Anonimen
|
Jaz sem bila v nedeljo. Luštna reč. Traja uro in 45 minut, vmes je 15 minut pauze (glih prou za en čik ). Nikar ničesar ne kupuj pred vhodom na štantu - tamale kokice so po 3€ in tamala piksna piva po 2€. Še preden se predstava začne, ti v naročje porinejo kakšen mesec starega tigra, ki je tako cortkan, da bi ga kar domov odnesel, čeprav veš, da bo zrasel . Preden karkoli dojameš, te slikajo z njim. Seveda si ves navdušen, da boš dobil gratis fotko, če si že plačal sedež v loži tik pod odrom (16€ za odraslega), nakar ti dajo kuponček in se priporočijo za 10€ za malo fotko in 15€ za veliko. Kako neki boš rekel ne, če imaš pa otroka s sabo? No, predstava sama je pa fejst reč. En akrobat (mulc, 20+) je tko luškan, da bi ga kar XXXXX, plesalke so pa komaj kaj oblečene in še dobro, da je moj dedc sedel, ker če ne bi, bi pa dol padel, ko so mu z nago ritjo migale 10 cm od nosa . Če se bojite kač, ne hodite v ložo, ker boste imele pred obrazom cca. 5 m dolgega pitona in njegove (njene, no) mladiče . Imejte vsaj kapo s šiltom, ker med predstavo špricajo z vodo po folku , pa lulat pojdite že prej nekam, ker tista dva mobilna kemična WCja pred šotorom smrdita kot kuga . Ampak meni je bilo full všeč.
|