|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki
23.11.2007 19:27:57   
Mlada mamica
teme o copatkih so že objavljene,vendar drugje nisem želela zastavljati vprašanja,da teme ne bi motila in izpodrivala...
Daša ima št.copatkov 18,ti so ji sedaj premali in sem ji šla po nove št.19 ti pa so ji fajn preveliki!Kaj naj naredim zdaj?Copatke kupujem znamka Ciciban,znamka ki se imenuje nekak na F...(sem pozabla)v trgovini Mass pa so še večji model!A mi lahko katera pove,kam in kakšne copatke ji lahko kupim?Vmesnih št.pa nimajo!rabim pa seveda ortopedske!Sem ji mislila kupit športne copatke pa nimajo ortopedskih!user posted image Pa še moj je reko,da se za vrtec to ne spodobi!Prosim lepo za pomoč!Hvala!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copatki
23.11.2007 19:30:34   
April
Jaz vedno kupim superfitke. Sicer so malo dražje, a se super nogici prilegajo. Pa tud, če so mu kakšen mesec mal prevelke.

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2007 19:32:28   
Tejcha
Mlada mamica, a to, da morjo bit ortopedski je priporočilo P oziroma FT? 

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 20:41:10   
Mlada mamica
Jaz vedno kupim superfitke[/quote]
Ki pa jih dobim?A so ortopedski?

Mlada mamica, a to, da morjo bit ortopedski je priporočilo P oziroma FT? 
Vsi mi svetujejo naj še zaj na začetku raje kupujem te ortopedske copatke,da ne bo imela platfusa!user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 20:50:04   
pikapolona2
tole z ortopedskimi je že mal aut....mal poišči na netu.....mislim da je tudi na ringaraji tema kjer piše ena strokovnjakinja o tem......zdej več ne priporočajo teh k so kot pancarji. Tudi mi imamo superfitke....pa so meni super ker imajo malo ojačano opetnico in pri prstkih in tak fajn zračen podplat da se ne poti v njih. Žal pa nimam občutka kolk so velke številke v primerjavi z cicibanom ker imamo tudi čeveljček od iste firme.

aja superfitke lahko kupiš v masu. Lepo se imejta z dašo...pa kej še na oktoberke pridiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2007 20:51:52   
HOPE79
Kakšna je pa kej cena teh superfitk, čist tko informativno? 

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2007 20:55:13   
Mlada mamica
tole z ortopedskimi je že mal aut....mal poišči na netu.....mislim da je tudi na ringaraji tema kjer piše ena strokovnjakinja o tem......zdej več ne priporočajo teh k so kot pancarji. Tudi mi imamo superfitke....pa so meni super ker imajo malo ojačano opetnico in pri prstkih in tak fajn zračen podplat da se ne poti v njih. Žal pa nimam občutka kolk so velke številke v primerjavi z cicibanom ker imamo tudi čeveljček od iste firme.

aja superfitke lahko kupiš v masu. Lepo se imejta z dašo...pa kej še na oktoberke pridi

tega pa res nisem vedla,da ne rabim ortopedskih kupovat!Pol bi dans ziher neke copatke našla!A pol ni odvisno,da ma platfus,če nosi te prilagojene copatke?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2007 21:20:30   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: HOPE79

Kakšna je pa kej cena teh superfitk, čist tko informativno? 

ccopatki od 19 -22 EUR....čevljčki pa okoli 40(mi smo dobili lanski model pa so bili 19 EUR)

(odgovor članu HOPE79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 10:46:33   
Antigona
Tukaj je link na to kakšni naj bi bili prvi čeveljci oz. copatki:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1061357

Jaz nisem nikoli kupila tistih trdih copatkov, ampak je imel kar nekaj časa une mokasinke (štumfek z usnjem na podplatu) iz H&Ma. Zdej ma pa te ki so podobne robez copatkom. Ma se ne spomnem kako se točno napiše...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 11:38:18   
emaa
Mi imamo copatke ala robeez, shoo shoo od enih, ki jih delajo v Kranju po meri. Ker mi hodimo na FTH in se odsvetuje copate s trdim podplatom. In naša dva super uživata v njih, pa še dol jih težko spravita. 

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 11:53:13   
benika
Naš ni nikoli imel Cicibank ampk vedno nekaj drugega. Nam je celo P rekla, da je ravna podlaga v copatkih boljša kot ortopedska in tudi priporočila, naj otrok v poletnem času čimveč hodi bos. Imel je pa ravno stopalce, ki se mu je pri letu in 4 mesecih pričelo šele oblikovati v lok.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2007 12:03:49   
Clody
Smo bili pri ortopedu, ki nam je svetovala normalne in ne ortopedske copate. Češ, da je za nogo zelo pomembno, da je v čimbolj mehkejših copatih ali celo v štumfih. Takrat je imel mali obute superfitke, ki jih je pohvalila, ker so mehke in se povsod prepogibajo.

Tudi jaz priporočam superfitke. Pri nas v vrtcu nima niti en od 13 otrok ortopedske.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2007 13:56:57   
ŽELJA2
Ortopetski copatki se ubuvajo samo otrokom, katerim je tako svetovano iz strani zdravnikov. In ne preventivno! Zakaj? Zato, ker silijo nogico v določen položaj, ki pa ga pravilno oblikovano stopalo ne potrebuje. Kot so že predhodnice napisale, se svetujejo tako čevlji kot copati iz čim mehkejših materialov, ki se v vseh točkah prepogibajo in omogočajo čim večji kontakt nogice s tlemi. Poleti pa je dobro otroku omogočiti čim več hoje prez obuval. Pač, to pozimi ni možno, zato pa vsaj doma izkoristi, da je v nogavičah (toplih seveda) ali mehkih copatkih. V vrtcu pa pač primerno okolju (temperatura, vrsta tal,..) Pa saj ponavadi imajo še prevroče, ampak....

To je moje mnenje.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2007 20:04:02   
petja
Naša ima copatke Star Child, tako doma kot v vrtcu. Ko grejo ven (tudi če samo na teraso), ji vedno obujejo čevlje.

Lp, petja

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!