|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cepljenje pri 18mesecih
5.12.2008 10:22:55   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanimajo me stranski ucinki pri vasih otrocih po tem cepljenju?

Mi smo imeli vceraj dopoldan cepljenje,zvecer je ze bila vrocina,ponoci do 39...Trenutno je na 38....

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cepljenje pri 18mesecih
5.12.2008 10:44:38   
Petr_a
Cepljenja pri 18 mesecih ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2008 10:49:33   
Anonimen
Ja tukaj cepijo  pri tej starosti zopet Di-Te-Per-Hib-Polio.

(odgovor članu Petr_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2008 11:14:36   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Seveda je,skamp kot sem ti rekla vročina 3 dni,ponoči slabo spanje,prebujanje na 20 minut,dajala sem ji calpol ,po 3 dneh je bilo boljše.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2008 11:19:04   
katra55
Mi smo ga imeli danes, upam da ne bo reakcije.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2008 11:19:38   
katra55

Seveda je.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 11:30:28   
*piškotek*
Cepljenje pri 18 mesecih definitivno je - mi smo ga imeli in pri nas ni bilo nobenih reakcij, nič vročine, nič otekline,... Skratka kot ne bi bilo nič.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2008 11:34:10   
Petr_a
Očitno ga pri nas ni3

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2008 12:40:38   
mateyka
tudi na švedskem je in zdaj ko smo v sloveniji ga bomo imeli tukaj namesto tam - oba cepljenja se pokrivata (sta ob istem času in ni časovne razlike). nisem še slišala, da ga kje pri 18 mesecih ne bi bilo. saj ima vsa slovenija iste parametre obveznega celjenja? po moje mora bit povsod..

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2008 12:47:52   
Petr_a
Evo,imam knjižico o cepljenju pred sabo.Cepljeni smo bili  ko je bil star 4 mesece,drugič ko je bil star 7 mesecev in tretjič ko je bil star 8 mesecev in ko je bil star 14 mesecev - to zadnje cepljenje je bilo proti ošpicam,mumpsu in rdečkam( drugače je to cepljenje za 1 leto,samo mi smo ga malo prestavili)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2008 13:55:22   
nky 23
naš je imel na  dan ceplenja 38.9 vročine, naslednji dan nič, mu pa lahko daš po ceplenju kar eno svečko potem pa če ni vročine ali kaj še eno pred spanjem...

ni pa imel kake oteklinw na nogici

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2008 14:19:17   
lilka
Mi smo ga tudi imeli pri 18M, samo ni blo reakcije hvala bogu, je pa seveda možna in vročina je najpogostejša reakcija, kar kakšno svečko ali calpol, pa če se na piku vidi oz. je oteklina je treba ohlajat, moji nabolj paše kisla smetana na nogico.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2008 14:22:30   
mml

Evo,imam knjižico o cepljenju pred sabo.Cepljeni smo bili  ko je bil star 4 mesece,drugič ko je bil star 7 mesecev in tretjič ko je bil star 8 mesecev in ko je bil star 14 mesecev - to zadnje cepljenje je bilo proti ošpicam,mumpsu in rdečkam( drugače je to cepljenje za 1 leto,samo mi smo ga malo prestavili)

Ker je bilo tretje bazično cepljenje "šele" pri 8. mesecih, bo to cepljenje, ki je praviloma pri 18. mesecih (eno leto po zadnjem odmerku bazičnega) pri vas mogoče malo kasnjeje...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2008 14:26:44   
kaya2007
mi smo imeli cepljenje pri letu in pol, stranskih učinkov ni bilo, tako kot tudi nikoli prej.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2008 17:35:29   
Nina00
Prej nikoli ni imer reakcije po cepljenju, pri 18M pa vročino med 38 in 39, ki se je začela 2 dni po cepljenju in je trajala 3 dni. Ob tem pa je bil relativno neprizadet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2009 8:37:36   
biga
Mi smo imeli cepljenje (star je 19 m) v ponedeljek zvečer in je imel vročino v torek zvečer, včeraj je bilo v redu, edino stegno mu je včeraj zateklo. Sicer ni rdečine ali bulice okoli pikice, je pa nogica vidno odebelena. Koliko dni po cepljenju pa je to še normalno oz. kdaj izgine, a lahko zmanjšamo oteklino, ker stoka, da ga boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2009 17:34:55   
Freycha

če ga vi niste opravili, še ne pomeni, da ga ni - še posebej, če živite v SLO......

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2009 17:45:56   
Petr_a
Fewycha zato sem dala tega user posted image
Nisem pa rekla čuj NI ga kajneuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2009 17:51:20   
Freycha

ja user posted image  točno to si rekla.... zato sem ti pa tako napisala user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.1.2009 18:06:40   
Petr_a
Freycha danes nisem dobre volje user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2009 18:35:23   
mukicamu
Temu se reče revakcinacija ali booster doza. Je pa potrebna, da se doseže maksimalni titer protiteles, da je otrok potem za ziher zaščiten za celo življenje, skratka tega odmerka ni glih fajn spustit.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.1.2009 9:02:58   
PIRANJA
k vsemu napisanemu lahko samo še dodam, da je naš pikec do tega cepljenja jedel vse, po tem cepljenju, pa je postal zeeeelllooooo neješč!
Bi me zanimalo, kaj bi kakšen P. rekel na to, ker mi ne bo nihče pravil, da to ni res!

(odgovor članu mukicamu)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?