|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cena v vrtcu glede na čas
26.2.2010 16:37:27   
MTFP
Pozdravljene, zanima me ali je cena vrtca enaka, ne glede na to, ali je otrok tam po 5 ur dnevno ali 8 oz. 9.

No zanima me ker bomo sedaj malega vpisali, pa se še nisva odločila časovno, ali bi po kosilu babica hodila ponj ali bi bil tam dokler ne prideva iz službe.

Danes mi je znanka rekla da misli, da je cena ista.
V tem primeru me tudi zanima, kaj če npr. napišem čas v vrtcu do 14h, kak dan pa (če bi bila babica odsotna), pa bi bil dlje - se pravi do 16.30, ali kaj komplicirajo, oz. kaj pa kontra, če napišem, da bi bil v vrtcu do 16.30, potem bi pa prej hodili ponj...?

Joj upam, da nisem preveč zakomplicirala in da zastopite vprašanjauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cena v vrtcu glede na čas
26.2.2010 16:44:51   
benika
Cena za 5 ali 9 ur varstva je ista. Je pa cena nižja, če ga daš v poldnevno varstvo, se pravi za 4 ure.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2010 17:18:33   
špelin@
Pri nas obstajata dva programa: od 4-6 ur (poldnevni) in od 6-9 ur (celodnevni). Krajši je nekaj cenejši.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2010 19:45:07   
MTFP
Hvala, potem je očitno različno od občine do občine...

Še nekaj me zanima, če bi se odločili za krajši čas, občasno (morda 1x na mesec) pa bi potrebovala polno varstvo, se da to doplačati ali kako zmeniti?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2010 21:31:16   
tt79
Mislim, da so še redke občine, ki imajo možnost krajšega(polovičnega) bivanja otroka v vrtcu, ker je otrok, ki rabijo polno varstvo enostavno preveč. V naši občini obstaja samo 6-9 urni program.

Vsaka dodatna ura (kar je nad 9 ur) pa se plača. Mislim pa, da je kar dragauser posted image

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2010 8:43:41   
josephine27
pri nas več kot 9 ur otrok v vrtcu ne sme bit. če imaš vpisanega za poldnevni program ( 4 ure) s kosilom - tako imam jaz vpisanega pa je treba doplačat če ga kakšen dan pustiš kakšno urco več. sicer pa mislim da je to od vrtca do vrtca različno. ja poldnevni program je nekaj cenejši , ni pa to dost manj od polnega.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2010 7:25:33   
sončnica24
Poldnevni je možni samo tam kjer je dovolj otrok vpisanih, tako da v kakšni manjši občini še je do izvedljivo v večjih mestnih pa je to že kar težko.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?