|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene varstva otrok
13.10.2011 12:22:29   
darja.mark
Tiste ki čuvate otroke na domu, ali vam otroke čuvajo druge...koliko okvirno znaša cena varstva otroka? Gre se za ene 8 ur na dan varstva...a se to pol računa na uro ali na mesec?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene varstva otrok
13.10.2011 12:59:54   
Hope2
Naša je kasirala 20 evrov na dan, ure ni štela, tak da je lahko bilo več kot 8 ali manj kot 8 ur. Dala je plenice, robčke, fiziološko...vse ona, mi nismo nič nosili. Dobili so zajtrk, malico (sadje) in kosilo, vmes kak prigrizek- grisine in piškote. Občasno je še kako njegovo cunjo oprala. Za RD, božička pa so še dobili darilo (štunfke, majčke, sladkarije...)
Plačali smo na koncu tedna. Če ga ni bilo, nismo plačali nič- tole je meni bilo zelo fajnuser posted image

Varstvo v LJ

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2011 13:08:26   
chupsy
jaz plačujem 270 € za varstvo, vsak dan...ampak jo mi vozimo k varuški. tam je od cca 8h-16h, sami nosimo pleničke, ona pa ima svoje robčke, kremice ipd. tam je zajtrk,malico, kosilo, in malico dobi tudi za domov. 

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2011 13:16:59   
pomar*ANČA*
mi smo plačevali 180e v mengšu, imeli smo svoje pleničke, robčke in kreme. imeli so 5obrokov, decembra so dobili darilo, pleti si nise vzele en mesec dopusta. so bile pa tri gospe in so imele 9 otrok.

(odgovor članu chupsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2011 14:33:55   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

mi smo plačevali 180e v mengšu, imeli smo svoje pleničke, robčke in kreme. imeli so 5obrokov, decembra so dobili darilo, pleti si nise vzele en mesec dopusta. so bile pa tri gospe in so imele 9 otrok.

A so " v redu" gospe - v smislu, da moraš preverit komu zaupat svojega otroka... In pa prosila bi te za kontaktno telefonsko za tole varstvo v Mengšu. Hvala. Lp.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2011 21:18:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Naša je kasirala 20 evrov na dan, Varstvo v LJ

x min 20 dni na mesec = 400 € user posted image

Jaz sem plačevala 230€ na mesec, bil je v skupinici otrok (max 4), bila ful zadovoljna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2011 22:16:41   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem plačevala 230€ na mesec, bil je v skupinici otrok (max 4), bila ful zadovoljna.

Mi smo meli isto 20€ na dan - res pa da je bila mala tam samo 2 dni na teden, izjemoma več. Plačali seveda samo za dni, ko je bila prisotna, tako da niti slučajno 400€. In dvomim, da je kdo toliko plačal, ker so skoraj vsi bli kak dan pri babicah, kdaj so zboleli, imeli dopust... Za starše je to fajn, plačaš toliko kot je otrok prisoten, za varuško mogoče malo manj - kaj če vsi zbolijo???

Mislim pa, da avtorica sprašuje za varstvo na domu? To je po mojem še malo dražje.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2011 5:05:13   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Preverili smo nekaj varstev v Ljubljani in je bila ta takrat med cenejšimi, cene so se gibale od 20-25 evrov. Tiste, ki so imele manj, si pa moral vse prinest s sabo (plenice, robčke), pa še računale so 80% cene, če otroka ni bilo. Za tole smo dobili "potrdilo", da jo otroci obožujejo in je oh in sploh- tak da sploh nismo razmišljali. Tehtnico je prevagalo dejstvo, da ne računa dneva, ko otroka ni, ker naš dejansko ni hodil vsak dan, včasih ga ni bilo tudi po 1-2 tedna. Zadovoljni smo pa bili zelo, saj ni samo pazila otroka, kot nekatere, ampak jih je učila- je vzgojiteljica z nekaj letno prakso v vrtcu (zapiranje vrat, pospravljanje za sabo, pozdravljanje, olika....., sama je začela odvajati od plenice, dude, fleške- naše dete pa je itak bilo čist očarano in zaljubljeno v njo. In tako nismo imeli težav ne z uvajanjem v varstvo, ne z ničemer. Same pohvale.
Če bi dobili vrtec (kar po 3 letih še vedno nismo), bi tudi prišli v najvišji razred, tak da bi cena bila ista- vsaj za naš kraj je bilo po dnevniku, da ima najdražji vrtec.

Je pa tudi res, da nisem pregledala čist vsa varstva, sigurno bi naleteli še na cenejše in dobro, ampak za tega smo dobili pozitivne izkušnje, pa še blizu moževe službe je bil. Noben mesec nismo plačali 400 evrov

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.10.2011 5:10:10 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2011 8:48:29   
*bubi*
Hope, verjamem, da ste upoštevali še kaj drugega kot ceno varstva. In tisto ostalo je veliko bolj pomembno. user posted image  

Ja, če ima kdo možnost, da otroka ne da vsak dan v varstvo, če vmes hodite na dopuste in podobno, je dnevna cena čisto ok. Pri taki službi kot jo imam jaz, pa ni šanse, da bi kak dan ostal otrok z mano doma, babica tudi še dela... in je v teh primerih računica takoj na 400€. No, v tem primeru pa bi mi vseeno cena odtehtala.

Mi res za dneve, ko ga ni bilo, nismo imeli odšteto, ampak na srečo ni bil praktično nič bolan. Pa tudi plenice sem dajala svoje. Ampak to res ne znese razlike v ceni.

Pa še tukaj je velika razlika: mi ne živimo v LJ user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2011 10:00:20   
DeLucia
Živjo dekleta,

a mi lahko prosim katera na ZS javi kontaktno številko od teh gospa, ki čuvajo otroke v Mengšu. Lepo prosim, ker nujno potrebujem varstvo.

Hvala in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2011 11:17:19   
Tutan
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Tiste ki čuvate otroke na domu, ali vam otroke čuvajo druge...koliko okvirno znaša cena varstva otroka? Gre se za ene 8 ur na dan varstva...a se to pol računa na uro ali na mesec?

Po mojem skromnem mnenju se računa na dan/teden/mesec ... nikakor ne na uro.
400€ na mesec se meni zdi normalna računica (oziroma polna cena vrtca). V kolikor je več otrok (recimo 4, več jih ena že ne obvlada), pa 200-250€.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?