|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Centralno sesalni sistem..
26.1.2007 22:51:24   
m76
ga kdo ima v hiši? Se obnese? Prednosti in pomankljivosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Centralno sesalni sistem..
26.1.2007 23:09:47   
rija
Mi ga imamo.

In meni je super.

Prednosti: ne vlačiš nobenega težkega sesalca s seboj, še posebej po stopnišču, ni izpuha slabega zraka, od katerega je bilo eni vedno slabo....relativno poceni, električna smetišnica v kuhinji pod koritom, dvakrat letno prazniš enoto, lahko nanj priklopiš pumpico za nosek user posted image user posted image , to je vse kar se sedaj spomniuser posted image

Slabosti: ne moreš ga peljat zraven v avtuuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2007 23:49:02   
BLAŽIKA
Rija kako to deluje in kako to zgleda, če ti ni odveč napisat?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 23:57:13   
rija
sesano enoto imamo v kleti, od tam narejen cevni sistem po celotni hiši. V vsakem nadstropju 4 vtičnice, da ne rabiš predolge cevi. Vtičnica zgleda kot električna s pokrivalom. Ko vtakneš cev v vtičnico, se avtomatsko vklopi sesalec v kleti in sesaš. Narejen je pa tudi odvod slabega zraka iz hiše, tako, da vse pršice, mikroprah, ki bi ga naj pri običajnih sesalcih zadržali takvi in onakvi filtri, gre na prosto. Sesaš lahko tudi tekočine in pepel, česar pa se mi iz higieničnih razlogov ne poslužujemo. In ko končamo sesanje, počakamo še kak trenutek, da se umazanija sprazni iz sistema v zbirnik.
Električna smetišnica pa je smetiška nameščena v podnožje kuhinjskega elementa. Malo brcneš vanjo in se aktivira, tako,da lahko z manjšo metlico vanjo pometeš vso nesnago, ki se nabere pri kuhanju in pač ne rabiš priklapljati cevi.

Celoten sistem za našo hišo 36o m2 v treh etažah je stal ca. 380 tisočakov, kar se mir proti vsem tem otmenim sesalcem ne zdi niti veliko.

...vox populi...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2007 9:44:42   
Suza
Pri nas so glih prejšnji teden zaključli z prvo fazo. Položili so cevi in doze. S tem da imam jaz tri etaže K+P+M, pa še v garaži imam vtičnico. Prva faza me je sedaj prišla 1000 EUR. še enkrat tolko me bo pa druga faza. Sesalno enoto bomo imeli prav tako v kleti.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2007 12:38:00   
m76

Električna smetišnica pa je smetiška nameščena v podnožje kuhinjskega elementa. Malo brcneš vanjo in se aktivira, tako,da lahko z manjšo metlico vanjo pometeš vso nesnago, ki se nabere pri kuhanju in pač ne rabiš priklapljati cevi.

Predračun za komplet sesalni sistem so nama že nardil, pa tud v načrtu ga mava že vrisanga, sam noben bog mi ni omenil da obstaja kakšna električna smetišnica??? Kako pa to zgleda? Brcneš???user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 9:01:49   
AnBan
kuhinjska smetišnica zgleda takole:
user posted image

Rija -kdo vam je pa delal'

[

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 9:06:49   
rija
KORAK, RAJKO MISJA...PREZADOVOLJNIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šele zdaj videla, da sem "nerodno" napisala....user posted image user posted image user posted image  No, brcneš.....pač jo aktiviraš z nogo....user posted image user posted image user posted image

In imamo tisto vacusweep.....

< Sporočilo je popravil rija -- 14.2.2007 9:13:53 >

...vox populi...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 11:19:25   
AnBan
kolk doz pa imate in kako močan sesalec?

[

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 15:23:18   
rija
hiša je na tri etaže, tako, da imamo najmočnejši sesalec(vsaj mislim dauser posted image ) ali pa enega močnejših in po 4 doze v vsakem nadstropju + smetiška.

< Sporočilo je popravil rija -- 15.2.2007 15:24:11 >

...vox populi...

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 22:09:47   
Anonimen
kaj pa narediš, če se kaka cev v tseni zamaši?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 22:21:26   
rija
bom o tem razmišljala takrat, ko se bo....user posted image   če se bo...

brez veze je take stvari naprej mislit, potem lahko vodo tudi s kanto ven nosiš.... pa kakaš v wc na štrbunk....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?