|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene plenic
14.1.2010 15:21:00   
Pia77
Baje se je s 1.1.2010 zmanjšakla obdavčitev otroških plenic na 9,5% - ali je sploh kdo kje opazil kakšno pocenitev?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene plenic
14.1.2010 15:26:31   
ledenka
ja, v DM so cenejše (Alana - prej 9 in nekaj, zdaj 8,25). vsaj enkrat!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2010 15:59:08   
detelja
a niso 8,5%? v dm so še stare cene, ampak ti na blagajni odšetejejo in vrnejo denar - prodajalka je rekla takrat ko smo mi kupovali, da še niso v lj spremenili v rač., ker jim neki šteka...v mullerju pa sem ugotovila, da so iste cene pa sem vpr. kako in kaj in me je blagajničarka gledala kot da bi prvič videla človeka, ki nekaj vpr. pol je eno poklicala in tista je rekla, da so spremembe, ampak ne vem kje in kakšne, na plenicah ziher ne...ker so stare cene...drugje pa nisem kupovala plenic....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2010 23:31:33   
travica
večinoma niso spremenili cen
no, znižali so jih v mercatorju (lumpi blagovno znamko) - drugje pa veselo bašejo v žepe

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2010 9:43:43   
Angel_Tian
Včeraj sem dobila reklamo od BC, kjer je na zadnji strani tudi napisano o spremembi davka in tudi navedeno, da bodo pri njih s tem plenice tudi ceneje.
Nisem pa osebno šla preverit, ker smo nekaj časa nazaj za nekaj časa zaključili s plenicami.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2010 9:50:40   
bubu10
ja v mullerju so iste cene user posted image  !

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2010 6:48:42   
detelja
pa neki mi povejte, a ni to nezakonito če ne spremenijo davkov?? nekje sem zasledila, da če ugotoviš, da je še vedno davek po starem da lahko zavrneš storitrev itd...in prijaviš inšeptoratu...svašta...

ja, men se tud noro zdelo, da bi v mullerju spremenil ceno pol pa isto stanejo kot so rpej...veš kolk bi to moral preračunavat da bi spremenil davek in ceno tako prilagodil da bi vila cena ista kot prej...mater so nesramni...

v dm je cena na pultu ista...pri blagajni ti pa obračunajo in vrnejo dnar...ga. mi je rekla, da kao v lj še niso mogli zamenjat cene zato imajo ta sistem...sicer pa bgira me v glavnem da so cenejše, a ne??

največja fora pa je bila v mullerju...grem kupim plenice cena ista...pol pa vpr. na blagajni kako pa kaj novi davek itd...me debelo pogleda pa ne razumem vas...hallo baba kako me ne razumeš ti bi med prvimi morala to vedet...pol eno kliče ona meni trdi da je vse porihtano (aha se mi zdi babe lažnjive) in pol me ona tk na hitr vpr. kak davek, kaj se dogaja...itd...poznam jo pa vem da ima otroka pa še vedno si na na tekočem s stvarmi...pa ok to še nekak razumem tudi jaz vsemu ne sledim mi kaj moj pove itd...ampak da kot prodajalka tega ne ve pa mi glih ni ve jasno....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu bubu10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2010 17:24:53   
tasa_m
V Mullerju ziher nebodo spremenili, ker si preveč radi bašejo v žep.
Itak imajo cene napisane na polici takšne, v računalniku pa spet drugačne. Mene v Mullerju več ne vidijo... user posted image user posted image Pa edini imajo te plenice, katere mi uporabljamo (Activ fit) ampak se raje v Austrijo zapeljem,kot pa jih v Mullerju kupim pa imam Muller kak km oddaljen od doma.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2010 10:30:15   
travica

IZVIRNO SPOROČILO: travica

večinoma niso spremenili cen
no, znižali so jih v mercatorju (lumpi blagovno znamko) - drugje pa veselo bašejo v žepe

sv... p.... trgovske
user posted image
so imeli celo 1 teden znižane cene, sedaj pa so za Lumpijeve plenice spremenili pakiranje in obdržali ceno, tako da pridejo 0,22 € /kom plenice. (&&%$/(//(&$$%$(/&/)(/&%%&$5

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2010 10:50:09   
mediuhec
mojega so v BC poskusili prepričat, da je sedaj ceneje (je ekstra vprašal), samo on si ful zapomne cifre, pa je videl, da not ni blo isto število plenic...
saj zato pa je 100 vrst plenic in pakunk, da si pol ves zmeden..

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2010 10:55:46   
jana84
ja, rada bi vidla, da bodo cene plenic dol dali zarad novega nižjega davka...Bodo pač osnovo zvišali...Enostavno kaj ne?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2010 15:54:31   
zmajči25
Sem preverila na več koncih (trgovinah) in je cena plenic povsod ostala enaka user posted image . Bodo pa trgovci na račun nižjega davka več zaslužili....

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2010 16:30:30   
detelja
jaz sem danes v mullerju vpr. kako to da ne upoštevajo spremembe davka...prvo me vpr. trgovka, če je ta zakon sploh bil sprejet in če to sploh velja...haaaalooo...po tem mi je rekla, da ima muller kao parfumerija 20% davek, drogerija 8,5% davek...in da plenice spadajo v drogerijo, kjer že od nekdaj plačujemo 8,5% davek...tja, naj jim verjamem??? rekla je da se bo pozanimala...sicer imam čist blizu doma muller pa bom šla en dan vpr. kako kaj:)))) svašta...za dm pa sem ziher da upoštevajo nov davek....

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2010 17:00:55   
emaa
Jaz sem včeraj v mullerju vprašala, če upoštevajo novi davek na plenice, mi je rekla ja, vprašam, če je cena nižja, je rekla ne, pa sem ji rekla, da je svinjarija, da trgovci služijo na račun tega, kar bi moralo biti olajšano nam, se je čisto strinjala. 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2010 19:39:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

Sem preverila na več koncih (trgovinah) in je cena plenic povsod ostala enaka user posted image . Bodo pa trgovci na račun nižjega davka več zaslužili....
več ali manj so znižali lastne znamke plenic..

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2010 19:40:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a niso 8,5%? v dm so še stare cene, ampak ti na blagajni odšetejejo in vrnejo denar
jaz nisem dobila denarja nazaj.. Cena pa je bila takšna kot stalno.. 14.99€

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2010 19:41:55   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
a niso 8,5%? v dm so še stare cene, ampak ti na blagajni odšetejejo in vrnejo denar

Meni so pa na blagajni odšteli razliko v davku.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2010 19:46:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Meni so pa na blagajni odšteli razliko v davku.
user posted image user posted image
Sem pol pogledala na računu in je pisalo 8,5% davek. Tak da... kaj te vem.

user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.