|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copati dr. harvey
9.9.2008 8:43:12   
pupika
Ve mogoče katera, kje prodajajo otroške copate dr. Harvey. Zanima me tudi, kakšna je razlika od cicibanovih. Sem mu zadnjič kupila super fit copatke, pa jih sploh noče imet obute, pa vezalke se mu kar odvezujejo. Katere copatke imajo vaši najmlajši.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copati dr. harvey
9.9.2008 8:51:26   
Noel
To naj bi bila spletna trgovina

http://www.harvey.si/sl/copati/c6/1.html

Sicer pa smo pri nas kupovali cicibanove na ježka.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2008 9:09:34   
pupika
Noel hvala, bomo poizkusili te copatke dr. harvey, do sedaj je imel vedno cicibanove na šnolo ali pa za zavezat, sem mu pa zadnjič ene navadne kupila z zajčki, ki ima ušesa, pa mij e prodajalka zatrjevala da ne drsijo, našemu pa full drsi, so mu pa tako všeč, da hoče imet samo še te copate.

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2008 9:14:27   
dito
Jaz sem hčerki vedno kupovala te in ne vidim nobene razlike od cicibanovih. Pa še cenejši so.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2008 9:16:24   
ksenjak
Copatki so v bistvu čisto podobni cicibanovim. Jaz sem jih zadnjič gledala za tamalo v Pami-ju in so bili cca 17EUR in ker nisem dobila številke (pa tudi modeli in barve mi niso bili všeč), sem nato v drugi trgovini kupila cicibanove, in sicer za cca 15EUR.

Lp

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2008 9:35:03   
pupika
Punce sem si že naročila, evo so kar občutno cenejši od cicibanovih. Dr. Harvey copati stanejo 12E. Bom pa poročala, ko jih bomo poizkusili.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 11:25:13   
Irena88
Dobiš jih tudi v Planikinih prodajalnah.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2008 11:33:13   
mala
Jest sem pa glih včeraj kupila našemu Cicibanove za 10eur v Preli-ju so bili glih v akcijiuser posted image  smo pa z njimi zadovoljni, sta jih starejša dva nosila do treh let, potem smo pa na zajčke prešliuser posted image  so obema zelo všečuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2008 12:59:42   
elizabeta p
Mi smo imeli vse super fit, dr.harvey in ciciban. Pri nas so se cicibanove obnesle najslabše.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2008 14:00:41   
mayci
Mi smo pa pri Superfit. Zadovoljni.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2008 14:32:08   
beli
Dr. Harvey copatki so super in enako kvalitetni kot Cicibanovi, le s to razliko, da so enkrat cenejši. Trgovina dr. Harvey je v Šentjurju- na poti proti Planini, sicer pa v Alpini, pa mogoče še kje. Lastnik dela tudi copatke Alen&Maja al nekaj takega (ne vem točno kako se reče), ampak so njegovi, le etiketa je njihova gor. Ciciban so dobri čevlji, čeprav meni osebno je hrvaška firma Froddo dosti bolj všeč, copati pa niso nič boljši. Lastnik te firme je delal prej pri eni znani slovenski firmi otroške obutve, kjer se je vse o kakovosti naučil, tako da so copati in čevlji ortopedski in kvalitetni.

lp

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2008 20:56:49   
F*S*M
MI jih imamo za v vrtec, bili so se mi zdi da 18€ (mu jih je kupil ati), kupil pa jih je v Alpini v Zagorju.

no pa še to sploh nisem vedela da je to slo. firma - mi je zelo všeč, ker se mi zdi da premalo izdelkov kupujemo slovenskih.

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 10.9.2008 21:02:02 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2010 14:29:03   
linikalina
dr. Harvey majo tud novo linijo copatkov mislim da se reče BosaNoga. Se dobijo v Alpininih trgovinah - mi smo kupili v Celju. Ti so pa res full mehki in nič se nogica ne poti v njih prav nič. Tamala ima skoz obute in skače v njih kot da je bosa.
Mi je pa kolegica rekla, da jih je kupila tud v Pikapolonici.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2010 14:35:24   
Anonimen
Jaz sem mu jih za doma kupila v Alpina outletu v Mb za 5eur.Se splaca vsake toliko tja pogledat.
V vrtcu ima pa superfit.Zadovoljni z obema.

(odgovor članu linikalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2010 17:17:20   
livia
Mi imamo te, tako za v vrtec kot za doma.

http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2012 9:21:12   
Mala_princeska
dr. Harvey copatke sem kupila v trgovini Pikapolonica,
so pa prav fajni.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Privatni vrtec!
ttamariskaa

Če vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?

otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (53%)

privat vartstvo (21%)

privatni vrtec (27%)

Število vseh glasov: 868

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!