Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Coca-Cola - hišni pripomoček 27.3.2008 15:10:08
|
|
|
|
ninataja
|
12 dokazov, zakaj je Coca-Cola lahko tudi hišni pripomoček: 1. Pri sežgani posodi za pečenje si lahko s Coca-Colo pomagate tako, da jo v posodo malo odlijete in prekuhate. Ostal ne bo niti en madež. 2. Moderna barvna fotografija bo porumenela (oz. prešla v sepijo), če jo boste na tanko premazali s Coca-Colo. Da bi se izognili zvijanju, nanesite malo tekočine. Tudi črno bele fotografije bodo postale bolj starinske s tem postopkom. 3. Če ste si pobarvali lase in dobili preintenziven odtenek, si lase umijte s Coca-Colo, ki bo ublažila barvo. 4. Stare kovance namočite v Coca-Colo. Pokazali se bodo v vsem svojem sijaju. 5. Coca-Colo vlijte v čajnik in jo pustite mirovati 24 ur. V posodi bo odstranila vodni kamen in morebitne madeže. 6. WC školjka bo po zlitju Coca-Cole ponovno zasijala. Kislina bo naredila svoje. 7. S kombinacijo Coca-Cole in kečapa v razmerju pol-pollahko dobite izvrstno marinado za žar. Meso marinirajte pred pečenjem. Osvežilno. 8. Coca-Cola je tudi dober balzam za lase. Vnesite jo v lase, splaknite z vodo in posušite lase. 9. Vlijte Coca-Colo v široke plitve posode in jih postavite na vrt. Pomagala vam bo, da se znebite polžev. Sladki vonj jih bo privabil v posode. Ko enkrat padejo not, zlahka ne zlezejo več ven. 10. Zarjavele vijake boste z lahkoto odvili, če boste krpo namočili s Coca-Colo, jo ovili okoli vijaka in pustili delovati nekaj ur. 11. Očistite nakit v kozarcu Coca-Cole. Zdrgnite ga z zobno ščetko in splaknite. (Ne priporočamo pri dragem nakitu in kamnih.) 12. Coca-Cola vam lahko pomaga tudi pri želodčnih težavah. Ne pijte sveže, mehurčkaste Coca-Cole, ker stanje lahko le poslabša. (coca-Cola bo izhlapela, če ji dodate malo sladkorja.)
|
|
|
|
RE: Coca-Cola - hišni pripomoček 27.3.2008 15:13:59
|
|
|
|
Anja25
|
No, pol naj pa še kdo reče, da coca-cola ni strupena. Če raztopi vodni kamen in kovance naredi spet nove in še marsikaj drugega, kaj šele dela v človeškem organizmu.
|
|
|
|
RE: Coca-Cola - hišni pripomoček 27.3.2008 15:36:31
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja25 No, pol naj pa še kdo reče, da coca-cola ni strupena. Če raztopi vodni kamen in kovance naredi spet nove in še marsikaj drugega, kaj šele dela v človeškem organizmu. Se strinjam. Zato pa že nekaj let sploh ne pijem nobene gazirane pijače več.
|
|
RE: Coca-Cola - hišni pripomoček 27.3.2008 20:38:40
|
|
|
|
fionaP
|
No, evo, pa ne rabiš nobenega Cillita
|
|
|
|
RE: Coca-Cola - hišni pripomoček 28.3.2008 8:14:58
|
|
|
|
RoZala
|
Nekaj nasvetov bom ziher probala. Mislim, da sem tisto, ko zliješ v školjko že probala, pa se ni obneslo. Mogoče sem premalo časa pustila? Dajte napisat izkušnje!
|
|
|
|
RE: Coca-Cola - hišni pripomoček 29.3.2008 17:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa poročaj iz prve roke, kako je uspelo. Vem, da je daleč najboljša za čiščenje pečice. Spomnim se, da smo na faxu delali poskus, kjer smo namakali kost, kredo in jajčno lupino v kokakoli, vodi in žveplovi kislini. Pa je jajčno lupino prežrlo, kost (kurja) se je zmehčala, kot bi bila gumjasta.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.