|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cena za app
19.5.2006 17:18:45   
Anonimen
Kakšna se vam zdi cena za najem app oz.studia (kuhinja in spalnica v enem prostoru) za 2 osebi v Srednji Dalmaciji za 32 EUR dnevno (taksa zraven všteta).Meni se zdi ugodno,pa vam?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cena za app
19.5.2006 18:48:15   
Primoza
Težko je reči kaj pametnaga na podlagi tako skopih podatkov, če je apartma odročen, brez klime je cena visoka, če je s klimo in 10 m od peščene plaže pa nizka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2006 7:45:14   
tina104
Odvisno, če je v sezoni ali izven. Med glavno sezono - avgusta jaz nisem našla nič bolj poceni od te cifre. Vse je bilo okoli 40 ali 50 evrov, pa sploh v večini ni bilo klime. Najcenejša varianta je bila 32e, pa še to je bilo 800 m stran od morja.
Tako da meni se zdi poceni.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2006 15:52:05   
skuštrana
Če je v glavni sezoni in dokaj soliden potem je poceni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2006 14:48:50   
Anonimen
App je od 1.7. dalje,brez klime,30 m od morja.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2006 16:26:29   
Anonimen
Meni se zdi ok, korektna cena. Ne zelo poceni, ne predrago.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.