|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cenovno ugodne bundice
5.10.2005 11:55:34   
jazz
Ali kaj veste kakšne so cene bundic in pajacev v H&M-u v Ljubljani? Sem jih gledala v Baby centru, pa mi je 12000- 15000 skoraj škoda dati za eno sezono! Aja, pa žabice me tudi zanimajo...če je slučajno katera v kratkem kaj kupovala,kaj se splača za našega 10 mesečnika vzet in kje????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cenovno ugodne bundice
5.10.2005 12:08:05   
Maxica
Za bundice imam tudi jaz namen iti v bližnji prihodnosti mal pogledat, tako da cen še ne vem, vem pa, da je 12000 sit too much za otroško bundico, ki jo preraste v eni sezoni.
Žabice sem pa kupila v BC, so bile tam okrog jurja, morda kaj manj.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 12:10:01   
Anonimen
Tiborju sem pri tej starosti kupila bundo za 2 leti in jo je nosil 2 sezoni.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 12:36:00   
LONA13

Včeraj sem v BTC-ju hala A spodaj (od krisa stvari imajo + ostale samo otroške),kupila bundico vel. 80 pa sem dala zanjo 5600 sit. Sem kupila tudi navadne bele žabice so bile ene 1300 sit. Zelo ugodno!

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 13:02:09   
lex
Mene je zadnjič skor kap ko sem prišla v Ariel v Slovenj Gradcu in so imeli žabice po 2000 sit. Sem jih kupla v likalni trgovini, ko jih imajo po 750 - 1200 sit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 13:09:44   
Anonimen
A to o navadnih žabah govorite, do pasu? Te imajo v Takku po 500 SIT. Za tamale pa jih imajo tudi v DM, tam ponavdi tudi niso bile drage.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2005 13:36:12   
Dejča
Bundo sva midva z možem kupila že letos februarja - v H&M in je bila znižana, tako da sva jo dobila zelo ugodno. Še eno ji bo naredila tašča, ki je šivilja.
Žabe so imeli po 900 SIT v BC - mogoče so še na voljo po taki ceni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2005 13:43:36   
tiktak
Jaz sem prejšni teden kupila v H&M 2 bundici: oranžno puhovko (ful topla) in roza žametno jaknco, obe za 4490 sit. Moraš pa trofit, jaz sem šla že 3. pa sm šele zdej dobila, pa še to sem dobila glih zadnji dve št. Pajacke so imeli pa le še ene 3, mislim da so bili okoli 6000.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2005 15:15:39   
nynna
Bundica 5500 sit in hlače za zraven (za v sneg) 4500 sit H&M ful luštn! Je pa res da moraš ravno pravi dan pridet. ZARA je tudi cenovno ugodna za otroke. Definitivno me v BC ne vidijo s takimi cenami.user posted image

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2005 15:21:17   
Ines.
Jest sem jo prejšnji teden kupila v Modiani za 4.200 SIT. Imajo za fante in punce, od št. 62 dalje.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2005 16:55:43   
Lunca1
Ines v kateri Modiani?

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2005 16:56:31   
Lunca1
Aja, pa zanima me če ste kje videle komplete bunda in hlače za v sneg.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2005 17:00:22   
Grascakinja
v Motehrcare so tudi kar ugodne, in H&M.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2005 18:26:56   
cmokec
Meni gredo pa te puhovke na živce in mi od H&M sploh niso všeč. Ko napraviš otroka je kot en buhtelj in se komaj premuika, tolk je enga blaga.

Jaz iščem bundo, kot so delane za odrasle. Tanke, iz zunanje strani malo bolj trde in prevlečene z nepremočljivo zaščito (ala goratex), znotraj pa podložene. Vse bundice imajo podložen samo hrbet, kaj pa rokav?

V Avstriji sem lansko leto tako dobila in je bila tudi poceni? A je za SLO druga roba?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2005 11:12:28   
Ines.
Luncy1, bundico sem kupila v Modiani v Medvodah. Za fante je svetlomodra, za punčke roza. Je pa prav v redu model. Naš mali jo prav veselo nosi.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.10.2005 11:36:57   
giina
Pozdravljene!
Jaz sem pa kupila bundico v Italiji Torri de Europa v trgovini Idexe, majo take luštne stvari, bundice so zlo poceni in kvalitetne od 15 do 20 EUR, zraven bundic je še zraven šal - res luštno!

l.p.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?