|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki
16.9.2006 21:30:21   
Anonimen
Mene pa zanima če imajo vaši otroci v jaslih copatke, katere pustite v vrtcu ali jih vsak dan nosite domov. Mi smo kupili posebej copatke za v vrtec sedaj pa opažam da je v vrtcu zjutraj ko pridem(med prvimi) zelo malo copatkov v garderobi. Ali jih vsakodnevno odnašate domov- za doma pa potrebujem tudi nove copatke, ker smo jih skoraj že prerasli- sedaj sem v dilemi naj jih nekaj mesecev nosim domov, ker bodo potem itak kmalu premajhni?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copatki
16.9.2006 21:33:00   
Tiamo
Jaz jih puščam v vrtcu, ene imam pa doma. Sem bolj pozabljive sorte in bi jih sigurno pozabila prinest ali pa odnest. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2006 21:36:38   
Jančika_
Kolikor sem opazila, pri nas večina copatkov ostane v vrtcu. Jaz tistih iz vrtca itak ne bi hotela imeti doma, ker pride mali vedno precej svinjski iz vrtca, doma pa lazi po postelji in vsepovsod. Poleg tega ima doma mehke zajčke ali pa je kar v nogavičkah, v vrtcu pa želijo, da ima Cicibančke. Če bi doma tekal po stanovanju s trdimi podplati, bi se spodnji sosedi zmešalo, čeprav je naglušnauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2006 21:37:37   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74
Sem bolj pozabljive sorte in bi jih sigurno pozabila prinest ali pa odnest. 

No, pa to tudiuser posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2006 22:58:39   
Anonimen
no moja ni v vrtcu če bi bla pa niti slučajno ne bi hotla met vrtčarskih copat doma!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2006 23:08:13   
anckabancka
V vrtcu je v nogavičkah z bremzicami, doma pa tudi. Vendar mu doma obujem sveže nogavičke.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2006 23:12:21   
Anonimen
Ene copate ima v vrtcu,druge pa doma in jih ne nosim domov

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.9.2006 0:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2006 0:24:42   
Marogica
Pri ta večjem smo jih prvo leto v vrtcu puščali, potem pa ugotovili, da je brezveze, ker nosimo domov cel nahrbtnik, pa tako "vtaknemo" še copatke zraven. Zjutraj je enako-nahrbtnik moram prekontrolirati, pa dodam še copate.

Torej imata oba samo ene copatke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
17.9.2006 0:26:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2006 0:30:45   
Marogica
A res, BAGI? Jaz pa pri ta malem ne morem, ker moram vsako jutro dati v nahrbtnik pleničke(svežeuser posted image ), pa dodatne oblekice, ki se včasih dnevno menjujejo, pa dudo, pa flašo...pa seveda copatke.

Ta večji pa nima nahrbtnika že kakšno drugo leto.

p.s. moramo prinesti copate s sebojuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
17.9.2006 0:40:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.9.2006 7:27:39   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

V vrtcu je v nogavičkah z bremzicami, doma pa tudi. Vendar mu doma obujem sveže nogavičke.

A samo tolk malo je "obut"? No ,saj mogoče zadošča, samo pri nas v vrtcu so tla takoooo mrzla, da je kar ledenica!user posted image  Sem ji prvo kupila une copatke ala balerinke, in sem raje zamenjala oz. dokupila od cicibana, ta prave copate.

Jih pa puččamo v vrtcu, tako kot ostale stvari. Doma ima pa une zajčke user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.9.2006 12:59:31   
Anonimen
Mi copatke puščamo v vrtcu...prav tako nahrbtnik, če je otrok oblečen v istem, kot zjutraj. Domov vzamemo samo medvedka in dudo.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.9.2006 13:27:24   
viv_
Pri nas imajo v jaslih omarice - tako da je bil notri vedno ta velik zavitek plenic, pa nahrbtnik z vsemi rezervnimi oblekicami in pa copatki. Copatke sem vedno puščala v vrtcu, pa nahtrbtnik tudi, če ni bila kaj preoblečena.

Sedaj v vrtcu ima pa vsak svoj obešalnik, na katerem visi nahrbtnik in pa posebno poličko za copatke. Tako da tudi, če je kaj preoblečena, vzamem domov samo nahrbtnik, copati vedno ostanejo tam.

Mi pa tudi ni najbolj "apetitlih" da bi bila samo v bremzicah, ker po tleh polivajo, pa v umivalnico, pa na wc... Ne vem no. Bremzice mi nekak niso za v vrtec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.9.2006 7:55:56   
mily
Jaz copatke puščam kr tam. imajo vsak svojo vrečo na svojem obešalniku in jih dam kr v tisto vrečko. Sem 100% da bi jih kdaj pozabli doma.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.9.2006 9:37:40   
Katrin
Tudi mi copatke puščamo v vrtcu v omarici; za doma imamo pa druge.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 9:59:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.9.2006 10:05:48   
Anonimen
Mi imamo že skozi ene copate za v vrtec in druge za doma. Mislim, da je kar povsod tako.
Kar se tiče mehkih oz. trdih copat, so seveda mehke bolj primerne, le gumo morajo imeti na podplat oziroma nekaj takega, kar ne premoči. Ker rs tam v WC-ju in v umivalnici gtoovo ni skozi suho po tleh.
Nalin, mimogrede, v Leclercu imajo fuuuul dobre copatke, cele usnjene, na podplatu mehka guma, pa še fletni so za pogledat, enobarvni, kot telovadni, gladko usnje, pa enega medvedka v drugi barvi imajo spredaj našitega. Stanejo pa 1.500 SIT. Zelo primerni za v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 10:10:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.9.2006 10:13:08   
Anonimen
Ja, to pa so, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?