Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 9.12.2009 22:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 6:11:16
|
|
|
|
caillou
|
Vsi nestrpno čakamo na Coltov odgovor .
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 6:58:57
|
|
|
|
Šarki
|
me smo tudi enmu mahale včeraj je full nizko letel čez Strahinj pa je nazaj pomahal tko da svaka čast
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 12:55:18
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki me smo tudi enmu mahale včeraj je full nizko letel čez Strahinj pa je nazaj pomahal tko da svaka čast Šarki, se te lahko dotaknem.... Ali sme lahko tvoja frendica
|
|
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 12:57:20
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Šarki me smo tudi enmu mahale včeraj je full nizko letel čez Strahinj pa je nazaj pomahal tko da svaka čast Šarki, se te lahko dotaknem.... Ali sme lahko tvoja frendica .. izjava leta
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 16:31:51
|
|
|
|
Abbey
|
Colta pa boli k..... za to
|
|
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 20:04:45
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Šarki me smo tudi enmu mahale včeraj je full nizko letel čez Strahinj pa je nazaj pomahal tko da svaka čast Šarki, se te lahko dotaknem.... Ali sme lahko tvoja frendica aha... a ne.... a bi....
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 20:11:54
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey Colta pa boli k..... za to a-a, ne verjamem
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 20:29:20
|
|
|
|
Colt
|
Se opravičujem, ampak ko letim, nimam časa mahat nazaj Roke so zasedene z ciklično ročico, noge so zasedeno s smernim krmilom, oči in možgani pa so zasedeni z parametri/podatki leta in okolice. Vse prizadete in prikrajšane pa vseeno lahko povabim na kavo Grega
< Sporočilo je popravil Colt -- 10.12.2009 20:31:24 >
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 20:46:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
tkole ane :-))
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 20:49:17
|
|
|
|
Šarki
|
ja, neki je blo z nečem si že mogu mahat
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 20:49:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 21:09:55
|
|
|
|
Šarki
|
jap tale modr je hud
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 22:01:39
|
|
|
|
Colt
|
Šarki, ampak ta zelen je pa od Bella Tom, a si slučajn še frej ? Si točno vedla kere fotke morš pripopat G
< Sporočilo je popravil Colt -- 10.12.2009 22:02:58 >
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 22:11:35
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Šarki, ampak ta zelen je pa od Bella Tom, a si slučajn še frej ? Si točno vedla kere fotke morš pripopat G Itak
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 22:14:06
|
|
|
|
Volga
|
OU, maj gat
|
|
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 22:15:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
..mislim, to s fotkami! drgač imam pa doma enga uniformiranca, tko, da sem nehala padat nanje, žal
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 22:18:32
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga OU, maj gat kaj je spet brihta?
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 22:20:55
|
|
|
|
Colt
|
Volga madam, zgornja fotka iz cockpita bi bila lahko posneta tudi iz enote LPE oz. ta plavih. Ker kot veš, tut oni majo eno AB-412 Ker glede na barvno strukturo, položaj instrumentov, vzdolžni nagib plovila, same paneltable...je zelo jasno da gre za B-412 in sicer (glede na farbo oblek pilotov) vojaških Ej, Volga, sem bil pa zanč z Jetakom v vaših koncih Ne kot Captain seveda G
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 22:33:03
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Volga madam, zgornja fotka iz cockpita bi bila lahko posneta tudi iz enote LPE oz. ta plavih. Ker kot veš, tut oni majo eno AB-412 Ker glede na barvno strukturo, položaj instrumentov, vzdolžni nagib plovila, same paneltable...je zelo jasno da gre za B-412 da ne boš ugibal preveč, tale je:
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 23:05:05
|
|
|
|
Colt
|
Tomika, to je seveda B-412 v prehodu iz premočrtnega leta v lebdenje.. ...malce bolj levo pa je legendarni Mi-8, ruska zadevšna Krasno, šeeee
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 23:11:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Tomika, to je seveda B-412 v prehodu iz premočrtnega leta v lebdenje.. Na-a, odletu je :
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 10.12.2009 23:16:41
|
|
|
|
Colt
|
Ma sem se sedaj nasmejal Shoot me Vseeno obvladaš zadevo, pohvalno
|
|
RE: Colt, dons sem ti pomahala 11.12.2009 9:37:26
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki ja, neki je blo z nečem si že mogu mahat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?