Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 10:55:36
|
|
|
|
lukec
|
Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran. Če je pozitiven je pa zlata vreden.
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 11:00:04
|
|
|
|
Taula
|
Kupi kaj cenejšega...npr. First Sign. Poglej v DM. CB, BC imej za potrditev , ker itak vsaka naredi še en test če je prvi plus.
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 11:13:31
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran. Če je pozitiven je pa zlata vreden. Saj to je čisto res, samo nekatere punce jih na mesec delajo po 4 ali pa še več, zdaj pa če ne rata hitro pa se to kar nabere, res pa je da so tisti malce dražji bolj zanesljivi, zato me zanima če delajo vse iste npr. CB, ker tega sem si jaz kupla pa še eden ali pa dva na mesec ok, samo kaj več pa je že 30€ al pa več, za tak denar pa nekaj že dobiš ne? Zato me zanima kakšno ceno majo ostali? Imajo vsi takšne cene, verjetno ne? Kakšne so pa razlike? Ker sem še tukaj bolj nova
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 11:19:06
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Jest sm ga kupla kr v DM-ju za 3 €, pa še 2 sta bla notr in je vedno pokazal
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 11:28:37
|
|
|
|
bodoča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 Jest sm ga kupla kr v DM-ju za 3 €, pa še 2 sta bla notr in je vedno pokazal enako, brezveze se mi je zdelo, da bi kupovala dražje teste, sem imela pa srečo, da jih nisem potrebovala veliko
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 11:43:40
|
|
|
|
cleopatra
|
jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji). So pa trakovi, ampak velik boljši kot baby-check
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 11:46:13
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jaz sem obakrat uporabila Clearblue,itak je ratalo od prve. Mogoče,enkrat,naslednjič uporabim kerega drugega.
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 12:05:02
|
|
|
|
Taula
|
jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji O madona..50 kom nosečniških. Koliko testov pa narediš na mesec?
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 12:52:59
|
|
|
|
cleopatra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji O madona..50 kom nosečniških. Koliko testov pa narediš na mesec? enega, ker jaz kupujem ovulacijske predvsem
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 13:38:48
|
|
|
|
dskubin
|
Jaz sem kar v lekarni rekla da najcenejšega (okoli 1 euro), ker me figo briga izgled, važna je vsebina. Je pa to samo listič. Pa čisto nič ne verjamem, da so dražji boljši (sej ne pokažejo, da si noseča, če si želiš in nisi - ali obratno).
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 13:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Cene nosečniških testov v lekarni so: - baby check plus: 4.12 evra
- baby check strip(2 testa): 3.23 evra
- check it: 3.43 evra
- check it(trakec): 1.54 evra
- clearblue: 7.49 evra
- early detestion one step: 6.63 evra
- first sign: 4.00 evra
Teste prodajajo tudi v DMu in Sparu. Preveri cene. Želim ti, da boš hitro nosečka. aspirinčica
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 7.1.2008 14:08:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kupi kaj cenejšega...npr. First Sign. Poglej v DM. CB, BC imej za potrditev , ker itak vsaka naredi še en test če je prvi plus. Naj ti povem, da sama nisem še enga testa delala, k sem vidla da je prvi pokazal . Tak da nismo vse potratne.
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 5.12.2009 9:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo! Jaz pa mam eno vprašanje za vas če mi lahko pomagate! Z fantom si zelo želima in delama na tem! Zdaj pa moj problem prvi dan zaustanka sem naredila test, ki je bil pozitiven nato sem 3dan zaustanka naredila še enega in po enem tednu spet in sta bila obadva negativna! pa še vedno nimam zdaj mi pa več ni nič jasno mi lahko prosim pomagate
|
|
|
|
RE: Cene nosečniških testov 5.12.2009 9:30:32
|
|
|
|
muhica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen živjo! Jaz pa mam eno vprašanje za vas če mi lahko pomagate! Z fantom si zelo želima in delama na tem! Zdaj pa moj problem prvi dan zaustanka sem naredila test, ki je bil pozitiven nato sem 3dan zaustanka naredila še enega in po enem tednu spet in sta bila obadva negativna! pa še vedno nimam zdaj mi pa več ni nič jasno mi lahko prosim pomagate LP in hvala vam za pomoč
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.