Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cene otroske opreme na hrvaskem? 29.6.2006 22:11:46
|
|
|
|
benika
|
Za obmejne centre ne vem kakšne so cene, sva pa letos gledala z mojim cene v Šibeniku in so nekje na nivoju naših. Kakšna stvar je mal cenejša, druga mal dražja, na koncu se pa zgliha. Se mi zdi, da se ti ne splača letat na Hrvaško.
< Sporočilo je popravil katja -- 29.6.2006 22:13:22 >
|
|
|
|
RE: Cene otroske opreme na hrvaskem? 29.6.2006 22:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Približno toliko kot v Sloveniji. Nekatere stvari so malenkost cenejše, nekatere malo dražje. Lahko pa dobiš nazaj njihov DDV. Če te kaj konkretnega zanima, pa vprašaj, nekaj dni sem še na sončku...
|
|
|
|
RE: Cene otroske opreme na hrvaskem? 29.6.2006 22:40:54
|
|
|
|
andrejka82
|
Hvala obema. Ja, malo primerjam cene med Svico, Slovenijo in Hrvasko. Med CH in SLO primerjanjem sem bila presenecena nad nekaterimi cenovnimi nihanji.
|
|
|
|
RE: Cene otroske opreme na hrvaskem? 30.6.2006 10:01:53
|
|
|
|
nuala
|
Mi živimo v Zadru, pa vse za otroke kupujem v Sloveniji ker je cenejše. Tu je poceni samo tisto, kar je rez niske kvalitete.
|
|
|
|
RE: Cene otroske opreme na hrvaskem? 30.6.2006 10:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ecola, še link za "Turbo Limač": http://www.turbolimac.com/ew/EasyWeb.asp?pcpid=42 Ena veriga trgovin se imenuje "Baby media shop". Od tistega, kar smo oz. kupujemo, je bil cenejši voziček v Sloveniji. Plenice, kozmetika in hrana so pa tam-tam, razlike malenkostne. Oblek smo nekaj kupili v Turbo Limaču, njihova znamka, cena je od 30 do 50 kun za komad (majica, hlače, jopica) za velikosti do enega leta. Sporoči nam, ko narediš primerjavo do konca! Da bomo še mi lahko kje kaj "prišparali"
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?