Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Celje - carski rez, spinalni blok 10.1.2007 13:18:57
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Celjanke, mene pa zanima dvoje: 1. A se da v celjski porodnišnici dogovoriti za spinalni blok v primeru carskega reza (prvič sem imela CR, tudi zdaj mi svetujejo CR)? 2. Če slučajno dobim splošno anestezijo - koliko časa sem na intenzivni in koliko imam pri sebi otroka? Prvič sem imela spinalni blok, na intenzivni sem bila 3 ure, otroka so mi pripeljali, da sem ga podojila, potem pa sem ga dobila k sebi, ko sem šla na oddelek. Zdaj sem malo brala stare teme na forumih o porodih, pa vidim, da so mamice po CR na intenzivni tri dni, otroka dobijo samo nekajkrat na dan, da ga podojijo, obiski partnerja so zelo omejeni (ampak mislim, da to velja za LJ porodnišnico). Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Celje - carski rez, spinalni blok 10.1.2007 17:49:24
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Oj! Js sem imela CR februarja 06 in sicer s splošno narkozo. Imela sem vnaprej dogovorjenega in me je ginekologinja prej vprašala, kakšno anestezijo želim. Tako da se da dogovorit... Sem imela pa js tud isti postopek - zbudiš se na intenzivni, dobiš , da podojiš, potem ti ga pa spet odpeljejo. Nekaj časa si še na intenzivni, potem te pa odpeljejo na oddelek, kjer ti spet pripeljejo . Nobenega katetra nisem imela (razen med CR), obiski so bili čist normalno časovno omejeni, tamalega sem imela pri sebi ves čas (le če sem želela, so ga odpeljali). Lp
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?