|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celulit
8.2.2008 13:02:14   
pizamca
user posted image

Opažam, da imam po riti vednov več celulita. Prej ga nisem nikoli imela, zdaj pa sem taka, da jaooouser posted image
A je kakšna možnost, da se ga po nosečnosti rešim? Zredila sem se čisto v mejah normale, no tale celulit je pa obup!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Celulit
8.2.2008 13:17:22   
Hans
To je tudi pri meni problem, če se spomnem se bila pri dvajsetih prava suhica v mini krilu user posted image , sedaj deset let kasneje pa mi je po porodu ostala mehka koža okoli pasu in na trebuhu user posted image  ter celulita imam vsak dan več, kilogrami zaenkrat še niso tak problem. Probala sem že tudi s kramo proti celulitu pa ni bilo večjih sprememb, moje lajično mnenje je, da bi pomagal le svakodnevni tek, ker pa nisem ljublitelj teka se nekako ne moram spravit v teniske in ven.
A se ga je katera rešila in kako ?user posted image

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2008 13:18:55   
Gina
Celulit nastane zaradi vpliva hormonov. Seveda gre malo nazaj, ko rodiš, čisto popolnoma pa ne. Če ga začneš gledati kot nekaj normalnega, ne preveč grdega, ti ne bo glava zaradi tega probleme delala. Ker v bistvu ni problem celulit, problem je v tvoji glavi, ker ti pravi, da je to groza, katastrofa in ne vem kaj še vse. ko boš nehala vse ljudi ceniti po celulitu, ko ti ne bodo negravžni, če ga imajo, boš tudi sebi všeč.

Aja, sama sem zamenjala joške in necelulit za tri prekrasne otroke. Nikdar več ne zamenjam nazaj.  

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2008 13:29:48   
anita4
Tudi jaz sem takšnega mnenja , da mi je prav ravno glede celulita,če bi  mi kaj ostalo.Tako sem glede tega ena  od srečnic ki mi ni ostal.
Res je da imam 30 let pa da niti več ne gledam toliko ljudi na zunanjost , reje pogledam znotraj ljudi .
Do nosečnosti sem imela skoz dokaj vredi postavo okrog 56kg se je sukala moja teža na 170 cm višine(za mene kr uredu)Tako sem 14 dni po porodu bila na svoji teži ,ampak da ne boste mislile uf srečnice......ne ne  tudi meni so ostale posledice ,dobila sem po trebuhu strije, a največja posledica poroda pa je moj lepi SONČEK. In tud če bi mi ostala vsa kilaža ne bi nikoli več zamenjala svoje prejšne postave za mojega sinek.
Tako da mislim da je to z celulitom in strijami samo v naših glavah, raje vsak dan poglejte svojeuser posted image in pozabile boste ne te majhne  problemčke.
Lp
Anita

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2008 13:40:47   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: anita4

Tudi jaz sem takšnega mnenja , da mi je prav ravno glede celulita,če bi  mi kaj ostalo.Tako sem glede tega ena  od srečnic ki mi ni ostal.
Res je da imam 30 let pa da niti več ne gledam toliko ljudi na zunanjost , reje pogledam znotraj ljudi .
Do nosečnosti sem imela skoz dokaj vredi postavo okrog 56kg se je sukala moja teža na 170 cm višine(za mene kr uredu)Tako sem 14 dni po porodu bila na svoji teži ,ampak da ne boste mislile uf srečnice......ne ne  tudi meni so ostale posledice ,dobila sem po trebuhu strije, a največja posledica poroda pa je moj lepi SONČEK. In tud če bi mi ostala vsa kilaža ne bi nikoli več zamenjala svoje prejšne postave za mojega sinek.
Tako da mislim da je to z celulitom in strijami samo v naših glavah, raje vsak dan poglejte svojeuser posted image in pozabile boste ne te majhne  problemčke.
Lp
Anita

Ja to je že res, ampak kaj ko zvečer daš otroka spat in greš pot tuš vseeno pogledaš mal po sebi in si misliš kje je moja postava ki je bila nekoč pred porodomuser posted image ?
Pa zaradi tega nimaš nič majn rat otroka, sam je pa teško se sprijaznit (vse je v naših glavah)

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2008 13:46:00   
Hans
Tudi zame je moj user posted image  neprecenljiv, ampak pri meni je problem ta, da sem suha v pasu pa noge debele oziroma celulitne in potem težko dobim hlače zase, pa seveda poleti v kratkih hlačah ali na morju nisem ravno najbolj zadovoljna sama s sabo, sicer pa celulit nisem dobila po porodu ampak se mi nabira že od 25- leta, pa tudi ne gre mi zato kaj rečejo drugi, rada bi le sama bila sebi bolj všeč.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2008 13:46:52   
kaja26
Evo vam rešitev. Krema od Afrodite, je v škatli na kateri je narisam olupek od pomarančeuser posted image

Imajo jo v dm, stane 12 € in RESNIČNO deluje.
Preizkušeno, mažem se pa vsak dan po tuširanju in rezultat je očiten

Še kaj

Lep pozdrav

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 14:06:17   
Hans
Krema od Afrodite,

Koliko tub si pa že porabila, jaz sem ravno to kremo porabila eno celo pa ni pomagalo. Sem mogoče odnehala prehitro?

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2008 14:36:05   
kaja26
zdej uporabljam 3 tubo, ampak po 1 se mi je že pokazal rezultat

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2008 14:40:26   
tweetek
Jaz sem tudi drugače suha, ampak celulit po riti in stegnih pa imam, pa zmeraj več ga je v nosečnosti. Zdaj se sicer ne mirkam več, ampak prvič ko sem ga pridelala res veliko (sem bla v ZDA), sem sega kar precej znebila - malo s kremo (jaz sem imela tud od Afrodite), še več pa s prehrano z zelo malo sladkorja (samo kar ga je v sadju, nič sladkarij, nič sladkih pijač, vse ostalo pa kolkr mi je pasalo, pa kak lsadoled sem pa tja sem tud pojedla) in z rednim gibanjem, kar ni blo težko ker je blo poletje pa smo plavali in hodili v hribe. Po dveh mesecih sem imela spet svojo "običajno" količino celulita in so bla moja stegna precej bolj "trdna". Tko da če niste preveč sladkosnedne poskusite ukinit cukr. Pa krema tud pomaga,ampak moraš jo uporabljat kak mesec da vidiš rezultate - saj piše na tubi. Tko da ni neuničljiv, je pa res d amam praktično vsaka ženska malo celulita - da ma mož za kaj prijet user posted image

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2008 15:22:49   
pizamca
hvala, mal ste me pomirile user posted image
po porodu takoj v akcijo! user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2008 18:55:41   
Anonimen
Probej v Line Snella - telovadba pod IR svetlobo. Med nosečnostjo ne delajo terapij, po nosečnosti pa na polno user posted image

(odgovor članu pizamca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2008 19:29:24   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Hans

Tudi zame je moj user posted image  neprecenljiv, ampak pri meni je problem ta, da sem suha v pasu pa noge debele oziroma celulitne in potem težko dobim hlače zase, pa seveda poleti v kratkih hlačah ali na morju nisem ravno najbolj zadovoljna sama s sabo, sicer pa celulit nisem dobila po porodu ampak se mi nabira že od 25- leta, pa tudi ne gre mi zato kaj rečejo drugi, rada bi le sama bila sebi bolj všeč.

Zakaj si pa nisi taka všeč, kot si? V resnici je za moje pojme to lepa ženska postava. Zgolj reklame so jo naredile za grdo. Če je ženska ravna kot moški, oz. če ima moško postavo, to ni nič lepše, kot če ima tipično žensko postavo. Meni se to zdi lepo, če imaš rit, bolj kompaktne noge in ozek pas. Pa ogromno moških poznam, ki se absolutno strinjajo z mano. To, da se ti tvoje noge ne zdijo lepe, je zgolj v prepričanju, zaradi reklam, ki to dajejo v nič, oz delajo, določajo zadnjih 30 let že žensko postavo za grdo. Zakaj naj bi bila ženska kot ženska grda, če ne zgleda kot dec? A potem je ženskost grda, moramo postat deci? Jaz se z modernimi reklamami ne strinjam. Resnično niti malo. In tudi se ne strinjam, da bi morala biti brez celulita. Zakaj že? To je produkt hormonov v največji meri. Pa dednosti. ni to zgolj v prehrani. Dojenčki imajo celulit v modernih časih, poglejte svoje lastne dojenčke, da ga imajo. V prehrani je to, v ozračju, ni to zgolj zaradi cukra. In to tudi ni nekaj grdega. Poleg tega moraš sprejeti eno stvar pri samem sebi, da se obdobja v življenju spreminjajo. Da so časi, ko si "idealen", pa so časi, ko nisi popoln, pa si vendarle lep. Za temi časi pridejo časi, ko ti začne zdravje odpovedovat, takrat se ti zdijo vse te malenkosti totalno butaste, zakaj si se sekiral zaradi reklam, kako moraš biti popolna taka, kot so ti reklame ukazale, da je kao rit grda, ali bolj močne noge....lepo te prosim, kvadratna bedarija. Aja, že ko si 40 star, pa to je prej ko rečeš keks, te začne zdravje po malem zaj.... Takrat si misliš, kolk si bil srečen, ko ti še nič ni falil, pa si se sekiral ko pri norcih zaradi pet gramov celulita. Potem si pa rečeš, še dobro da niso časi, ko mi bo zdravje čist totalno odpovedalo. še dobro da v glavnem skoraj cel skup stojim. In takrat ti na kraj pameti ne pride več se sekirat zaradi nereklamne, pa vendarle popolne ritaste postave, tako všečne marsikateremu moškemu, da bi te ravno zaradi tega najraje pojedel od ljubezni.
Bodi si všeč. prešaltaj glavo. Ne splača se nase gledat tako kritično. nihče drug te ne gleda tako. Vsem ostalim si všeč. Tudi ko te od blizu pogledajo. Rešitev pred celulitom je zgolj v glavi. Če ga gledaš kot nekaj lepega, ti ne povzroča problemov, če ga gledaš kot nekaj groznega, imaš hude probleme dan na dan s svojimi lastnimi mislimi ki te napadajo in povzročajo slabo voljo in nizko samospoštovanje. Razlike pa itak ni - mislim v celulitu. user posted image user posted image

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2008 20:20:10   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

(vse je v naših glavah)

Škoda, ker je tole v oklepaju, ker je zelo pomemben stavek. Punce, zanositev, nosečnost in porod pusti na ženskah določene stvari, ali v obliki celulita ali odvečne kože na trebuhu ali strije... Tako pač je. Redke so srečnice, ki so po porodu iste kot pred njim.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2008 20:43:53   
BAMBINA_
Večino celulita, ki sem ga dobila v času nosečnosti, je po porodu izginilo. Brez vadbe, kakšnih anticelulitnih žavb ali posebnih diet. Izginil je tako, kot je izginila vsa tista odvečna voda, ki se je zadrževala v telesu...
Zaradi tega, ker si/boš rodila, se še ni potrebno zapustiti.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2008 21:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Hans

Zakaj si pa nisi taka všeč, kot si? V resnici je za moje pojme to lepa ženska postava. Zgolj reklame so jo naredile za grdo. Če je ženska ravna kot moški, oz. če ima moško postavo, to ni nič lepše, kot če ima tipično žensko postavo. Meni se to zdi lepo, če imaš rit, bolj kompaktne noge in ozek pas. Pa ogromno moških poznam, ki se absolutno strinjajo z mano. To, da se ti tvoje noge ne zdijo lepe, je zgolj v prepričanju, zaradi reklam, ki to dajejo v nič, oz delajo, določajo zadnjih 30 let že žensko postavo za grdo. Zakaj naj bi bila ženska kot ženska grda, če ne zgleda kot dec? A potem je ženskost grda, moramo postat deci? Jaz se z modernimi reklamami ne strinjam. Resnično niti malo. In tudi se ne strinjam, da bi morala biti brez celulita. Zakaj že? To je produkt hormonov v največji meri. Pa dednosti. ni to zgolj v prehrani. Dojenčki imajo celulit v modernih časih, poglejte svoje lastne dojenčke, da ga imajo. V prehrani je to, v ozračju, ni to zgolj zaradi cukra. In to tudi ni nekaj grdega. Poleg tega moraš sprejeti eno stvar pri samem sebi, da se obdobja v življenju spreminjajo. Da so časi, ko si "idealen", pa so časi, ko nisi popoln, pa si vendarle lep. Za temi časi pridejo časi, ko ti začne zdravje odpovedovat, takrat se ti zdijo vse te malenkosti totalno butaste, zakaj si se sekiral zaradi reklam, kako moraš biti popolna taka, kot so ti reklame ukazale, da je kao rit grda, ali bolj močne noge....lepo te prosim, kvadratna bedarija. Aja, že ko si 40 star, pa to je prej ko rečeš keks, te začne zdravje po malem zaj.... Takrat si misliš, kolk si bil srečen, ko ti še nič ni falil, pa si se sekiral ko pri norcih zaradi pet gramov celulita. Potem si pa rečeš, še dobro da niso časi, ko mi bo zdravje čist totalno odpovedalo. še dobro da v glavnem skoraj cel skup stojim. In takrat ti na kraj pameti ne pride več se sekirat zaradi nereklamne, pa vendarle popolne ritaste postave, tako všečne marsikateremu moškemu, da bi te ravno zaradi tega najraje pojedel od ljubezni.
Bodi si všeč. prešaltaj glavo. Ne splača se nase gledat tako kritično. nihče drug te ne gleda tako. Vsem ostalim si všeč. Tudi ko te od blizu pogledajo. Rešitev pred celulitom je zgolj v glavi. Če ga gledaš kot nekaj lepega, ti ne povzroča problemov, če ga gledaš kot nekaj groznega, imaš hude probleme dan na dan s svojimi lastnimi mislimi ki te napadajo in povzročajo slabo voljo in nizko samospoštovanje. Razlike pa itak ni - mislim v celulitu. user posted image user posted image

Saj kar ne vem, kje začeti. Popolnoma se strinjam z Gino. Če bi živeli 100 let nazaj, bi bilo večina današnjih žensk popolnoma neprivlačnih. V Viktorianskih časih so bile moderne riti. Še z oblekami so si jih poudarjale. V baroku čim bolj obdarjeno telo v smislu maščobe, na bokih stegnih, rokah,...pred tem nekaj drugega, rimljani so tudi imeli svoj okus.... Gre za modo.

Ena kolegica se je enkrat pritoževala, da ima prvo stopnjo celulita, pa sem se morala začeti naglas režati user posted image user posted image user posted image . Meni je bilo to tako smešno. Kaj naj potem jaz? Ko se mi je celulit začel delati že takoj v začetku pubertete?! Naj se skrijem in hodim poleti na plaži v bundi? Da ne bo kdo videl, koliko (vidnega!) celulita imam? Ne, ker sem nekje po dvajsetem letu ugotovila, da se zdim moškim privlačna s celulitom ali brez, da ni poanta v njemu, temveč v temu, da se imam rada. Rada taka kot sem. Pa saj nisem jaz jaz zaradi svoje postave, temveč zaradi osebnosti. In če me nekdo ocenjuje samo po videzu, dokazuje zgolj ali svojo plehkost ali svoje nezaupanje sam vase.
In mi je vse to novodobno sekiranje zaradi takšnega in drugačnega videza popolno izgubljanje časa.

Torej, imejte se rade take, kot ste, s celulitom ali brez, z debelimi nogami (moje so kratke in debele, pa vseeno oblečem krilo ali kratke hlače poleti), suhim trupom, velikimi ali majhnimi prsmi. Še dobro, da se razlikujemo med sabo, kakšen dolgčas bi bili, če bi bili vsi enaki.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2008 21:47:22   
Naja30
Ne ne, zapustiti se pa res ni treba! Kdo je kaj o tem govoril? Nosečnica je lepa tudi če ima celulit. In  kasneje je ženska lepa tudi, če ima celulit. Ah, ne bom več o tem. Ne znam povedat, kaj mislim ampak tista ki razume, bo že zaštekala.

Se pa tudi jaz strinjam z Gino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.2.2008 8:41:41   
marjanaR
Tudi jaz ga imam za izvoz. Ne sekiraj se, saj se ga boš rešila - malo masažic in veliko vode, pa bo. Jao, pa koga jaz fopam? Ne, saj ne, jaz sem ga vedno imela in ga menda vedno bom.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.2.2008 15:45:38   
andie
Da ti še js povem, meni se je pa zgodil čist neki druzga po porodu.
Pred nosečnostjo sem mela 49 kg, jedla sem pač kar mi je pasal,kadarkol in kar veliko. Mela sem celulit po riti in bedrih, ni blo glih hudo, ampak se je vidl.
Zej 10mes po porodu in v bistvu že po treh mescih po porodu pa jem isto, celulita sploh nimam več, imam pa 44 kg.
Brez da bi karkol pazla pr hrani. Res je, da telovadim parkrat na tedn,sam to sem že prej, k mi je fajn.
Mi je pa ostal mal prevč kože na trebuhu, pa poskušam s trebušnjaki.
V glavnem, po porodu sm kr hujšala in celulita ni več, tak ko da se mi je presnova čist spremenila

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2008 19:20:44   
MARTINŠČICA
Kako je že ena rekla: "Imam celulit, ker se cenim." Me pa res veseli, da nisem edina, ki ne naseda reklamam.

200% MAMI

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2008 14:25:19   
izgubljena_ovcka
Oh, jaz sem se nehala sekirat, ker je brezveze. Sicer sem bila celo življenje suhica (pred nosečnostjo pri 175 cm komaj 57 kg) ampak to nikakor ni pomenilo da nisem imela celulita. Nekaj tega je vezano tudi na dednost in pri nas ga imamo vse ženske, debele ali suhe, za izvoz. Zdaj se ga je ob trenutno pridobljenih 7 kilogramih nabralo še toliko več ampak kaj moreš... Ne bom manekenka, bom pa zato MAMI!user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.2.2008 14:35:37   
karamela
Sem ravno včeraj zasledila v trafiki mislim da poleg revije Lepa in zdrava nisem pa 100% prilogo ˇ"S hrano proti celulitu" ali nekaj takega. Si bom nabavla, ker s kilami nimam težav, celulit se pa nabira ja. Mislim, da smo nekatere ženske bolj dovzetne do pomarančaste kože, druge manj, nekatere redke srečnice nič. Se pa po mojem s pravo prehrano, malo masaže in gibanja da to omilit.

Ja to je toerija, do akcije je pa .....

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?

Nikoli je ni imel. (50%)

Samo prvih nekaj mesecev. (3%)

Do 6. meseca. (3%)

Do 1. leta. (12%)

Do 2. leta. (16%)

Do 3. leta ali dlje. (16%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!