|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cirkus v Ljubljani
28.4.2008 6:58:57   
honey
Vidim plakate, da je v Ljubljani na Rudniku cirkus. Ali je že katera bila? Ker naš mali je takoj, ko je videl plakate, začel vpiti: cirkus, cirkus, bomo šli v cirkus, mami? user posted image  Sicer nimam pojma, od kje mu to, da sploh ve, da so to plakati za cirkus, ampak o.k.. Ja, obljubila sem mu, da bomo šli med prazniki v cirkus.

Zdaj pa me zanima, če katera ve, kakšen je cirkus? Oz. kakšne predstave imajo? Je veliko živali? Cena vstopnice, ure predstav... vse to me zanima user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cirkus v Ljubljani
28.4.2008 7:03:08   
vesel
ja jaz sem bila v četrtek. Predstave so zelo luštne vsaj nama z možem je bilo in najini hčeri. Traja pa cca.2 uri.

Vstopnice so pa tako odvisni kje hočeš sedeti. Mi smo sedeli v areni 1 in sma dala z možem za naju2 26eur. se pravi 13 eur./enega. Najina hči pa je imela brezplačno.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2008 16:25:51   
Anonimen
Jaz sem bila v nedeljo. Luštna reč. Traja uro in 45 minut, vmes je 15 minut pauze (glih prou za en čik user posted image ). Nikar ničesar ne kupuj pred vhodom na štantu - tamale kokice so po 3€ in tamala piksna piva po 2€. user posted image  Še preden se predstava začne, ti v naročje porinejo kakšen mesec starega tigra, ki je tako cortkan, da bi ga kar domov odnesel, čeprav veš, da bo zrasel user posted image . Preden karkoli dojameš, te slikajo z njim. Seveda si ves navdušen, da boš dobil gratis fotko, če si že plačal sedež v loži tik pod odrom (16€ za odraslega), nakar ti dajo kuponček in se priporočijo za 10€ za malo fotko in 15€ za veliko. user posted image  Kako neki boš rekel ne, če imaš pa otroka s sabo? user posted image  No, predstava sama je pa fejst reč. En akrobat (mulc, 20+) je tko luškan, da bi ga kar XXXXX, plesalke so pa komaj kaj oblečene in še dobro, da je moj dedc sedel, ker če ne bi, bi pa dol padel, ko so mu z nago ritjo migale 10 cm od nosa user posted image . Če se bojite kač, ne hodite v ložo, ker boste imele pred obrazom cca. 5 m dolgega pitona in njegove (njene, no) mladiče user posted image . Imejte vsaj kapo s šiltom, ker med predstavo špricajo z vodo po folku user posted image , pa lulat pojdite že prej nekam, ker tista dva mobilna kemična WCja pred šotorom smrdita kot kuga user posted image .

Ampak meni je bilo full všeč.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2008 18:18:34   
Pia73
A, se temu cirkusu reče SAFARI?

In katere živali še imajo?

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 19:22:33   
BAMBINA_
Jej, le kako bom jaz svojega mulota pregovorila, ko bo toliko star, da mi pa v takšne cirkuse ne hodimouser posted image Se mi tiste živalce preveč smilijo, da bi potem to še podpirala z ogledom predstave. 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?