blaža
|
Odločli smo se za tega psa. zdej ga pa moramo samo še poiskat, kar pa ni mačji kašelj ( no pasji ) Več, ko berem razno razne forume, "reklame" za psarne,.. bolj sem zmedena. Na forumih se folk daje med sabo, da kje je boljše kupit psa, kje bo res to ta pasma,..kateri res ne spušča dlake,.. Filing mam da se folk daje med sabo samo zaradi konkurence, ker pač ta pes ni poceni in da so to posamezniki, ki se javljajo na vseh možnih forumih, malo hvalijo te, malo pljuvajo one,.. Cene so od 700 - 1500. Povedali so mi, da razstave stanejo, da zato nimajo vsi psi rodovnika, ker si pes pridobi take papirje, če ga voziš na raznorazne razstave in to pač stane. zato naj bi se prodajali psi tudi brez teh papirjev, pa ravnotako čistokrvni že za 700e. Ostali s papirji pa po 1500. Nas v bistvu ne zanima, če sta bila starša psa, na razstavah, vse medalje,... Mi bi našega imeli samo za hišnega ljubljenčka, rada pa bi, da bi imel določene karakteristike te pasme, ki jo pač kupujem. zdaj pa še vprašanje. a ma kdo Cotončka doma? Kje ga je kupil in če je zadovoljne z njim oz če ima karakteristike, da res nima vonja, ne izpada mu dlaka, je vesel igriv pes? Hvala za odgovore. Upam, da nas naš Cotonček nekje čaka.