|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki, nahrbtnik za vrtec
24.7.2007 15:59:49   
Blink1
Tudi naša skoraj 3-letnica ga šiba septembra v vrtec. Zdaj pa me zanima, kaj vse mora imeti s sabo?

Kakšne copatke ji naj kupim??? In kakšen nahrbtnik za oblačilca in ostalo kramo???

Kaj še rabi???

---------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copatki, nahrbtnik za vrtec
24.7.2007 16:18:41   
Mikica
Copatki: taki, da ne drsijo. Našemu najbolj odgovarjajo Superfitovi, ker se mu v drugih noga veliko bolj poti.
Pri nas v vrtcu mora imeti s sabo rezervni komplet oblačil, če se slučajno polije, polula... Ker v garderobi nimajo omaric, ampak obešalnike z vrečko, večina prakticira, da vse stvari daš v nahrbtnik in potem nahrbtnik visi na obešalniku. Tudi če so omarice, je fajn, da so rezervna oblačila spravljena v nečem, saj otroci hodijo sami iskat v omarice in vse razmečejo, da ne veš ne kaj je umazano ne kaj je čisto user posted image .

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 16:25:31   
nuala
Kar se copatkov tiče, poskusi kupiti take, da noga diha, v vrtcih je navadno vroče.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 21:54:35   
Anonimen
Pri nas so kot navodila za copate povedali samo to, da morajo na podplatu imeti gumo, ker je v umivalnici večkrat po tleh mokro, ko se sami umivajo. Da niso potem nogice mokre. Meni se najboljše zdijo od firme Alenka, prodajajo jih v trgovinah Kopitarne Sevnica (v Merkurjevih centrih).

Nahrbtnik pa pač kakršenkoli, ker itak visi potem tam v garderobi. Notri mora biti en komplet vsega za preoblečt.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 22:10:29   
cmokec
Na copatke in nahrbtnik smo morali napisati otrokovo ime. Plenice smo morali prinesti sami, v vrtcu pa so dobili kremo, robčke. Zaželjeno je bilo, da med uvajanjem napišemo, kaj otrok rad je, česa otrok ne mara, karakter otroka, kaj ga najbolje potolaži, česa se boji, s čim se rad igra ....

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2007 22:24:04   
Pikaču
Naši sončici najbolj odgovarjajo cicibanovi copatki, jih full rada tudi nosi, drugače pa ima v vrtcu obvezno nahrbtnik pa noter 2x za oblečt (se pravi 2 hlače, 2 majici, 2 bodija,...). Ima omarico tko da je fajn, samo noter dam pa je v redu. Mislim pa, da bo v naslednjem šolskem letu imela samo obešalnik.
Nam so vzgojiteljice naročile tudi da imamo kakšno vrečko ali dve v omarici, da če se Ema kaj polije ali pa da je kaj umazano od oblačil, lepo noter dajo in odnesemo domov v pranje. Me kupimo tudi plenice za v vrtec in mokre robčke za ritko, čeprav mislim da ne več dolgo, saj že pridno lulamo in kakamo v kahlico.
Zelo dobrodošlo je, ko boste imeli sestanek z vzgojiteljico, da ji poveš, kaj ima rada, s čim se doma igra in podobno (kaj najrajši je, ima mogoče kakšno alergijo, morajo biti na kaj posebej pozorne!) Vsaj pri nas je bilo tako. Pa obvezno ne pozabi potrdila od osebnega pediatra.

Želim vam uspešno vključitev v vrtec.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 7:38:48   
Anonimen
pri nas so pa na dom poslal gradivo :) in napisal da more imet v torbici copatke, oblačila za problečt, 100 papirnatih robčkov user posted image  morjo prnest začetk leta, ne vem zakva to rabjo?
tko da morm js tut še v nabavo rukzak že ma od prej še copatke rabi

(odgovor članu Pikaču)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 11:10:16   
Blink1
No, mi še tudi imamo en sestanek pred pričetkom.

Zdaj pa v ajnkauf... user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2007 6:59:37   
tina104
Lara, tudi pri nas smo mogli prinest robčke. Boš videla, zakaj. No, pa vseeno ti jaz povem: ker otrokom nonstop iz nosa teče, ko pridejo v vrtec.

Drugače pa smo mi na začetku imeli copatke Katja in Alen, zdaj Cicibanove. Ma to je eno in isto, skoraj no. Pač rekli so, da mora bt guma spodaj.

Nahrbtnika mi zaenkrat nimamo, ker imajo omarice in dam tja noter rezervna oblačila, plenice in vlažilne robčke ter kakšno vrečko za umazana oblačila.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 7:11:57   
Anonimen
aja js sem pa mislna da skos jokajo??!!

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 15:12:02   
Anonimen
Mi gremo tudi septembra...in so nam naročili:

- 3 plenice
- pokrivalo (klobuk, kapa)
- 1x komplet za preoblečt
- copati
- sončno kremo

Kakšne copate pa pojma nimam, ker imamo doma kar tiste HMjeve nogavice s podplatom...drugaih ne mara nosit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2007 7:22:17   
Gordana-3
mi smo prvo leto imeli cicibanove na ježke, ampak je bilo nekaj časa, ko si jih je stalno sezuvala in potem bosa hodila po igralnici user posted image  in je nikakor niso mogli prepričat, da se naj sama obuje. letos oz. lani, ko je bila večja, je imela tud cicibanove, ampak na zadrgo, da se je vedela že sama obut. trenutno ima take na tisto sponko (luknjica in to ....), ki pa si jih seveda ne ve zapet. zato septemmbra dobi spet cicibanove na zadrgo al pa na ježka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2007 19:28:32   
frutka_
Evo, iz prve roke ti povemuser posted image .

• nahrbtnik naj bo tako velik, da spraviš noter vsaj en komplet rezervnih oblačil za otroka (jaz imam tistega pingvinčka od Samsonita)http://www.samsonite.si/

• copatki z nedrsečo podlogo, če je možno na ježka, da se lahko sama uredi (jaz prakticiram Ciciban ali Superfit copate na ježka ali zaponko)
  • v nahrbtnik ji zloži stvari, ki jih potrebuje za preobleč (spodnje perilo, nogavičke, oblačila. Lahko daš kakšne hlače in majčko več)
  • jaz imam noter še vlažne  in navadne robčke pa en sok (če slučajno po vrtcu ne greva takoj domov)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2007 12:30:11   
dory
na tole sem hotla pa tud jest vprasat in sem z veseljem prebrala odgovore....

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?