|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copati,plenice,robčki
18.2.2009 10:23:41   
xerox
Zanima me ali so res najboljši Ciciban copatki za vrtec,in kateri-na ježka ali vezalke?

Ali plenice in robčke vsak dan sproti nosite v vrtec ali enkrat tedensko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copati,plenice,robčki
18.2.2009 10:27:37   
bodoča
Moj ima za v vrtec in doma copatke superfit in sicer na vezalke, ker si je one na ježka skoz odpiral in sezuval.

Pleničke nesem 1x na teden, robčke, kremice in ostalo kozmetiko pa prispeva vrtec, tako da tega ne rabimo nosit.

mojeustvarjanje

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2009 10:42:51   
Vrtnica79
Pri nas so nam za copatke dali prosto izbiro, smo da ne drsijo. Jaz sem naši kupila supef-fitke.

Plenice- sem nesla kar cel paket. Ko bo pa šlo proti koncu pa me tako vzgojiteljica opozori. Robčkov nisem nosila, jih imajo tam. Kremico pa če želimo lahko prinesemo zraven. Ampak jaz naši mažem ritko samo še zvečer pred spanjem.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2009 10:52:59   
livia
V vrtcu raje vidijo, da ima otrok copat z nedrsečim podplatom in opetnikom, čeprav sem v našem vrtcu videla, da imajo nekateri tudi Robeezke. Večina ima res Ciciban ali Superfit ali kaj podobnega.

Plenice jaz nesem cel paket in ko zmanjkajo nam dajo v omarico prazno vrečo, da vemo, da je treba prinest novo.
Robčkov in kremic ne nosimo, ker jih prispeva vrtec.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2009 11:07:18   
diva 4
Jaz sem nesla cel paket plenic , ko so šle h koncu me je vzgojiteljica opozorila, enko z vlažilnimi robčki, papirnatimi robčki in kremico. Dokler sta bila v jaslih sta imela cicibanke , sedaj pa gledam na to , da so všečni otroku in da v umivalnici nista mokra, če so tla pošpricana od umivanja.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2009 11:14:14   
Lejči
od copatkov kupujem Superfit, plenice nesem kar cel paket in prinesem novega, ko me opozorijo, da gre h koncu; robčkov, kremic pri nas v vrtec ne nosimo.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2009 11:25:43   
Lana_s
Glavno da je nedrseč podplat. Mojadva nikoli nista imela Cicibanovih, ker mi niso všeč. Mlajši, ki je še v jaslih ima tiste nogavice z usnjenim podplatom, ker edino to obdrži na nogah.

Plenice in robčke nesem v vrtec, ko mi vzgojiteljica pove, da so pri koncu.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2009 12:05:05   
thaiss
Pri nas so ˝prepovedane˝ Robeezke, ker se jim na mokrem lahko spodrsne, tako da kupujemo kar Cicibanke. Plenice, robčke itd prispeva vrtec

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2009 12:09:43   
Doll
otrok lahko v vrtcu nosi kar hoče.
Vzgojiteljice si malo preveč dovolijo.
V nobenem pravilniku ne piše da morajo biti ciciban

Imajo podobne roobezkim in jih bo tudi nosil,vzgojiteljice se pa lahko na glavo postavljajo kakor hočejo  :)

Nobenih robčkov niti plenic ne rabim prinašat.To je dolžnost vrtca da priskrbi

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2009 12:27:07   
lenca1
IZVIRNO SPOROČILO: xerox

Zanima me ali so res najboljši Ciciban copatki za vrtec,in kateri-na ježka ali vezalke?

user posted image  že veliko napisanega o ciciban copatkih in čeveljčkih. Mi jih ne nosimo, kupila sem ji Superfit copatke, ki imajo gumijast podplat, vendar je veliko mehkejši kot pri Cicibanovih. Naša jih ima kr na ježka, jih hitreje dobiš goruser posted image , ježek kr močno drži, tako da jih naša še ne more odlepit (stara 15m) vezalke na čeveljčkih pa skoz odvezujeuser posted image .

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2009 12:29:44   
lenca1
aja še to, plenice in mazilo priskrbi vrtec, robčke za male smrklčke pa prinesemo cca 1x na 3-4mesece (1 paket) oz., nas obvestijo ko jih zmanjka (jesen-zima je poraba malo večja kot pa npr. poleti)

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2009 13:12:57   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Doll

otrok lahko v vrtcu nosi kar hoče.
Vzgojiteljice si malo preveč dovolijo.
V nobenem pravilniku ne piše da morajo biti ciciban

Imajo podobne roobezkim in jih bo tudi nosil,vzgojiteljice se pa lahko na glavo postavljajo kakor hočejo  :)

Nobenih robčkov niti plenic ne rabim prinašat.To je dolžnost vrtca da priskrbi

Če bi tvojemu otroku zdrsnilo na mokrih ploščicah pri umivanju rok, zobkov,... bi verjetno zagnala celega user posted image Verjetno se boš tud ti kdaj na glavo postavila user posted image
Saj noben ni govoril O firmi Ciciban!

Robčki, kreme, plenice pa niso povsod dolžnost vrtca!!! V Mb že ne!  NE umivamo ritke s kemjo, pač pa z vodo-to pričakujem tudi od vrtca!user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 18.2.2009 13:14:59 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2009 13:15:59   
Doll
tosja se žal ne bom
Copatki ne drsijo.
Jih nosi doma in tudi po kopalnici ,ki je tako mokra( jo zmočita ko se kopajo),da bi lahko že plaval v njej.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2009 13:36:54   
moci
pri nas morajo imeti copatke in čevlje na ježka, da se lahko sami obuvajo.

od ostaleg prinašamo samo robčke, en paket na mesec

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2009 13:50:25   
xerox
Kaj pa oblačila,ker mi je rekla ravnateljica,da naj prinesemo en komplet oblačil,če se slučajno polije? A vsak dan sproti nosite ali imate v vrtcu obleke in ko jih umaže prinesete novo rezervo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2009 13:57:57   
Anuška79
Plenice prinašamo nekje enkrat na mesec (ko jih pač zmanjka), robčke in kremice imajo v vrtcu, oblačila ima občajno tam kar cel teden ali celo 14 dni, če se kaj umaže pač odnesemo domov in naslednji dan nadomestimo s čistim.
Copatke ima letos Shoo-shoo. Osebno me prav nič ne skrbi, ker bi drseli, ker ne drsijo !!!!! Moj pomislek je, da bi podplat na mokrem premočil, a ker je v jaslih, kjer svoje kopalnice sploh nimajo, tudi to ni problem.

Naslednje leto se bodo že navajali na kahlico in odvajali od pleničk, zato bomo verjetno kupili kar pediped čeveljce, ali pa spet shoo shoo. Cicibanke in superfit so pa meni bljak - brez zamer, ampak občutek imam, da ima otrok pancarje na nogah (kar vem, da zna biti popolnoma zgrešeno,a to se mi je nekako zapičilo v glavo user posted image ) Sem čudna, pa kaj...

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2009 13:59:05   
*kinnie*

Pri nas plenice in vlažne robčke dobijo v vrtcu, je všteto v cenouser posted image

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.2.2009 13:59:16   
Lana_s
Plenice, robčki in kremice pa res niso dolžnost vrtca, da poskrbijo za ritko tvojega otroka. To je le "privilegij" nekaterih vrtcev. Če pa je všteto v ceno pa je to druga stvar. Samo potem bi jaz rekla katere plenice in robčke hočem.

Otrok mora imeti copate z nedrsečim podplatom, vseeno kakšne oblike in znamke. Vzgojiteljica nima pravice, da staršu reče kakšne copate naj ima njegov otrok, lahko ti samo svetuje.
Vsi pa vemo, da se otroci igrajo, tekajo, plešejo, telovadijo v vrtcu in zato potrebuje copate z nedrsečim podplatom.

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 18.2.2009 14:00:26 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.2.2009 14:01:29   
*kinnie*

Kaj pa oblačila,ker mi je rekla ravnateljica,da naj prinesemo en komplet oblačil,če se slučajno polije? A vsak dan sproti nosite ali imate v vrtcu obleke in ko jih umaže prinesete novo rezervo?

Pri nas imamo v vrtcu vedno 1 čist komplet za rezervo. Mali otroci imajo svoje omarice-pustimo tam, ta večja pa ima shranjeno v nahrbtniku v garderobi. Menjamo, ko je umazano.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.2.2009 14:04:54   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

To je le "privilegij" nekaterih vrtcev. Če pa je všteto v ceno pa je to druga stvar.

Ja, ne vem...sem napisala tako, ker gratis pa dvomim da je...če je, pa HBuser posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.2.2009 14:31:23   
lilka
Copatke: Ciciban, na ježka najprej, ker si je že zelo zgodaj znala sama obut, zdej pa na zdrgo jo tudi že oblada.

Plenice: nosimo pa en paket, ko zmanjka pa spet drugega , kremice imajo tam, no zdej jih večina že navajajo na kahlico in ne mažejo več toliko

oblačila: ima naša v ruzaku, ki ga vsak dan nosimo domov, ker hodimo ponjo različni ljudje in če gre npr. k dedeku ima pač v ruzaku vse kar rabi, tudi plenice in robčke in vsako jutro ga nasemo nazaj, tako pač smo se mi odločili ker je pač za nas najbolj praktično, ker včasih kar po vrtcu kam gremo in imamo pač v ruzaku vse kar rabimo in ne rabimo domov hodit....

< Sporočilo je popravil lilka -- 18.2.2009 14:34:24 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.2.2009 14:46:02   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pri nas imamo v vrtcu vedno 1 čist komplet za rezervo. Mali otroci imajo svoje omarice-pustimo tam, ta večja pa ima shranjeno v nahrbtniku v garderobi. Menjamo, ko je umazano.

Istouser posted image .

Kje pa imate to otroke v vrtcu da dobite plenice tamuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.2.2009 15:08:59   
Lana_s
Mi imamo tudi po en komplet oblačil v nahrbtniku in ga kar tam pustim. Ko pa se umažeta, polijeta pa nesem domov in menjam. Ne nosim pa ga vsak dan domov, ker bi se verjetno morala kar nekajkrat nazaj vozit, glede na to kako sem pozabljiva user posted image

Mali pa ima nahrbtnik že od jeseni tam in so mu verjetno že hlače v nahrbtniku premajhne in ga bom morala počasi domov prinest, da mu probam, če so mu še pravuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.2.2009 15:31:46   
malecka

Mi pa imamo super vrtec z še boljšimi vzgojiteljicami.... Za copatke je čist vseeno kakšna znamka so, sam da ne drsijo.... pa če slučajno stane v "lužico" ( kopalnica) na otrok nima mokre ritke....

Za plenice in robčke pa ne rabimo skrbet, ker je to vse vrčevsko, imajo pa pamperske in lumpi plenice....

Naš vrtec je zakonuser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.2.2009 16:55:45   
tanja22
pozdravljena, pri izbiri copat je najbolj potrebno to, da se dobro prilegajo otroši nogici, ter da ne drsijo, da tako majhnemu dajo oporo, ni pa pmembno katere firme so... kar se tiče pa robčkov in plenic pa je zelo različno od vrtca do vrtca, to je pa najbolje da vprašaš,

lp

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?