|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene nosečniških testov
7.1.2008 10:34:36   
sončnica24
Sama sem do sedaj kupila samo enega in še tega v lekarni pa sem za njega plačala se mi zdi skoraj 8 ali malce več kot 8€, zdaj pa me zanima kje jih ve kupujete in koliko stanejo, predvsem tiste, ki jih kupujete v DM-u? Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene nosečniških testov
7.1.2008 10:55:36   
lukec
Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran.

Če je pozitiven je pa zlata vreden.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 11:00:04   
Taula
Kupi kaj cenejšega...npr. First Sign. Poglej v DM. CB, BC imej za potrditev user posted image , ker itak vsaka naredi še en test če je prvi plus.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 11:13:31   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Ker nekatere delate kar veliko testov pa če je negativen v bistvu denar vržeš vstran.

Če je pozitiven je pa zlata vreden.

Saj to je čisto res, samo nekatere punce jih na mesec delajo po 4 ali pa še več, zdaj pa če ne rata hitro pa se to kar nabere, res pa je da so tisti malce dražji bolj zanesljivi, zato me zanima če delajo vse iste npr. CB, ker tega sem si jaz kupla pa še eden ali pa dva na mesec ok, samo kaj več pa je že 30€ al pa več, za tak denar pa nekaj že dobiš ne?

Zato me zanima kakšno ceno majo ostali? Imajo vsi takšne cene, verjetno ne? Kakšne so pa razlike? Ker sem še tukaj bolj novauser posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 11:19:06   
Netopirčy81
Jest sm ga kupla kr v DM-ju za 3 €, pa še 2 sta bla notr in je vedno pokazal user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 11:28:37   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Jest sm ga kupla kr v DM-ju za 3 €, pa še 2 sta bla notr in je vedno pokazal user posted image  user posted image

enako, brezveze se mi je zdelo, da bi kupovala dražje teste, sem imela pa srečo, da jih nisem potrebovala veliko

mojeustvarjanje

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 11:43:40   
cleopatra
jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji). So pa trakovi, ampak velik boljši kot baby-checkuser posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 11:46:13   
OliveOyl
Jaz sem obakrat uporabila Clearblue,itak je ratalo od prve.
Mogoče,enkrat,naslednjič uporabim kerega drugega.user posted image

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2008 12:05:02   
Taula
jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji

O madona..50 kom nosečniških. user posted image  Koliko testov pa narediš na mesec?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2008 12:52:59   
cleopatra
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

jaz jih kupim na britanskem e-bay - u, pa dobim za 20 eur(to je s poštnino) več kot 50 komadov (al ovulacijskih al pa nosečniških- po želji

O madona..50 kom nosečniških. user posted image  Koliko testov pa narediš na mesec?

enega,
ker jaz kupujem ovulacijske predvsem

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 13:38:48   
dskubin
Jaz sem kar v lekarni rekla da najcenejšega (okoli 1 euro), ker me figo briga izgled, važna je vsebina. Je pa to samo listič. Pa čisto nič ne verjamem, da so dražji boljši (sej ne pokažejo, da si noseča, če si želiš in nisi - ali obratno).

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2008 13:41:03   
Anonimen
Pozdravljena.

Cene nosečniških testov v lekarni so:
  • baby check plus: 4.12 evra
  • baby check strip(2 testa): 3.23 evra
  • check it: 3.43 evra
  • check it(trakec): 1.54 evra
  • clearblue: 7.49 evra
  • early detestion one step: 6.63 evra
  • first sign: 4.00 evra

Teste prodajajo tudi v DMu in Sparu. Preveri cene.user posted image

Želim ti, da boš hitro nosečka.user posted image

aspirinčica

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2008 14:08:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kupi kaj cenejšega...npr. First Sign. Poglej v DM. CB, BC imej za potrditev user posted image , ker itak vsaka naredi še en test če je prvi plus.user posted image

Naj ti povem, da sama nisem še enga testa delala, k sem vidla da je prvi pokazal user posted image . Tak da nismo vse potratne. user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2009 9:29:08   
Anonimen
živjo!
Jaz pa mam eno vprašanje za vas če mi lahko pomagate! Z fantom si zelo želima user posted image in delama na tem!
Zdaj pa moj problem  prvi dan zaustankauser posted image sem naredila test, ki je bil pozitiven nato sem 3dan zaustanka naredila še enega in po enem tednu spet
in sta bila obadva  negativna!user posted image pa še vedno nimam zdaj mi pa več ni nič jasno mi lahko prosim pomagate

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2009 9:30:32   
muhica2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

živjo!
Jaz pa mam eno vprašanje za vas če mi lahko pomagate! Z fantom si zelo želima user posted image in delama na tem!
Zdaj pa moj problem  prvi dan zaustankauser posted image sem naredila test, ki je bil pozitiven nato sem 3dan zaustanka naredila še enega in po enem tednu spet
in sta bila obadva  negativna!user posted image pa še vedno nimam zdaj mi pa več ni nič jasno mi lahko prosim pomagate

LP in hvala vam za pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2009 12:45:14   
Anonimen

Tudi sama sem vedno kupovala bolj poceni testere pa so bli vedno nejasni glede razultata.
Ko pa sem kupla CB pa je pokazal jasen rezultat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muhica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.