Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cenejši stomatološki pregledi v Mariboru 14.6.2006 19:53:04
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz še imam eno boljšo.V Prečni (stara lokacija klinike za male živali)je nova ambulanta za male živali in imajo 50%popust tako zdaj naprimer prav pride če date na sterlizacijo smo plačali 10.000 ko bi v Osojnikovi 20.000
|
|
|
|
RE: Cenejši stomatološki pregledi v Mariboru 14.6.2006 19:55:36
|
|
|
|
Laubica
|
Aja še tel.024711307 del. čas od-7hdo-19h sobota 7h do-13h PAfaj zrihtajte
|
|
|
|
RE: Cenejši stomatološki pregledi v Mariboru 15.6.2006 8:23:36
|
|
|
|
tanaja*
|
A ni bla ta klinika prej na Prečni?
|
|
RE: Cenejši stomatološki pregledi v Mariboru 15.6.2006 12:43:33
|
|
|
|
Nota
|
Tako je - Klinika za male živali Maribor, d.o.o, je bila prej na Prečni ulici. Dr. I. Valentinčič je moji 16 let stari perzijki, za aktero sem se strašno bala, kako bo prenesla anestezijo, očistil zobke, odstranil abces, populil kar je bilo treba . skratka moja danes 17-let stara mačja damica je kot nova, tako da sem res zelo zadovoljna ...
|
|
RE: Cenejši stomatološki pregledi v Mariboru 15.6.2006 13:44:07
|
|
|
|
Nota
|
Jaz še imam eno boljšo.V Prečni (stara lokacija klinike za male živali)je nova ambulanta za male živali in imajo 50%popust tako zdaj naprimer prav pride če date na sterlizacijo smo plačali 10.000 ko bi v Osojnikovi 20.000 Jaca - kdaj pa si dala opravit ta poseg? Kdo ti ga je opravil?
|
|
RE: Cenejši stomatološki pregledi v Mariboru 15.6.2006 23:17:26
|
|
|
|
Laubica
|
Prejšni teden je moj tast tja peljal njihovo čivavo kdo je operiral pa ne vem-vem to da tam delata dr.Gregor Pen in DR.Klemenčič Ivan
|
|
|
|
RE: Cenejši stomatološki pregledi v Mariboru 16.6.2006 16:01:53
|
|
|
|
Nota
|
Jaca, pa si ti prepričana, da je bil poseg 10.000 SIT. Težko verjamem, še posebaj ker gre za psičko ... Tudi pri tako mali psički so cene bistveno višje ... Moja znanka je kakšen mesec nazaj spraševala po klinikah za pudljico, tisto miceno - mini ali toy - pa je dobila čisto druge informacije ...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?