|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cicibanove ali kaj drugega
7.3.2007 8:55:30   
romy
Zdravo!
Ravno kupujem za mojega sinka supergice. In do sedaj sem vedno imela cicibanove in prav tako tudi copatke. Res da so dost drage ampak za otroka želim le najboljše. Saj veste zadaj opora, usnjeni, ortopedski,..
Zanima me kaj ve kupujete za malčke, ali obstaja sploh še kaj druzga, nikoli nisem še zasledila da obstajajo še kakšne drugi dobri supergi, čevlji, copati,..za malčke.
pa ne mi napisat da jih majo v Turbo s.,ker tiste plastične superge so za user posted image

Povejte mi svoje izkušnje, mnenje,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cicibanove ali kaj drugega
7.3.2007 8:57:57   
anitaz
Jest ji bom pomoje tudi kar Cicibanove kupila. Predvsem take, kjer nogica ne švica..

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 9:07:08   
Lunc_a
Ne kupujem cicibanove,so svinjsko drage,noga mu notri švica.Sicer pa seaj več ni treba da je ortopedsko in ne vem še kaj.Kupujem mu v massu,pa še ena trgovina za katero se trenutno sploh ne morem imena spomnit

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 9:10:15   
Gordana-3
pa v hervisu ali tomas sportu, dobiš adidasove ali pa nikece že za 6000 sit. jaz ravno danes grem na lov za copati

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2007 9:11:37   
Antigona
Za Žana kupujem čeveljčke v Massu. Trenutno ima eno od pomojem neke italijankse firme Okeep, ki so mehki, usnjeni znotraj in zunaj, trenutno so v massu znižani 60 %, drugače so tudi okoli 10-11 tisoč sit, če govorimo še o stari valuti... So pa tile ki so znižnai bol zimski ali spomladanski, visoki so namreč do gležnja... V cicibanove čevlje ponavadi Žan noge sploh ne spravi, ker ima visok nart...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2007 9:16:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Res da so dost drage ampak za otroka želim le najboljše. Saj veste zadaj opora, usnjeni, ortopedski,..

Prav to nam je pediatrinja ob nakupu prvih čevljev povedala, da sploh ni res. Rekla je, da so Cicibanovi čevlji eni slabših za razvoj otrokove noge. Noga ne sme imeti otropedskega vložka, da se mišice na podplatu razvijajo in ne da imajo potuho. Čevelj mora biti mehek in z ravnim podplatom.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2007 9:18:40   
romy
Pa so dobri čevlji iz massa? Mislim so usnjeni, pa ortopedski,...
zakj ne rabijo pa več biti ortopedski?

Kaj pa v Hervisu npr. nike, sp v redu?

Pa imajo številko 23, kot jo jaz rabim?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2007 9:37:26   
Anonimen
Meni se zdijo copatki in čevlji Pami tudi zelo OK, dobijo se v La Scarpa.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2007 10:36:43   
ksenjak
Fisher price!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2007 10:39:28   
Maxica
Več ali manj ima samo supergice Nike. Čevlje je imel Merrell, pri enem letu Cicibanke, sedaj pa Cat. Ne vem, meni je pomembno tudi, kako čeveljčki zgledajo in Cicibanove mi niso nič kaj zelo všeč, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2007 11:00:40   
Mikica
Našemu kupujem copatke le od Superfita (imajo jih tudi v Massu, pa tudi kje drugje), ker se mu le v njih nogice ne potijo.
Čevlje pa kupim kjer pač dobim, gledam to, da so usnjeni.
Supergice pa je lani imel od Fisher pricea, pa smo bili tudi zadovoljni, pa še poceni so (Mass). 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2007 11:33:00   
Olivija
tudi Turboschuh ima usnjene čevlje user posted image , Ana je imela njihove usnjene škornje, Julija pa ta visoke čevlje. Meni so se zdeli ok, ker so zelo mehki.

Drugače imata pa ogromno od Nike, ki je tudi cenovno ugoden. Lani na pregledu v ravzvojni je imela supergice od Pume za 6000.- in jih je zdravnica pohvalila, Nike so pa zelo podobni.

Meni je zdaj samo še pomembno to, da imajo prepogljiv in mehek podplat, da niso anatomsko oblikovani (a se reče ortopedsko user posted image ) ter da so usnjeni.

Imele sta pa tudi že Fisher price,Garvalin - trenutno se mi zdijo predragi in Bubble Gummers (Bata) - te so meni še najbolj pri srcu, samo je pri nas ful mal izbire. Primigi (Peko) so pa tudi zelo fletni.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 7.3.2007 11:44:12 >

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2007 13:53:36   
awksom
Imata v Hevisu Merrel ceveljcke. Cena je okrog 25 evrov in so zelo kvalitetni in udobni  user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2007 17:51:57   
Anonimen
šolarki sem kupovala chicco obutev,ko je bila majhna,zdej pa ciciban ali geox,kar ji je pač bolj všeč.
za user posted image  kupujem pa zdej samo ciciban-mi je tudi pediatrinja tako svetovala,ker ima neke težavice s podplati...

(odgovor članu awksom)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2007 20:19:52   
bobek05
Mi kupujemo čevlje Ciciban, teniske pa Superfit. No, ta zadnje, ki sva jih kupila včeraj so bile pa Geox. Našemu malemu noga v vseh švica, ampak moram priznat, da v Superfitu ful manj. Danes je imel obute Geox-ke pa je imel tudi malo zašvicane nogice, ampak res minimalno v primerjavi s Cicibanovimi...

Vsekakor pa odvetujem nakup Nike tenisk, ker v njih pa je naš res ful imel prešvicane noge.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2007 20:21:36   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: Mikica

Našemu kupujem copatke le od Superfita (imajo jih tudi v Massu, pa tudi kje drugje), ker se mu le v njih nogice ne potijo.
Čevlje pa kupim kjer pač dobim, gledam to, da so usnjeni.
Supergice pa je lani imel od Fisher pricea, pa smo bili tudi zadovoljni, pa še poceni so (Mass). 

Našemu pa v Supefitovih copatkah tudi švica nogica. user posted image  In sploh jih noče obut, ker je navajen na Cicibanove, tako da mi zdaj doma lepo "počivajo" na polici...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2007 21:02:44   
maca24
Kje pa kupujete čevlje superfit? So mi zelo všeč, pa ne vem v kateri trgovini jih prodajajo. Sem pa iz okolice Murske Sobote. Kakšne pa so cene?
številke otroških čevljev - ali mi lahko katera pomaga
?? cm(nogica- podplat) = št. 20

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.3.2007 14:51:47   
zmajči25
Mi smo tudi za Superfitke user posted image ! Smo imeli tudi Ciciban čeveljčke in copatke pa je imela vedno nogico prešvicano. Odkar imamo Superfitke pa je res dosti boljše, v njih tamala lepo hodi pa še lepe so. Cenovno so enako kot Ciciban (copatki so okoli 16 EUR, čeveljčki pa okoli 40-45 EUR). Jaz jih kupujem v Ljubljani v BTC-ju (trgovina Preli), ker jih na Obali nimajo nikjer user posted image
Kar se tiče št. čevljev pa je najboljše, da nogico v trgovini zmerijo. Rajši ne na pamet kupovat, ker je ful odvisno od modela čevlja, kako se bo prilegal nogici. 

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.3.2007 19:19:15   
viv_
Supergice ima vedno Nike, čeveljčke za h kiklcam Pami, ker imajo res luštne, pa vsako sezono ima tudi ene Cicibanke.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.3.2007 22:53:03   
pravljica
superfit user posted image  (na njihovi spletni strani imaš naštete trgovine po sloveniji, kjer jih prodajajo)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.3.2007 12:21:14   
Anonimen
Copatke od Bambija. V primerjavi z njimi je Ciciban kot stiropor.
Čevlji tudi njihovi.
Superge pa Nike.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.3.2007 21:46:59   
frutka_
trenutno stanje:

geox teniske
ciciban visoki čevlji
super fit škornji za sneg (kaj je že to?) in copatki
caterpillar(nizki čevlji)

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.3.2007 11:06:01   
Baucka
Mič,  kje pa kupiš te od Bambija. Mi rabimo prve čeveljce in ne vem katere naj kupim. Prej sem bla ful za Ciciban, sedaj pa se mi zdijo tako trdi, da bo hodla kot robot. Saj v stanovanju je bosa, samo zunaj pa še sedaj ne more bit. Hvala.

Gremo veselo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.3.2007 19:03:29   
frutka_
baucka če smem tudi jaz odgovoriti  na tvoje vprašanje bi te opozorila na SOFTY CICIBAN program, ki ima super mehke čeveljce, usnjene. te bi morda bile primerne za prve čevlje.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.3.2007 13:13:37   
ery
Jaz bi pa mogla kupit hčerki supergice, katere priporočate? Reebok? Grem pa dans gledat v Massa.
Nikoli še ni imela supergic, zimski škornji so zdej že prevroči... pa bi najprej kupila športne, potem naslednji mesec, pa še kake "lepe" za h kiklci...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?