|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cena izdelka
10.3.2009 15:02:19   
ninataja
Pozdavljene.

Imam vprašanje, ki se nanaša na ceno izdelka.
Bila sem v trgovini, kjer sem si izbrala torbico. Cena torbice je bila okoli 30 evrov. Odločila sem se za nakup, trgovka mi jo računa, plačam s kartico ... Potem pa vidim da je torbica stala skoraj 45 evrov user posted image  Pogledam ceno na torbici in rečem prodajalki, da nekaj ne štima. Prodajalka še 1x preveri v računalnik, cena 45 evrov. Vzame drugo torbico, cena na torbici 30, v računalniku 45 ... Hmm ... Začne se opravičevati da dekleta ki so lepile dekleracijo, so jo narobe nalepile.
Torej, kaj storiti v takem primeru? Katera cena je potem za kupca relavantna?

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cena izdelka
10.3.2009 15:10:00   
Korina1
To se dostikrat dogaja tudi v živilskih trgovinah, na polici je ena cena, ko pa prideš na blagajno pa je cena drugačna. Katera je prava, kaj pa vem? Ponavadi rečejo da je prava tista ki je na blagajni.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 15:10:32   
talika81
relevantna je cena, ki je označena na izdelku ...

enako je npr. v trgovini z živili ... če imajo za izdelek na polici napisano eno ceno, v računalniku pa drugo, ti jo morajo prodat po tisti ceni, ki je oglaševana.

zahtevaš, da ti jo prodajo po taki ceni, kot je navedena na torbici. ker nisi ti kriva, da nimajo usklajenih cen na izdelkih in v računalniku.

predlagam, da se obrneš na zvezo potrošnikov in vprašaš, kaj lahko nardiš. a etiketo od torbice, na kateri je pisalo, da stane 30 €, še maš?
lahko pa tudi narediš prijavo na inšpektorat za te zadeve.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 15:17:52   
ninataja
Račun imam, listek s ceno je še vedno na torbici ...

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 15:19:43   
Anonimen
zahtevaš, da ti jo prodajo po taki ceni, kot je navedena na torbici. ker nisi ti kriva, da nimajo usklajenih cen na izdelkih in v računalniku.

točno tak. to velja za vse izdelke, po ceni, ki je na polici oz. na izdelku, ti morjo prodat.

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 15:32:58   
Hope2
Ko se mi je to zgodilo in sem dobila račun za višjo ceno kot je bila na listku, sem vrnila stvar in se jim zahvalila. Če glih ji je pol šlo neki v nos, kao da zdaj ima kup dela s torniranjem in bla, bla, sem se obrnila in šla ven.

Sem pa zadnjič bila jezna na mercator. Isti izdelek so imeli na polički in še zraven v reklamnem kartonu, cena pa je bila različna, s tem da mi je na blagajni dal eno tretjo cenouser posted image in to se mi je zgodilo za 2 izdelka -čips in pasje palčkeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 15:46:04   
Anonimen
prodat ti morajo po ceni, ki je na polici, saj je to njihov problem, če so na blagajni spremenili cene, na polici pa ne. se je tudi že meni zgodilo.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2009 15:55:34   
Belika
No ponavadi se trgovci na vso moč upirajo in ne želijo dati po nižji ceni. AMPAK SO DOLŽNI! Jaz sem do sedaj dvakrat dosegla svoje (ponavadi se mi niti ne da takih igric), ampak enkrat je bilo isto izdelek na polici eno ceno na blagajni drugo. Se prodajalka ni dala, je rekla da mi pa ni treba kupiti če ne želim... sem zagrozila z prijavo. In ji povedla da imam čas... se je le vdala... (pa tu niti nebi komplicirala ampak mi je odnos prodajalke dvignil pritisk).

Ta drugič pa je bilo v rutarju: Plakat NA VSE izdelke iz zimsko novoletnega programa 50% popust. In vzamem nekaj (ni šlo niti ne vam za kako visok znesek), popusta pa 20%. Sem rekla da na plakatu piše 50%, je rekla da ve in da se ljudje pritožujejo ampak so dobili od avstricev tak plakat in ga morajo imeti obešenega, ni pa vse po 50%, no ampak je potem poklicala šefico in smo dobili 50% na vse kar smo nabavili.

Pa saj nebi obubožala če bi malo po dražji ceni plačala, bolj se mi je šlo za princip... čeprav če bi prodajalka z mano govorila v normalnem tonu oz. bi se mi celo opravičila je velika verjetnost da jez nebi vztrajala pri svojem...

Čeprav zadnje čase se kar trudim da dosežem kar mi pripada oz kar plačam. Prevelikokrat sem bila tiho, pa se mi ni to nič obrestovalouser posted image . Pa naj bo to slaba hrana v gostilni, ali pa kaj drugega...

Sem se ravno spomnila 2x sem v McDonaldsu dobila tako slan pomfri da se ni dalo jesti... in jaz sem ga seveda stran vrgla. No ta tretjič sem ga nesla nazaj in brez problemov dobila novega...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2009 19:25:43   
Janya
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

prodat ti morajo po ceni, ki je na polici, saj je to njihov problem, če so na blagajni spremenili cene, na polici pa ne. se je tudi že meni zgodilo.

Točno tako.  Ne se dat. Njihov problem če niso usklajeni user posted image . Če hočeš izdelek imet ga zahtevaj po ceni ki je na artiklu pika. To je tvoja pravica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2009 20:43:56   
bamoocham
Zahtevaj nazaj razliko, ki si je preveč plačala!!!!
Tisto, kar piše na torbici ti more zaračunat, in ne kar piše v računalniku.
Zakaj pa zavajajo kupce in niso pozorni na cene, ki jih gor lepijo.

Ni tvoja napaka, zato se ne pustit!

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2009 6:03:28   
noe
Plačat moraš po taki ceni kot je na polici.
Jaz sem bila dolgo tiho, sedaj pa zahtevam razliko ali pa izdelek vrnem.Imamo lokalno trgovino, ki imajo vseskozi drugačne cene .Imajo pa veliko trgovk in ne vem zakaj ne morejo to sproti urediti.
Če podaš prijavo, pa je kazen za od. osebo 400 evrov za poslovodjo pa 1200 evrov. 

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2009 7:17:39   
talika81
ja, jaz tudi zahtevam, da mi prodajo po ceni, ki je označena na polici.

men se je to največkrat zgodilo v trgovini. najbolj pa me je user posted image  to, da mi je pol rekla trgovka, da sem kao prva, ki sem jih opozorila na to, da nimajo usklajenih cen. user posted image  
ja, pa kaj še. ampak a veste, kolko ljudi lahka na tak način okol prnesejo? npr. starejše ljudi, ki se niti tolk ne spoznajo na to in si nite ne morejo tolk zapomnit, kolk je kaj stalo.

tako da moraš biti dandanes res previden povsod, kjer kaj kupuješ.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?