Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje Hpv stranski učinki 4.6.2015 19:22:47
|
|
|
|
bskrle
|
UPam,da najdete kakšno pomoč v alternativni medicini. Sama deklet en bom dala cepit.
|
|
RE: Cepljenje Hpv stranski učinki 4.6.2015 19:32:37
|
|
|
|
enea
|
jaz moje sedaj 13 letnice tudi lani nisem dala cepit in tudi čez 4 leta tamale ne, ravno zaradi tega,.. je bilo tega že toliko napisanega, in sem zelo oklevala lani da ali ne, in se nisem odločila jo cepit,...se mi zdi da je manjša možnost dobit raka na materničnem vratu kot pa te stranske učinke po cepivu,... avtorici teme pa želim da svoji hčerki najdejo čimboljšo in čimhitrejšo rešitev,..
|
|
|
|
RE: Cepljenje Hpv stranski učinki 4.6.2015 19:47:32
|
|
|
|
suzy.a
|
Hvala za dobre želje. Saj iščemo in poskušamo vse možne stvari: Bioresonanco ,da smo ji očistili telo strupov in ji očistili telo strupov in izboljšali začetno stanje ,ko od bolečin ni niti hodila, od dodajanja vitaminov ,da smo ji vrnili spomin, homeopatskih tablet ,ki niso pomagale... Problem je ,ker gre tu za poškodbo centralnega živčnega sistema ,ki pošilja podatke o bolečini, zato ima stalne bolečine in se ne more odpočit. Ne bomo popustili in iščemo naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?