Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Chou-chou ali baby born? 29.11.2006 11:50:27
|
|
|
|
Olivija
|
Živjo, sem šele, ko sem odprla vprašanje vidla, da si ti tista, ki je spraševala za krila. Mi imamo doma 15-mesečnico, ki ima svojega mehkega dojenčka, ki ga obožuje, je pa mal manjši od Baby-borna. Stalno se pa krega z Ano, ker ji je pa Anin Baby-born všeč. Jaz drugače nisem navdušena nad raznimi Baby-borni, ker se mi zdjo blazen nateg. Šele zdaj zapira oči (nova verzija Baby-borna), pa je imela že naša mami take punčke, ki so zapirale oči. Bistvo pa, da se mi zdi Baby-born pretežak za Julijo, čeprav se ona ne bi strinjala, tist njen dojenček z mehkim trupom je pa zelo fin in se lahko lepo z njim igra. Verjetno je pa Baby-born mini manjši.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 29.11.2006 11:51:38 >
|
|
|
|
RE: Chou-chou ali baby born? 29.11.2006 16:07:54
|
|
|
|
Urška//
|
Naša Lara je stara 18m, ima chu chu-ja in se ful dobro razumeta , je res ful fajn ker je skoraj celi mehki
|
|
RE: Chou-chou ali baby born? 29.11.2006 17:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Oboje je kul, zdaj ali bos gledala na to, kateri je cenejsi (mini BB) ali pa kateri ti je vizualno bolj vsec Mali od A. bo za NL dobil mini baby borna .. (star bo pa 2l 4m, ampka glede na to da je fantek je se treba preverit, ce se splaca kaj vec kupit v vrtcu namrec skoz vzema eni puncki baby anabell in cist je navdusen nad dojencki...). LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?