|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene otroske opreme na hrvaskem?
29.6.2006 21:24:47   
andrejka82
Pozdravljene. Zanima ma, ce katera ve, kako je s cenami opreme za otroke pri nasih sosedih. Se splaca iti pogledat? Morda znan kaksen link katere izmed obmejnih trgovin ali centrov?

Hvala za kakrsnokoli informacijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene otroske opreme na hrvaskem?
29.6.2006 22:11:46   
benika
Za obmejne centre ne vem kakšne so cene, sva pa letos gledala z mojim cene v Šibeniku in so nekje na nivoju naših. Kakšna stvar je mal cenejša, druga mal dražja, na koncu se pa zgliha. Se mi zdi, da se ti ne splača letat  na Hrvaško. 

< Sporočilo je popravil katja -- 29.6.2006 22:13:22 >

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2006 22:27:27   
Anonimen
Približno toliko kot v Sloveniji. Nekatere stvari so malenkost cenejše, nekatere malo dražje.

Lahko pa dobiš nazaj njihov DDV.

Če te kaj konkretnega zanima, pa vprašaj, nekaj dni sem še na sončku... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 22:40:54   
andrejka82
Hvala obema. Ja, malo primerjam cene med Svico, Slovenijo in Hrvasko. Med CH in SLO primerjanjem sem bila presenecena nad nekaterimi cenovnimi nihanji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2006 10:01:53   
nuala
Mi živimo v Zadru, pa vse za otroke kupujem v Sloveniji ker je cenejše.
Tu je poceni samo tisto, kar je rez niske kvalitete.

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2006 10:19:49   
Anonimen
Ecola, še link za "Turbo Limač":

http://www.turbolimac.com/ew/EasyWeb.asp?pcpid=42

Ena veriga trgovin se imenuje "Baby media shop".

Od tistega, kar smo oz. kupujemo, je bil cenejši voziček v Sloveniji.
Plenice, kozmetika in hrana so pa tam-tam, razlike malenkostne.
Oblek smo nekaj kupili v Turbo Limaču, njihova znamka, cena je od 30 do 50 kun za komad (majica, hlače, jopica) za velikosti do enega leta.

Sporoči nam, ko narediš primerjavo do konca! Da bomo še mi lahko kje kaj "prišparali" user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2006 17:06:51   
andrejka82
Ojla. Babike, hvala za odgovore. Dejansko se naslanjam na Quinny-jev vozicek, doma so cene nagledanega modela tam od 60-70 tisocakov, tukaj  pa je isti artikel za 25.000 cenejsi. Ne mores verjet. Po drugi strani pa so Maxi cosi kolekcije doma malenkost cenejse. In vsi dodatki, vrece pa kosarice, so razlike v ceni ampak nic drasticnega. Pa mi je na misel prisla se Hrvaska, ko sem se spomnila, da smo nekoc ze lep cas nazaj mnozicno hodili v Cakovec na sopinge. Ampak ocitno so tisti casi mimo.user posted image

Hvala in lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?