Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cena v vrtcu glede na čas 26.2.2010 16:37:27
|
|
|
|
MTFP
|
Pozdravljene, zanima me ali je cena vrtca enaka, ne glede na to, ali je otrok tam po 5 ur dnevno ali 8 oz. 9. No zanima me ker bomo sedaj malega vpisali, pa se še nisva odločila časovno, ali bi po kosilu babica hodila ponj ali bi bil tam dokler ne prideva iz službe. Danes mi je znanka rekla da misli, da je cena ista. V tem primeru me tudi zanima, kaj če npr. napišem čas v vrtcu do 14h, kak dan pa (če bi bila babica odsotna), pa bi bil dlje - se pravi do 16.30, ali kaj komplicirajo, oz. kaj pa kontra, če napišem, da bi bil v vrtcu do 16.30, potem bi pa prej hodili ponj...? Joj upam, da nisem preveč zakomplicirala in da zastopite vprašanja
|
|
|
|
RE: Cena v vrtcu glede na čas 26.2.2010 16:44:51
|
|
|
|
benika
|
Cena za 5 ali 9 ur varstva je ista. Je pa cena nižja, če ga daš v poldnevno varstvo, se pravi za 4 ure.
|
|
|
|
RE: Cena v vrtcu glede na čas 26.2.2010 17:18:33
|
|
|
|
špelin@
|
Pri nas obstajata dva programa: od 4-6 ur (poldnevni) in od 6-9 ur (celodnevni). Krajši je nekaj cenejši.
|
|
|
|
RE: Cena v vrtcu glede na čas 26.2.2010 19:45:07
|
|
|
|
MTFP
|
Hvala, potem je očitno različno od občine do občine... Še nekaj me zanima, če bi se odločili za krajši čas, občasno (morda 1x na mesec) pa bi potrebovala polno varstvo, se da to doplačati ali kako zmeniti?
|
|
|
|
RE: Cena v vrtcu glede na čas 26.2.2010 21:31:16
|
|
|
|
tt79
|
Mislim, da so še redke občine, ki imajo možnost krajšega(polovičnega) bivanja otroka v vrtcu, ker je otrok, ki rabijo polno varstvo enostavno preveč. V naši občini obstaja samo 6-9 urni program. Vsaka dodatna ura (kar je nad 9 ur) pa se plača. Mislim pa, da je kar draga
|
|
RE: Cena v vrtcu glede na čas 27.2.2010 8:43:41
|
|
|
|
josephine27
|
pri nas več kot 9 ur otrok v vrtcu ne sme bit. če imaš vpisanega za poldnevni program ( 4 ure) s kosilom - tako imam jaz vpisanega pa je treba doplačat če ga kakšen dan pustiš kakšno urco več. sicer pa mislim da je to od vrtca do vrtca različno. ja poldnevni program je nekaj cenejši , ni pa to dost manj od polnega.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?