|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Centri, ki izvajajo inseminacijo
6.5.2005 14:03:01   
Primoza
Ker vem, da je neplodnost dandanes izredno razširjena, prosim za podatke o izvajalcih oploditve z biomedicinsko pomočjo, to je zunaj in znotrajtelesne oploditve. Predvsem me zanimajo vaše konkretne izkušnje s centri in s konkretnimi zdravniki.
Hvala za odgovore, kaj pa mi lahko po vaši presoji pošljete tudi na zasebno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.5.2005 14:05:52   
KIRA
MB - http://www.sb-mb.si/index.htm
link sicer trenutno nekaj šteka, ampak običajno je vse lepo razloženo.

ocene zdravnikov: dr. Reljič - recimo 4
dr. Vlaisavljevič - 5 pa ne za prijaznost, ampak za strokovnost. pri njem me je postopek IVF najmanj bolel.
na Uz pa sta Reljiče in - menda je bla Dr. kovačeva - oba enako vredu.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2005 14:09:58   
Primoza
Kaj pa Postojna in Ljubljana?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2005 14:09:59   
Primoza
Kaj pa Postojna in Ljubljana?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2005 14:10:39   
Primoza
Ravnokar mi je Žan podvojil vprašanje.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2005 15:50:56   
Emanuelle
Midva sva bila pri dr. Rešu, postopke opravlja v Postojni, UZ pa v svoji ordinaciji v Dravljah.
1. postopek je samoplačniški, 2. na koncesijo, 3. spet samoplačniški in tako naprej dokler ne izkoristiš (mislim da) 4-ih brezpl. postopkov.

Nekatere ga sicer ocenjujejo kot neprijaznega in da se mu gre samo za denar, jaz pa nimam slabega mnenja. Ne bo te sicer tolažil, da je vse OK ampak jaz tega tako ne maram. Pove direktno kar se mu zdi, skratka brez dlake na jeziku.

+ za strokovnost in čakalno dobo (zelo kratka, tudi pri koncesijskem postopku)
- pa nimam

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2005 9:49:30   
bilba
no,mojega miškota smo naredili v Ljubljani.moja zdravnica je dr.Bokalovo in sem z njo zadovoljna glede vsega-je hitra ,ne govori preveč, punkcije me niso bolele,sicer pa ženske hvalijo dr.Drobniča,prof.Tomaževiča,..no, bolj moški del ekipe.jaz bi predvsem odsvetovala dr.Pintarjevo,ki ne obvlada transferj.
no, za moj okus je Ljubljana nekako najbolj uspešna, vsaj kolikor spremljam tele forume,je pa res, da je bolnica stara, ni komforta,....ena denarna injekcija bi zelo prav pršla.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?