, ne v Supernovi. Pa že tko imajo zaposleni omejeno število, pa mi je mal bed zdej še zato težit, ker mu barva ni všeč. Že tako jih dobim cenej, pa sploh možnost, da jih kupim, pa ne bom zdej še s tem težila. jaz pa tega čisto nič ne razumem. Skratka, ti si jih kupila, dala zanje ne vem, 40 evrov, račun imaš, očetu barva ni všeč in ti jih ne bi nesla nazaj zamenjat ampak naprej nekam prodat? Ne razumem fore. Drugo pa je, kar se mi dozdeva, da je, da očetu nasploh niso všeč, skratka, so mu grde in jih ne bo nosil, pa če bilo kakšna barva. In ti je zato nerodno iti nazaj, ker bi se jih v bistvu rada znebila in dobila denar nazaj. Pa saj to se tudi da, samo moraš iti do njih. Tam, kjer uvažajo Crocse sem jih kupila in NE v trgovini. Tam uradno sploh trgovine ni. Razumete zdaj? Zato je tudi cena toliko nižja. Lahko pa jih tam vzamem samo vsake toliko časa, ker imajo SAMO zaposleni možnost, da sploh vstopijo v tisto njihovo "mini trgovinico". In da ne bom spet tistemu, ki mi je zrihtal to možnost težila, "rešujem" to tukaj. In očetu so zeloo všeč, ampak ker takrat niso imeli črne barve, sem vzela zeleno, ne da bi vedla, da je njemu to fuuuul grda barva. Je zdaj kaj bolj jasno?
|