malania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: malania Živjo... ...jaz pa pišem seminarsko na podiplomske študiju in bi rabila okvirne cene za določene storitve na poroki: civilni del poroke (matični urad) fotograf muzika (band) kofeti (na kos) cvetje Najlepša hvala! Oprosti, ampak moram napisat: a ni raziskovanje temelji del studija, sploh podiplomskega? Mislim, kaj vec od zastavljanja vpr. na forumih?...pa se to, ce bi vsaj MALO raziskala RR (da kaksnega drugega foruma ne omenjam) bi videla, da pod Poroka 2009 vse tole ze pise, oz. vsaj vecina in ogromno linkov imajo dekleta tam (pa seveda nasvetov). To, da stricek Google tud marsikaj vrze ven sploh ne bi... maticni urad ma pa tud telefon in se zve vse v nekaj minutah. Se celo primerjavo lahko naredis med uradi, ce te zanima, ali imajo enak cenik in enak postopek (in bos videla, da se kaj razlikuje, tam mas pol zanimiv del svoje seminarske lahko). No, se eno naivno vpr. mam: kaj bos pa za referenco dala potem? RR? Ampak resno, ne samo da sem jezna, ko berem taksne poste, sem tudi prav zalostna...ljuba dusa, PODIPLOMSKA studentka si, zacni se tko tud obnasat no. In ves, nic se ne bi obregnila, ce bi imela kaksno zanimivo konkretno vprasanje, ampak tole pa... Najprej sem to želela spregledati, ampak ne bom, ker ne bom dovolila, da me nekdo, ki me ne pozna in niti ne ve kakšno seminarsko nalogo delam kako in kaj.... tako komentira. Ja, in kaj če vprašam na forumu, saj sploh ne veš zakaj konkretno rabim podatke.. in da povem... ti podatki v tej seminarski sploh niso bitni, lahko se jih tudi izmislim, ampak ker želim da so vsaj malo primerljivi in realni sem vprašala tukaj... Point seminarske pa je delo s specifičnim programom (naučiti se uporabljati program), in ker jaz delam na tematiko poroke bi v seminarsko vključila tudi določene stroške... Lahko bi napisala še kaj... ampak bom raje tiho.