|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celjska porodnišnica in CR
24.9.2006 11:01:31   
Špela
Kolio časa se ostane v Celjski porodnišnici po CR-ju in ali je katera imela spinalni blok tam? Koliko prej ste se šle zmenit za CR, je 14 dni pred rokom dovolj zgodaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Celjska porodnišnica in CR
24.9.2006 12:21:42   
tani
Jaz sem se zmenila en teden pred rokom, carski rez pa so mi naredili dva dni pred rokom. Imela sem spinalni blok- zanj so se kr sami odločili (šla sem v operacijsko brez da bi vedela kaj me čaka user posted image ). Notri bi morala ostati 7 dni (v ponedeljek sem imela CR, domov bi morala iti naslednji ponedeljek), samo sem se zmenila da sem šla domov v nedeljo, pa sem prišla v ponedeljek nazaj, da so mi odstranili šive.  Drugače sem bila zelo zadovoljna z vsem user posted image .

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2006 15:12:39   
jagoda
Jaz sem imela napovedan CR pred dvema letoma. Naredili so mi ga 4 dni pred rokom in sicer s spinalnim blokom - na mojo željo. Z Adamom sva ostala v bolnici 8 dni.

Vse je bilo ok - imela sem dobre izkušnje tako s sestrami kot zdravniki.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2006 16:49:45   
Bonnie_RR
Jaz sem imela CR v celjski porodnišnici 2 dni pred rokom. Datum mi je kar ginekologinja določila na zadnjem pregledu.
Imela sem pa splošno narkozo - na svojo željo.
Domov sva šla pa 16. dan, ampak to zato, ker sem imela zaplete z mastitisom. Sam CR in okrevanje po njem je bilo ok in če ostalih zapletov zraven ne bi bilo, bi šla domov 7. dan po porodu.

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 11:51:36   
KOZLEK
POZDRAVLJENA
jaz sem imela carski rez junija letos sicer nenapovedan, v nedeljo domov pa sva šla v petek po viziti, v nedeljo pa nazaj na odstranitev šiva.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
olana

Prosim, če mi pomagate pri izbiri.

Nik (42%)

Alex (18%)

Tilen (40%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!