Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 11.3.2011 12:05:01
|
|
|
|
Sneguljcica
|
Pozdravček, zanima me, če se na forumu skriva kaj nosečk iz Celja in okolice. Na temi s podobnim naslovom sem opazila, da se pogovarjajo bolj mlade mamice, ki so bile nosečke v prejšnjem letu. No, saj vem, da smo povečini razkropljene po temah, ki se tičejo meseca v katerem imamo predviden datum poroda(jaz sem npr. majčica), vendar bi bilo prijetno poklepetati tudi z nosečkami, ki hodijo v isto porodnišnico, v isto materinsko šolo, na podobne lokacije za sprehode, nakupovanje... Fino bi bilo že zdaj navezati stike za morebitno kasnejše skupno vozičkanje. Lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 11.3.2011 18:29:18
|
|
|
|
ursa_p
|
Pozdravljena Sneguljcica in tudi ostale celjanke! :D Vem, da sem med noseckami, ampak med dojencki nisem nasla te teme! ;) Vabim vas na fotografiranje otrok v Planet Tuš v Celju jutri, 12.3.2011. Fotografiranje bo potekalo od 9. ure zjutraj pa nekje do 19. ure. Vec si lahko preberete na fb strani: www.facebook.com/fotostudio.si Ali pa clani fb-ja, na dogodku na spodnji povezavi: http://www.facebook.com/fotostudio.si?sk=app_6009294086#!/event.php?eid=184901184881355 Na linkih si lahko ogledate tudi fotografije, ki so bile posnete v ostalih centrih po Sloveniji, da si boste lazje predstavljali kako to izgleda! :D Ce ima pa se katera kako vprasanje, me pa lahko tudi na privat vprasa! :D Lep pozdrav, Ursa
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 11.3.2011 21:05:22
|
|
|
|
majčica1508
|
Sneguljica................sem iz okolice Celja in imam rok čez 20 dni....sem pa dostikrat v Celju in poznam že kar nekaj nosečk aprilčic iz Celja
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 11.3.2011 23:35:28
|
|
|
|
Goldy
|
Jaz sem tudi iz okolice Celja, rok imam pa avgusta....
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 13.3.2011 16:55:26
|
|
|
|
Sneguljcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508 Sneguljica................sem iz okolice Celja in imam rok čez 20 dni....sem pa dostikrat v Celju in poznam že kar nekaj nosečk aprilčic iz Celja Živjo, o to imaš pa že kar kmalu rok :). Imaš vrjetno že vse zrihtano pa potovalko za v Rim že pripravljeno, ane? Ti hodiš na kakšno organizirno vadbo v Celju ali si bolj na sprehodih in podobnih aktivnostih? Lp
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 13.3.2011 17:01:15
|
|
|
|
Sneguljcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Jaz sem tudi iz okolice Celja, rok imam pa avgusta.... Živjo, do avgusta je pa še kar nekaj časa, zdaj imaš verjetno še ful energije. Hodiš na kakšno vadbo za nosečnice? Jaz se spravljam že od začetka nosečnosti pa zmeraj najdem cel kup razlogov zakaj ne bi šla . Tako, da bo verjetno prej maj preden se bom spravla telovadit... Lep pozdravcek
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 13.3.2011 18:22:24
|
|
|
|
Goldy
|
Sneguljčica - hmm, ja, po vseh slabostih in bruhanju, je trenutno malo bolje, nisem pa še čisto naspidirana. Ne hodim pa na nobeno vadbo, ker sem v bolniški, po drugi strani, me popoldne okupira moja 21 mesečnica. Vidim, da ti tudi že imaš sinka? Vem, da je v laškem organizirana vadba za nosečnice v vodi. Vsaj pred časom so jo oglaševali. Ja, če se ne boš kmalu spravila h kakšni vadbi, bo res prej maj....
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 14.3.2011 11:00:59
|
|
|
|
majčica1508
|
Ja imam res še malo,do konca....pa saj bote vse prišle za menoj ...............nikamor ne hodim na vadbo jo imam kar doma,maja bo 3 leta stara in me kar fajn natelovadi....pa tudi počivat moram,ker ta nosečnost je čist drugačna,kot pri tamali
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 14.3.2011 11:04:34
|
|
|
|
maami11
|
zdravo sneguljčica, tudi jaz se že celo nosečnost spravljam na telovadbo v zd celje, pa mi nikakor ne uspe, vedno kakšen izgovor, res bo maj prej tu
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 14.3.2011 18:15:33
|
|
|
|
Sneguljcica
|
Živjo:) No, pa sem spet zamrazla tole vadbo v ZD; nisem šla ker se, danes počutim tak ko cota (ampak ne vem če ni to bolj izgovor kot ne). Morda me je samo vreme "butnalo", morda pa je to že vpliv tretjega tromesečja . maami11 midve bi se mogle kar skupaj spravit tja potem bi verjetno marsikateri izgovor odpadel. Ja, drugače pa tudi moj sinček, ki je star 6 let pričakuje od mene, da bom aktivna in polna energije. Včasih ga že kar težko dohitevam . Pobožajte bušije in se lepo imejte
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 11.5.2011 16:04:19
|
|
|
|
dspela
|
Pozdravljene! Jaz prihajam iz okolice Celja- Dramlje. Rok imam konec leta. majčica1508, tebi pa manjka še zelo malo. goldy, ti tudi nimaš več veliko. Kam ste hodile oz.boste šle v materinsko šolo?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 23.6.2011 22:34:52
|
|
|
|
Sončna30
|
Še ena okoliška Celjanka . Rok imam 1.12. 2011 (tako je bilo rečeno na NS), po zadnjem dnevu , pa 24.11. Kaj bova dobila, še ne veva. Morfologija naju čaka 29.7. Lep večer !
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 23.6.2011 22:56:10
|
|
|
|
Goldy
|
dspela - ja, še dobra dva meseca... Jaz sem prvič hodila v materinsko šolo v Laško, zdaj pa nikamor. Je zadeva še sveža. Dobrodošla! sončna30 - tudi dobrodšla! Punce, če ste za to, se lahko kdaj dobimo v Celju na kakšnem soku....???
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 24.6.2011 16:15:38
|
|
|
|
majčica1508
|
Pozdravljene! Mi bomo jutri stari 3 mesece...iiiiiiiii,kako je hitro minilo kako ste ostale....
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 25.6.2011 18:24:43
|
|
|
|
anak
|
Še ena iz okolice Celja :) rok imam oktobra. Goldy a je kje na netu objavljen termin za materinsko šolo v Laškem? Ali poteka katera materinska šola popoldan? Kjerkoli... mi2 bi oba hodila, ampak ima moj službo do 16 :S
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 26.6.2011 21:38:11
|
|
|
|
dspela
|
Goldy. na žalost dobrodošlica zame ne velja več. Nisem več . Naju je spet(že druga) pikica zapustila. Ponudba za sok pa velja, če me boste vseeno vzele zraven. anak, pozdravljena še tukaj.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 26.6.2011 22:40:33
|
|
|
|
Goldy
|
anak - na netu ni razporeda materinske šole. Je pa (po spominu) vsak drugi teden v mesecu (3 dni), mislim da se začne ob 14. uri. V juliju in avgustu šole ni. dspela - ejej. Tole pa ni nič luštno. A so že odkrili kakšen vzrok zakaj se to dogaja? V katerem tednu pa si bila, če smem vprašat? majčica - a vi pa že kar 3 mesece. Fino... Upam, da se kdaj dobimo na kakšnem čveku....
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 27.6.2011 13:23:05
|
|
|
|
dspela
|
Goldy, v 10 tednu sem bila. Vzroka še niso odkrili. V četrtek imam pregled in upam, da me bo poslala naprej.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 27.6.2011 21:22:36
|
|
|
|
Goldy
|
dspela - ojoj. Meni se je to zgodilo pri prvi nosečnosti (ampak še bolj zgodaj v enem 6t).Upam, da ti odkrijejo vzrok in da čimprej rata tako kot mora.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 1.7.2011 13:34:31
|
|
|
|
majčica1508
|
dšpela............... en velik objem zate
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 1.7.2011 16:01:48
|
|
|
|
Špelca21
|
Ojla. No se vam še jaz pridružim, če me sprejmete. Jaz sem tudi iz Celja (preseljenena v te konce) :) rok imam pa 24.7.2011, tako da še malo pa bomo trije. :D
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) Nosečke 2011 3.7.2011 12:05:22
|
|
|
|
Maja_V.
|
Pozdravček, rabim pomoč nosečnic ali mamic, ki živijo v Slovenskih Konjicah. Ker sva se pred kratkim preselila sem, še tega kraja ne poznava tako dobro. Čez par mesecev bo treba najti dobrega pediatra, in naprošam vse, ki vedo za kakšnega v tem kraju, za pomoč oz. nasvet. Problem je tudi to, da jaz nimam avta in bi še kako kakšen pediater v samih Konjicah prišel prav. Zanima me tudi, koliko časa prej se moraš naročiti k pediatru glede pač na rok poroda... Vsem, ki boste odgovorile, HVALA za pomoč! Lep pozdrav!
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?