|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 12:05:16   
lidia
Živjo,

a ima mogoče kdo izkušnje s tem vozičkom!!?

Zelo bi bila vesela kakšne uporabne informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 12:53:06   
Taša
Mi imamo Chicco 6WD Tech.. to je podobna oz. skoraj ista različica razlika je samo v kolesih eno je 3 kolestnik naš pa ima 4 kolesa (majhna spredaj) in 2 zadaj....Voziček je zelo fajni, primeren od rojstva dalje praktičen.... naslonjalo gre čisto v vodoravni položaj...je mogoče malo okreten za v prtljažnik dat...mi imamo karavan ni problema... Ima pa eno napako že dve sva, na forumu ki imava probleme z naslonjalom tega vozička... Moj je bil sicer že 2x na servisu pa še vedno ni tako kot bi moralo biti... Janccika pa ga je sedaj dala \e drugi; na servis!!!

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 13:35:31   
Jančika_
Točno tako. Če ne bi bilo problemov z naslonjalom (samo pade iz pokončnega v srednji položaj), bi lahko rekla, da je to za moje predstave idealen voziček. Bomo videli, če ga bojo zdaj popravili, kot se šika. Moj mož je zraven poslal prav neprijeten dopis.

Drugače pa je plus tega vozička tudi zelo velika košara, nastavljiv ročaj, okence na strehici, da lahko vidiš malega...pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 14:32:56   
lidia
Škoda, torej je to mogoče celo serijska napaka. Ker meni je drugače tudi zelo všeč, ima vse kar rabiš.

Kolebam med tem vozičkom in dost dražjim Skaterjem x od Hartana, tak da ne vem kaj bi naredila. Če si s chiccotovim kupim še jezo, je presneto drag.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 15:26:56   
Jančika_
Na servisu sicer trdijo, da sta to edina primera. Upam, da res, samo ne vem, če bi jim verjela. Fora je, da ko poskusiš naslonjalo na silo podreti z roko, ne gre. Šele ko je otrok notri in zapelješ preko prvega kamna, ga položi nazaj. Vprašaj v prodajalni, če so imeli kaj reklamacij zaradi tega.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 20:20:34   
AEL
Tudi mi imamo ta voziček in problem je isti!Naslonjalo ne štima kot bi moralo!!

Me zanima, kam ste ga dale na servis?

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 20:25:48   
Taša
Ja midve z Jančiko sva ga odpeljali kar v trgovino in so ga dali na servis, saj je najin voziček še pod garancijo !!!

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 20:27:22   
Taša
Ja še nekaj, jaz sploh nevem kako jim naj dokažem, ker prej dokler ni imela Jančika prbobleme, sem že mislila da sem jaz malo:zmeden::zmeden:.... Po mojem je problem v tem da je otrok pozimi bolj oblečen, pokrit še z kakšno dekico in je potem vse tako natlačeno.... in se naslonjalo lepo podre....

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 20:34:51   
Jančika_
Pri nas ni treba nič kaj veliko drezati ali oblačiti otroka, kar dol pade:hudicek:.

AEL, pelji voziček v trgovino, kjer si ga kupila. Naj ga pošljejo na servis. Če nam tega ne porihtajo, bomo stopile skupaj, ne bojo oni meni govorili, da sva s Tašo edini! A ni hec, da ravno midve, ki se poznava.

Pa da ne bo pomote, prodajalke so zelo prijazne, njim je itak v interesu, da se to porihta. Oni tip na servisu me je hotel pa prepričat, da ni z vozičkom nič narobe.

Zdaj je Joe dal zraven en hud dopis, v katerem je napisal, da bo njihovo ravnanje javno objavil, če napake ne odpravijo, če ne drugje, vsaj na RR (konec koncev je tu 4500 registriranih članov). In svojo številko je dal, jaz sem imela občutek, da me kot žensko tisti tip ni preveč resno jemal.:grrr:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 21:21:51   
Taša
Ja :bravo: Jančika, meni je on tip na servicu rekel celo da je Maša pretežk za voziček... Halo, sem kar pop.....!!! Mislim no.. ko da bi bila res nevem kako teška..... No Jančika boš poročala, jaz bom pa tudi verjetno šla zatežit naj ga popravijo tako kot je treba... Sedaj vozim Mašo kar v polsedečem položaju, hvalabogu se nič kaj veliko ne "buni"... si je ne upam dat v sedeči položaj.. No saj jutri grem po marelo v BC pol grem pa spet v akcijo da dajo voziček na servis...:zmeden2:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Chicco 3WD Tech
1.3.2005 21:26:25   
Jančika_
:hudicek::hudicek::hudicek:

Voziček je do 15 kil!!! Jooooj....:grrr:

Upam, da bomo kej zrihtale. Men je res brezveze, ker mi je super voziček. Pa da mora glih to bit pol narobe...

Boš poročala o mareli! Jaz bi jo ful mela, sam jo moram prej res videt. Sej naslednji teden bom po moje že dobra.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.