Pacota
|
1.Prides en dan prej v bolnico, da ti naredijo raziskave, se 1x vzamejo bris...,jaz sem bila obrita, ce ne bos, je na vrsti britje. 2. Poseg delajo pod narkozo, ko se zbudis malo boli, mene so mucili se popadki, ki so jih ustavili. 3. 7-10 dni lezis brez da vstanes, lezisca ne dvigujes. Dobis kahlo, ki si jo dajes pod sebe, sestre pa jo praznijo in 2x dnevno lavor z vodo, da se osvezis. Zoprno je, ce cimra ni diskretna in se takrat, ko se umivas in polnis kahlo vsaj ne obrne proc, se hujsi pa so lahko njeni obiski... 4.Redno so mi vsaj 3x na 7 dni pregledovali brise pred posegom in zelo pogosto po posegu, moji so bili vedno bp. 5.Jaz sem zacela v 17t, pa 20t,non stop pa od 21-32t krvaveti, zato sem bila ta cas (do 28t) hospitalizirana. Takrat sem preventivno dobila antib. Lendacin in Eritromicin, v 17t in 26t se inj. za dozorevanje pljuck, Utrogestan v noznico (nekateri dr ga odsvetujejo zaradi moznosti vnosa infekta, jaz sem zelo pazila in si roke in pribor dobro razkuzila). Vzrok krvavitve neznan, sklepajo, da krvavim na mestu siva, ker otrok pritiska navzdol. Zdaj ze en t ne krvavim . 6. Od cerklaze pa do 34t na sporedu strogo lezanje (tudi zaradi krvavitev in moznosti popustitve sivov) - wc, tus, 3x 15min/dan na dvoriscu pri kuzku, nic sexa. 7. Cerklazo mi bi naj odstranili v 38t, delajo pa to "na zivo" in je menda precej zoprno
|