Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Celo rokico tlači v usta 1.11.2005 17:04:00
|
|
|
|
Grascakinja
|
Jupiii, odkrila je svoje rokice! Ja, čisto normalno.
|
|
|
|
RE: Celo rokico tlači v usta 1.11.2005 17:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša našla si svoje rokice. Dokler si tlači v usta celo rokico je okej, bodi le pozorna, če bo začela cuzljat samo palčka. Ampak če ima dudu, to ne bo panike
|
|
|
|
RE: Celo rokico tlači v usta 1.11.2005 17:53:01
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Pri moji je to znak, da je lačna
|
|
|
|
RE: Celo rokico tlači v usta 1.11.2005 18:01:30
|
|
|
|
simona2
|
Ja tudi meni se zdi včasih, kot da je lačna, samo če si skoraj ves čas tlači rokico v usta. Res pa je, da se zadnja dva dni zelo pogosto doji za razliko od prej. Včasih celo na 1 uro. Jaz sicer to povezujem s tem, da je prehlajena, saj ima zelo zamašen nosek in kašlja. Mogoče, pa je sedja tudi kakšen preskok v rasti in potrebuje več? Aja imamo dudo, tako da mislim, da ni strahu, da bi sesala palec.
|
|
RE: Celo rokico tlači v usta 1.11.2005 19:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, poskok v rasti, sigurno bo to. Za zamašen nosek je najboljše zdravilo ena kapljica tvojega mlekca v vsako nosnico s kapaljko, jasno.
|
|
|
|
RE: Celo rokico tlači v usta 1.11.2005 23:13:52
|
|
|
|
miševi
|
Pri nas pa sesa palec!!!! Dude noče. Kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Celo rokico tlači v usta 2.11.2005 8:40:02
|
|
|
|
smrka
|
Naša je čisto ista. To je normalno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?