|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celje-Domžale
4.3.2005 6:50:31   
Čiračara
Dobro jutro vsem!

V ponedeljek imam pregled NS v Domžalah! Prihajam iz Celja in vas prosim, če mi poveste kje je ta zdravstveni dom, ker res nič ne poznam Domžal.
Pa še to: v ponedeljek bom noseča 11 tednov in 6dni.Me niso naročili malo prehitro?

Hvala vam za pomoč:rozica:in naj vas čuvajo:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Celje-Domžale
4.3.2005 8:56:43   
MojcaZ
Lep pozdrav tudi tebi!

Niso te naročili prehitro, tudi jaz sem imela pregled nekje v tem času.

Kako prideš do zdravstvenega doma? Jaz poznam to pot: ko prideš v Domžale, zaviješ pred bencinsko črpalko, na semaforju levo in nadaljuješ pot po prednosti cesti, potem čez nekaj časa prideš ponovno do križišča in tam ponovno zaviješ levo, desno se gre mislim da proti Mengšu. Še nekaj časa se pelješ naravnost in mislim, da takoj na naslednjem semaforju zaviješ levo, v bistvu na levi vidiš trgovine, pa še ena dvorana je tam - zaviješ v bistvu v enosmerno ulico, se pelješ še malo naprej in na desni boš zagledala zdravstveni dom. Greš skozi glavni vhod in po stopnicah do gin. ambulant, tam greš na desno stran. Potem pa odvisno pri kateri gin. ga imaš.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Celje-Domžale
4.3.2005 8:59:20   
Erdbeere
Iz AC zaviješ levo za DOmžale, potem pa prideš do Mercatorja na desni greš naravnost....in potem proti centru Domžal....se prav na krizišču pri Mercatorju greš naravnost, na naslednjem zaviješ levo (proti centru), nato na naslednjem krizišču desno in pol še enkrat desno (na desni imaš blagovnico Vele) in za blagovnico zaviješ desno in nekje parkiran...na koncu parkirišča od Vele imaš zdravstveni dom....dr. Strahova pa je v prvem nadstropju desno

Upam da sem ti kaj pomagala

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Celje-Domžale
4.3.2005 9:07:46   
Meceno
Čiračara , bi ti tako rada pomagala , sam ima moj dragi zemlevid na leptopu , prav fini program in bi ti lahko pomagala, se vidi vse natančno .

Žal :((:((:((

Lp:nosecka:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Celje-Domžale
4.3.2005 9:13:17   
Čiračara
Hvala punce za pomoč:rozica:
Lep dan vam želim!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!