|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Chantelle
13.6.2007 14:36:29   
Taula
...perilo. Slišala sem da naj bi ti naredili dekolte. (se pravi da stisnejo dojke in dvignejo..po domače povedano poveča) Ima katere izkušnje s tem? Ali pozna kako drugo perilo, finto? user posted image
Ena moja kolegica vem da nosi eno cifro premajhen modrc..samo to ni to kar želim.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Chantelle
13.6.2007 14:37:36   
Mina1
Ena moja kolegica vem da nosi eno cifro premajhen modrc..samo to ni to kar želim.

ne to ni to, definitivno...ja bi tudi, da mi jih malce bolj ven vržeuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 14:41:44   
Mina1
Ti, nobena nič ne piše, verjetno imajo vse ful brezhibne joškice neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 14:49:13   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Ti, nobena nič ne piše, verjetno imajo vse ful brezhibne joškice neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, itak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se kar ne morem nehat smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 14:53:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

...perilo. Slišala sem da naj bi ti naredili dekolte. (se pravi da stisnejo dojke in dvignejo..po domače povedano poveča) Ima katere izkušnje s tem? Ali pozna kako drugo perilo, finto? user posted image
Ena moja kolegica vem da nosi eno cifro premajhen modrc..samo to ni to kar želim.user posted image

joj hvala ne vem komu, da to ne želiš....poznam par takih , ki uporabljajo to foro, ma meni zgleda tako cheap user posted image
Pomagali naj bi vsi push-up modrci.....ne glede na znamko

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 14:55:21   
Mina1
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Ja, itak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se kar ne morem nehat smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no, moje so cut in majhne, ko jih pa zebe njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 14:57:06   
Mina1
ja no, moje so cut in majhne, ko jih pa zebe njami

joj, hotela sem napisati CUTE, se pa globoko opravičujem, da ne zasmetim teme, me res dajeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 15:00:39   
Anonimen
puš ap modrci so za to neglede na firmo
moje so tako velike da jim noben puš ap modrc ne pomaga, k sploh ne delajo tko velikih??!! user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 15:02:09   
Špacka

ja no, moje so cut in majhne, ko jih pa zebe njami

joj, hotela sem napisati CUTE, se pa globoko opravičujem, da ne zasmetim teme, me res dajeuser posted image user posted image user posted image .

Ej, Mina1, me tko nasmeješ zadnje čase , res te daje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 15:05:27   
karamela
Jaz uporabljam push up variante. Imela sem ful luštne majhne in glih prov velike za mojo velikost. Z vsakim dojenjem torej po dveh otrocih mam pomoje glih eno številko manj. Mojo žalostuser posted image user posted image user posted image  lahko reši samo še kakšen dr. Planinšek ali pa fuull podloženi push up  moderček.

Evo spetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 15:05:46   
Mina1
Ej, Mina1, me tko nasmeješ zadnje čase , res te daje

ja ja itak, tisti, ki so me videli v živo, že vedo ha ha ha. Baje da prisrčna, cute in zelo zelo divje navihanauser posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 10:04:17   
Taula
Push up ni to kar imam jaz v mislih..oz. ne dela tega kar jaz hočem. Hočem taki modrc kot ga je imal npr. Nina Osenar zadnjič na BB, ko je plesala. Ker imela je dojke dvignene in stisnjene skupaj.

Ker ko ima normalno obleko brez modrca, nima takega dekolteja.user posted image

user posted image

In jošk ni več.user posted image

user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2007 10:05:19   
Mina1
In jošk ni več.

user posted image user posted image user posted image  ti pa si slikica in tako.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 10:07:54   
Taula
ti pa si slikica in tako.

To je zato da si lažje predstavljate kaj želim.

user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2007 10:09:40   
Mina1
Ja nič ne, pojdi v Emporium pa Intimissimi, pa probaj vse živo, pa sporoči rezultat, jaz bi tudi in takouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2007 10:12:31   
Taula
Sem probala v Emopiru.slavni Wonderbra (kakorkoli se napiše), pa sploh ni tak kot ga promirajo.user posted image  Kaj naj si zašijem košarici bližje skupaj, da jih stisne?user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2007 10:19:42   
Mina1
Kaj naj si zašijem košarici bližje skupaj, da jih stisne?

ja itakuser posted image user posted image user posted image .

Jaz drugače ne nosim takih s peno at all, pa sem si prejšnji teden v Intimissimi kupila enega s peno, pa jih res malce zbliža tele moje joškice, pa tako nežno dvigne in ko daš gor majčko, ful lepo izgledauser posted image .

Drugače nosim tele Pačmersove v vseh barvah čisto enostavne, take,d a se ven vidi če me zebeuser posted image user posted image user posted image , al pa če sem nakurjenauser posted image user posted image user posted image , paša za moške oči in takouser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2007 12:28:10   
ery
No punce sporočite mi za tak modrček..Jaz bi tudi takega, ki jih stisne in dvigne... Mina, intimissima-kje je ta trgovina v Ljubljani?

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2007 13:15:59   
Mina1
Mina, intimissima-kje je ta trgovina v Ljubljani?

V Mercator centru v Šiški, veš? Majo luštne zadevice, za dol potrgatuser posted image .

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2007 13:36:30   
Taula
V Mercator centru v Šiški, veš? Majo luštne zadevice, za dol potrgat

Zate sem pa  mislila, da sploh ne nosiš perila.user posted image  Ker te ovira pri akciji.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.6.2007 13:37:22   
Mina1
Zate sem pa mislila, da sploh ne nosiš perila. Ker te ovira pri akciji.

ma ne no, nosim ga ampak takega njami in takouser posted image user posted image user posted image , tini mini na finki finiuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2007 13:40:08   
Taula
mini na finki fini

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2007 13:49:38   
ery
Mina ti me pa nasmejiš...user posted image user posted image  
Poznam Šiško, poznam Mercator..Bom šla v bližnji prihodnosti mal tja pošpegat..da vidim kako meni stojijo ti modrčki...user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2007 13:52:50   
Mina1
Ja Ery, danes mam najino kiklco gor, vsi pravijo, da je hudauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.6.2007 13:57:57   
orhideja75
veš najbolje je pa tisto perilo, kei ga sploh ni.
ni lepšega kot biti brez. zgoraj al pa spodaj

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.