Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Centri, ki izvajajo inseminacijo 6.5.2005 14:05:52
|
|
|
|
KIRA
|
MB - http://www.sb-mb.si/index.htm link sicer trenutno nekaj šteka, ampak običajno je vse lepo razloženo. ocene zdravnikov: dr. Reljič - recimo 4 dr. Vlaisavljevič - 5 pa ne za prijaznost, ampak za strokovnost. pri njem me je postopek IVF najmanj bolel. na Uz pa sta Reljiče in - menda je bla Dr. kovačeva - oba enako vredu.
|
|
|
|
Centri, ki izvajajo inseminacijo 6.5.2005 14:09:58
|
|
|
|
Primoza
|
Kaj pa Postojna in Ljubljana?
|
|
|
|
Centri, ki izvajajo inseminacijo 6.5.2005 14:09:59
|
|
|
|
Primoza
|
Kaj pa Postojna in Ljubljana?
|
|
|
|
Centri, ki izvajajo inseminacijo 6.5.2005 14:10:39
|
|
|
|
Primoza
|
Ravnokar mi je Žan podvojil vprašanje.
|
|
|
|
Centri, ki izvajajo inseminacijo 6.5.2005 15:50:56
|
|
|
|
Emanuelle
|
Midva sva bila pri dr. Rešu, postopke opravlja v Postojni, UZ pa v svoji ordinaciji v Dravljah. 1. postopek je samoplačniški, 2. na koncesijo, 3. spet samoplačniški in tako naprej dokler ne izkoristiš (mislim da) 4-ih brezpl. postopkov. Nekatere ga sicer ocenjujejo kot neprijaznega in da se mu gre samo za denar, jaz pa nimam slabega mnenja. Ne bo te sicer tolažil, da je vse OK ampak jaz tega tako ne maram. Pove direktno kar se mu zdi, skratka brez dlake na jeziku. + za strokovnost in čakalno dobo (zelo kratka, tudi pri koncesijskem postopku) - pa nimam
|
|
|
|
Centri, ki izvajajo inseminacijo 7.5.2005 9:49:30
|
|
|
|
bilba
|
no,mojega miškota smo naredili v Ljubljani.moja zdravnica je dr.Bokalovo in sem z njo zadovoljna glede vsega-je hitra ,ne govori preveč, punkcije me niso bolele,sicer pa ženske hvalijo dr.Drobniča,prof.Tomaževiča,..no, bolj moški del ekipe.jaz bi predvsem odsvetovala dr.Pintarjevo,ki ne obvlada transferj. no, za moj okus je Ljubljana nekako najbolj uspešna, vsaj kolikor spremljam tele forume,je pa res, da je bolnica stara, ni komforta,....ena denarna injekcija bi zelo prav pršla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?