Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Celje ali Slovenj Gradec? 23.4.2007 10:06:53
|
|
|
|
lex
|
Meni je bilo v SG uredu, samo prvo noč so bile nočne sestre bolj pri ta lenih, jaz pa čisto zmedena in je bilo čudno. Drugače pa moram pohvaliti babico Marijo Mavrič (pa še ena mlajša je bila zraven, samo ni imela nevem koliko besede), dr. Pristovnik bi se mogoče lahko malo bolj zanimal. Čudno je bilo samo to, da so mi naredili samo ctg in ne UZ kar bi pričakoval ko prideš rodit, če je vse tako kot mora biti. Na oddelku pa jaz nisem imela občutka, da bi bile sestre taki vrageci ko nekatere pravijo. Res pa je da sem dve poznala. Za celje pa nimam poma.
|
|
RE: Celje ali Slovenj Gradec? 23.4.2007 13:43:17
|
|
|
|
tani33
|
Hojla! Jaz sem že dvakrat rodila v SG in grem tudi tretjič. Res da je porodnišnica stara in prav tako oprema, ampak osebje je OK. Sicer pa ima vsak od nas kdaj slab dan. Dobre izkušnje ima tudi moja prijateljica , ki je imela carski rez (dvojčke) in je tam preživela nekoliko več časa. Žal SG-ja ne morem primerjati s Celjem, saj veš , če si z nečem zadovoljen zakaj bi preizkušal drugo. LP
|
|
|
|
RE: Celje ali Slovenj Gradec? 25.4.2007 14:32:43
|
|
|
|
jaguar
|
Hojla! Jaz sem rodila v Slovenj Gradcu in sem bila kar zadovoljna. Babice so ok, sestre pa malo manj . Še posebej glede dojenja imam jaz bolj slabe kot dobre izkušnje s sestrami - nekatere so prav arogantne in mislim, da bom naslednjič šla rodit raje v Celje.
|
|
|
| Stran: [1] |
kontracepcijaožbejkakaj menite o sterelizaciji?vredu (
40%)
se ne strinjam (
27%)
ne vem (
33%)
Število vseh glasov: 247Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!