Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP Pozdravljene, sem v 13 t, in šee vedno bruham, bruham, bruham. Zgubila sem že 5 kg, in zadnje dni zbruham popolnoma vse kar je v meni. Pomaga mi noben čas in nič, le Coca-cola. Po 0,5 l Coca cole sem kot nova. Vem da ni najbolj zdrava, me pa zanima koliko gejsanko škodi. Prijateljica mi je rekla, da jo je njej ginekologinja strogo prepovedala, saj naj bi v ZDA prihajalo celo do tožb, ker naj bi nekatere mamice splavile ravno zaradi Coca cole. . Jaz se jo sicer zaradi tega izogibam, ampak včasih pa le moram ven, in je zelo neprijetno stati npr. na pošti v vrsti, ko ne veš ali boš pobruhal tistega za seboj, pred teboj ali kar uslužbenko na okencu... no v celi nosečnosti sem danes spila drugo coca cola, ker druge rešitve res ni bilo. Poskusila sem s cocto pa mi ne pomaga... le coca cola. v ameriki se tožjo tud če se spotaknejo ob sosedovo stopnico... če ti pomaga cocacola jo pij, škodi ti lahko edin kofein k je not, pa še tega ni tok da si nebi mogla pomagat s CC dokler se ti slabosti ne umirijo... praviš da si v 13 tednu, saj bo kmalu boljše
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|