Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 10:01:06
|
|
|
|
*erika*
|
mi smo imeli nogavicke z bremzicami in navadne copatke,doma je bil vecinoma samo v nogavickah ker ne mara copat.in je vse ok.
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 10:04:44
|
|
|
|
mala_pikica
|
Boljše so nogavičke z bremzicami, pravi čevljčki pa čim bolj pozno. lp
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 12:41:30
|
|
|
|
blue sky
|
Moj otrok nosi po stanovanju Robeez copatke, ki imajo tanek usnjen podplat in ne drsijo. So pa v redu tudi ABS nogavičke, ampak so mi ti copatki boljši .
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 14:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
čimdlje brez copat! boh ne daj kakih ortopetskih cicibank z opetnico! noga mora bit čimdlje bosa da se prosto razvija. tko da ja mi smo mel štunfe al pa mokasinke (štunf z usnjenim podplatom - kupiš npr v h&m)...zdej k sta mal večki tut zajčke k so čist mehek copat.
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 14:14:59
|
|
|
|
andie
|
mi smo mel štunfe al pa mokasinke (štunf z usnjenim podplatom - kupiš npr v h&m). Tud mi
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 14:15:14
|
|
|
|
darcicaa
|
Hvala lepa, bomo še naprej furali nogavičke in mehke copate:) Lp
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 16:18:27
|
|
|
|
kaya2007
|
mene pa zamima kje kupite kakšne fajn ABS štumfke, pred leti je bilo tega ogromno, zdaj pa redko kje naletim nanje..
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 20:01:28
|
|
|
|
emina83
|
no, evo tudi mi smo na zoknčkih z bremzicami (H&M; C&A; Baby center), ravno predvčerajšnjim sem pa končno našla še take zoknčke ki nimajo, le pikic (bremzic), ampak celoten podplat gumiran (mislim da je s silikonom prevlečen) v Deichmanu, pa še ful poceni so bili, okoli 2 evra , drugače sem jih pa tudi zasledila v pikapolonici, so pa občutno dražji, kot v D!
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 21:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 mene pa zamima kje kupite kakšne fajn ABS štumfke, pred leti je bilo tega ogromno, zdaj pa redko kje naletim nanje.. tole pa mene tud zanima pa res kake fajne, sej neki jih ma, samo se takoj razvlečejo in ji dol zlezejo, pol k vstane glih na ono stopi, k ni bremzic gor in ji valjda spodrsne tko da sam za njo laufam pa ji zokne popravljam pa sem jih v sušilca vrgla, so taki res mini ven pršli, samo je isti drek, ko jih ma neki cajta gor
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 29.3.2008 22:10:49
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Nogavičke, zokenčke z bremzicami imajo tudi v Kiku. Naša tamanjša je tudi še vedno v teh zokenčkih in ji nič ne drsi. Naš tavečji tudi ima tiste zokenčke s celim gumiranim podplatom in jih kar rad nosi, glede na to, da je itak najraje bos (v nogavicah).
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 30.3.2008 10:55:03
|
|
|
|
nova sloncica
|
Kje pa dobite tako majhne stumfke (20 številka) ki imajo cel silikonski podplat. V pikapolonci imajo samo od 27 naprej. Mislim take štumfke, kot so Playshoes. Drugače pa tudi mi, zdaj ko smo stari 10 mes uporabljamo usnjene copatke, ker najmanj drsijo, pa še zebe ga ne v nogice.
|
|
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 30.3.2008 11:03:36
|
|
|
|
jaša2
|
mi smo imeli skoz nogavičke z bremzicami, ko se je pa začela ful postavljat na noge (okrog 8-9m), pa smo kupli Robbezove copatke, ki so ful mehki, pa bolj ziher se mi zdijo kot nogavičke - nogavičke le še malo polzijo kljub bremzicam. ortopedska obuvala pa zadnje čase odsvetujejo - oz.imajo ortopedi ful različna mnenja. če se otrokovo stopalo normalno razvija, mu lahko ort.čevlji celo škodijo, tak da...
|
|
RE: Copatki ali nogavičke z bremzicami 2.4.2008 21:51:53
|
|
|
|
barbi007
|
Kako je pa s temi Robeez copatki? A se vašim malim v njih ne potijo noge, glede na to, da so zaprti copati?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?