|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Clear Blue - nujno!!!
5.12.2006 11:16:42   
nussy
Punce cau.

Od petka do danes sem zdržala, tukile zraven službe je lekarna ampak so meli žal samo Clear Blue. Naredila sem ga, v tamalmu okenčku se je pojavla črtica, se pravi je veljaven, v tavelkmu takoj tudi poševna črtica, ki je zelo močna, no potem pa še navpična, ki pa ni tako močna kot poševna, se jo pa vidi. A je katera delala test s CB pa je bilo tako? Sploh ne upam verjet, da bi blo to lahko to, in se bojim, da ne pokaže bledo črtico vsakič. Delam vsaj do 4-ih, tako da mi prosim odgovorite, če kaj veste o tem. Bom probala kasneje še s kakšnim drugim testom, ampak trenutno sem čist fertik....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Clear Blue - nujno!!!
5.12.2006 11:27:34   
soncece24
Kolkor jaz poznam navodila od clear bluja je pozitiven rezultat ne glede na moč pluska, sam da se vidi. Poglej v navodila, saj maš narisan mislim da tudi tak primer kot je tvoj in to je pozitivno. Če se črtica vidi je to to. Čestitam!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2006 11:40:46   
manda_rina
V navodilih so opisane tri različne varijante A,B,C in piše tudi da ni važno koliko se vidijo črtice; če se vidijo, si user posted image

Čestitke!!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 11:50:39   
Olivija
Čestitke user posted image , če se vidi črta potem si zagotovo noseča, ne glede na to kako močno.
Zdaj sem jih pa že toliko naredila (CB), da se počasi spoznam na to.
Pri Ani sem imela šibkejšo črto (je morala biti kakšne 15 dni po zanositvi), pri Juliji pa zelo močno, ker sem bila že v 8. tednu.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2006 12:07:00   
lunca2
Četitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo user posted image .
Tudi sama sem delala test s Clear Blue, ker drugega nisem dobila in kolikor sem brala je res ne glede na to koliko so močne črtice in seveda da kažejo pravilno, se pravi, da si noseča.user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2006 12:35:40   
brina_3
user posted image user posted image čestitke za nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2006 15:26:24   
petraz
V kolikor sta vidni dve črtici, ne glede na njihovo moč barve, si noseča. Tako mislim, da si postala nova user posted image ..... Čestitammm.....user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2006 23:06:23   
katipi
Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image  Postala si srečka user posted image !

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2006 7:37:17   
nussy
No včeraj sem potem naredila še BC in FirstSign. Pri obeh sta se pokazali blagi črtici. user posted image  Dragemu sem pripravila lepo darilo za Miklavža.
Upam, da ne boste rekle, kaj kompliciram, ampak sploh ne morem opustit dvoma, zakaj same blage črtice. Danes zjutraj sem naredila test še z drugim BC in je spet pokazal blago črtico, še bolj kot včeraj. Upala sem, da bo pa z jutranjim testom kaj bolj prepričljivo. Rada bi se že veselila, ampak ves čas me spremlja en smotan občutek, da se črtice pojavljajo zaradi česa drugega.
Sicer sem sem pa 12.12. naročena na UZ, ker me še vedno precej špika in boli vsake toliko in upam, da bo bolj jasno.

Hvala vam za vse čestitke, jaz vam želim veliko user posted image   in user posted image . Vaših strani še ne bom zapustila, dokler ne bom 100%.

Pa pa

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2006 9:12:53   
koala
Mogoče pa je še nosečniškega hormona malo in so črtice zato blede.
Važno je da so, pa čeprav so bvlede.
Čestitam, pa držim pesti, da ti do 12.12 čimprej mine!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2006 9:30:48   
Katrin
user posted image user posted image  Iskrene čestitke in vse lepo še naprej!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?