|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Clear Blue???
15.4.2005 9:10:29   
baby23
Ker mi nihče ne odgovori v drugi temi, odpiram novo :ups:, saj vem, že 1100 x se je že govorilo o tem, pa vendar.

Včeraj mi je M zamujala 5 dni in sem zjutraj s prvim urinom naredila test CB. Ker se po 15 minutah ni pokazal zaželjen + ga nisem več gledala, popoldne ko pa sem prišla iz službe, sem na njem zagledala +. Navpična črta je bila sicer bolj rahla, ampak vseeno dobro vidna.
Naj povem, da imam sicer nekaj znakov nosečnosti in da imam navadno točne M na 28 dni.
Se je že kateri zgodilo podobno in je kasneje ugotovila da je :nosecka:.

Test nameravam ponoviti drugi teden, pa vendar me zanimajo vaše izkušnje; saj veste, dnevi se vlečejo kot tedni.

LP

Baby:rozica:

Pa lep vikend vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Clear Blue???
15.4.2005 9:22:57   
aljča
Lahko greš pa k zdravnici in ti da vzeti kri, potem boš pa čist 100%.Ti cb testi, eni pokažejo takoj nekatere imajo pa probleme.Vso srečo in želim ti, da si:nosecka::pujs::pujs::pujs::miska::miska::miska:
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Clear Blue???
15.4.2005 9:24:04   
cmokec
Ojla, meni je CB pokazal nosečnost, ko mi je M zamujala dva dneva. Test sem delala takoj, ker sem imela bolj polne dojke, ki so mi dajale upanje na :modri::roza:.

Jaz bi na tvojem mestu počakala dva dni in test ponovila. En teden se mi zdi preveč, vsaj jaz nebi mogla toliko časa čakat.

Upam, da zvemo veselo novičko.:miska::miska::miska:

Tudi tebi lep vikend :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Clear Blue???
15.4.2005 9:27:22   
svizc
pojdi k sviji osebni zdravnici in daj vodo boš takoj vedela na čem si.
držimo pestke:bravo:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Clear Blue???
15.4.2005 10:03:34   
pi
Jaz bi na tvojem mestu test naredila že za dva dni, saj se ti nosečniški hormon vsak dan podvoji, tako da ti bo sigurno pokazla da si noseča, če si.
Držim pesti za :roza:.

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Clear Blue???
15.4.2005 10:09:38   
girly
se strinjam.ponovi čez dva dni pa boš vidla na čem si.lahko pa tud drug test uporabiš,za vsak slučaj.

želim ti ponovno :modri:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Clear Blue???
15.4.2005 10:21:18   
Tida

Se mi zdi da piše na testu koliko časa je veljaven oz nekaj podobnega a ne?

Baje če pokače + potem je nosečnost sigurno še posebej pri CB.

Pa lepo nosečnost.:bravo:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Clear Blue???
15.4.2005 10:22:54   
Tida

Ej oprosti sem čisto narobe prebrala. Obratno.

Ne mi zamerit sem malo raztresena danes.

Verjetno je najbolje da še enkrat riskiraš tistih 1800 SIT.

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Clear Blue???
15.4.2005 10:29:24   
SABILA
ZDRAVO! :)

Mislim da piše da po 30min ne kaže več realnega rezultata.

tako bi na tvojem mestu ponovila test s cb v nedeljo ali ponedeljek takoj zjutraj. pustila test v kopalnici in prišla po rezultat po 10-20 minutah. vsaj jaz tako delam.

pa še nekaj a se je že kateri naredilo, da ji je test romed pokazal :roza: (ena izrazita, druga slabovidna) nato pa čez 3 dobila :hudicek:?

:angel:lp :angel:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Clear Blue???
17.4.2005 11:46:38   
girly
jst nimam teh izkušenj, sm pa slišala da romed ni tko zanesljiv.sevda je tud možno, da si bla noseča in je zlo za zelo zgoden spontani splav. skoraj vsaka ženska ima vsaj en spontani splav v življenju, večinoma že tako zgodaj, da se ženska sploh ne zave, da je bila noseča.ponavadi M samo malo zamudi, je pa potem ko pride močnejša. ni pa to nč tazga, če je šlo za to pr tebi, ker tak splav je definitivno posledica genskih nenormalnosti, tko da brez panike.lahko je bil samop neskrečni tist 1% napake.

srečno in čimprej :modri:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Clear Blue???
18.4.2005 9:09:40   
Sofia
Zivijo!

Meni se dogaja isto, M. mi zamuja ze vec kot 5 dni, pa sem ze 2X naredila test, sicer obakrat romed in mi ni nic pokazal, tudi kasneje ne. Potem sem poklicala G. in mi je rekla, naj pocakam in ponovno naredim test v petek. Do takrat se mi bo sicer zmesalo, ma ni druge. Aja, sem pa imela 4 dni rjav izcedek, ma samo popoldan, dobila sem tak obcutek, da ko postaenm utrujena, se mi pojavi rjav izcedek. Ne bi pa mogla rect, da je bila to:hudicek:, saj sploh ni bila podobna tistim, ki jih imam ponavadi

Sem pa na enem drugem forumu prebrala, da je ena punca naredilam 4 teste, nobeden ni nic pokazal, potem pa je bila:nosecka: Drugi pa po 2 mesecih ni pokazal nic, pa je baje tudi bila.

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......