|
RE: Celodnevni izlet, če gre otrok popoldne š... 29.3.2010 13:58:44
|
|
|
|
Prvosonce
|
Hejj! Tudi jst se strinjam s predhodnicami. Planiraj, da se takrat ko je zaspana peljete z avtom ali špancirate z vozičkom, za čez dan to ni čisto nič narobe, ni to nč nekvaliteten spanec, saj ni to zdej vsak dan ampak vikendi, dopusti itd. Mi smo celo za zvečer tako naredili, da je zaspal v vozičku lani ko smo bli na morju, bil pa je star točno 8 mesecev. Zvečer sva ga skopala, pojedel je večerjo, spil mleko, če mu je še pasalo in potem smo šli na sprehod ob morju, štanti itd. In dokler je lahko je ful opazoval in gledal potem pa je zaspal midva pa sva lahko še malo uživala ob obali, šla na pijačko itd. Ko smo prišli do apartmaja sva ga samo lepo prestavila v posteljo in je spal dalje. Drgač sem tudi jaz na začetku še bolj komplicirala, nisem vedla kako bo če je blo sam mal drgač kot ponavadi, potem sem vidla da ni nobene panike in se vse da sam komplicirat ne smeš, pa tud če gre tko včasih ko si na izletu, obisku ali dopustu pač mal drgač spat kot običajno, sej drgač si res lahko skoz doma sam zarad rutine. pa tud se mi zdi, da recimo pol se tud otrok navad, da recimo med vikendom, med dopustom je mal drgač, ko si pa spet doma je pa spet ustaljena rutina, če greš res samo občasno nekam, pol je pa res takrat čist zdrman, ker ne pozna ničesr drugega. Tko, da kr veselo na izlete, obiske in boste ugotovil kako se morate zorganizirat, da je za vse OK, LP, S
|
|
|